Generator invertor KONNER & SOHNEN KS 5500iES ATSR, 5.5kW, benzina, 9.5CP, monofazat, silentios

Generatoarele pe benzină cu invertor sunt o sursă portabilă de energie ușor de utilizat. Gama de generatoare cu invertor prezintă modele de o putere cuprinsă între 1,8 și 8,0 kW. Conversia dublă a energiei electrice asigură o undă sinusoidală pură și o frecvență de 50 Hz, ceea ce permite funcționarea fiabilă a dispozitivelor electronice sensibile și de înaltă precizie.

KS 5500iES ATSR
Pret:  

5 799,00 lei

-1 400,00 lei

PRP: 7 199,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Generator invertor KONNER & SOHNEN KS 5500iES ATSR, 5.5kW, benzina, 9.5CP, monofazat, silentios

Toate modelele sunt prevăzute cu motoare robuste, care îndeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO 5. Motoarele generatoarelor de tip inverter K&S au un mod Economy, care permite exploatarea generatorului la turații mici și reduce consumul de combustibil cu până la 50%.

caracteristici:

UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ

Unitatea electronică integrată controlată prin microprocesor controlează funcționarea generatorului și asigură cea mai stabilă frecvență de 50 Hz și tensiune de 230 V. Acest lucru face ca generatorul să fie ideal pentru dispozitivele electronice sensibile și de înaltă precizie, pentru instrumentele electronice de măsurare, dispozitivele medicale, boilere electrice, etc.
    
MOTOR ROBUST

Motorul fiabil Könner & Söhnen se caracterizează printr-o durabilitate sporită, o funcționare îndelungată și stabilă și îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V.
    
MODUL ECONOMIC

Panoul de control ergonomic este echipat cu un comutator pentru setarea modului de consum econom. Acesta reduce consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini relativ mici prin scăderea turațiilor motorului.
    
IEȘIRE ATS

Unitatea ATS (comutator de transfer automat) pornește automat generatorul și transferă sarcina la acesta atunci când sursa principală de alimentare este deconectată și oprește automat generatorul atunci când alimentarea centrală este restabilită.
    
PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Amplasarea convenabilă a tuturor funcțiilor: afișaj LED multifuncțional (contor ore, frecvență, tensiune), indicator mod de lucru, protecție la suprasarcină și scurtcircuit, senzor de nivel scăzut al uleiului, buton Reset pentru a reseta sistemul de control și a restabili alimentarea cu tensiune, conector pentru conexiunea paralelă a generatoare, două ieșiri USB (5V / 1A, 5V / 2.1A), priză 230 V și terminal de împământare.
    
NIVEL REDUS DE ZGOMOT

Datorită unei carcase speciale de protecție, care asigură un nivel minim de zgomot de 66 dB, funcționarea dispozitivului va fi cât se poate de confortabilă și nu îi va deranja pe ceilalți.
    
ALTERNATOR DE INALTA CALITATE

In generatoarele de tip invertor Könner & Söhnen este instalat un alternator de încredere fără perii si cu înfasurare 100% din cupru. Alternatorul cu magnet permanent de înaltă calitate este instalat intr-o carcasî din plastic și poate rezista la cele mai mari sarcini fără a se deteriora, garantând funcționarea fiabilă pe termen lung a generatorului.
    
CONECTARE ÎN PARALEL

Posibilitatea de conectare în paralel a două generatoare pentru creșterea puterii nominale de ieșire și posibilitatea de utilizare a dispozitivelor mai puternice. Cu ajutorul cablului inclus, puteți conecta două generatoare de tip invertor veți obține o putere de ieșire egală cu suma capacităților nominale ale acestor modele.

Accesorii

Generatorul este echipat cu accesorii suplimentare: cheie de bujie, pâlnie pentru umplerea ușoară a uleiului de motor, cablu pentru conectare in paralel, ștecher Schuko 16 A, surubelnita PH2 6.0 mm, stecher 32 A CEE.

Generator invertor KONNER & SOHNEN KS 5500iES ATSR - specificatii tehnice:

Tensiune, V230
Putere maximă, kW5.5
Putere nominală, kW5.0
Frecvență, Hz50
Curent, А (max)23.9
Prize1х16А, 1х32А
Pornire motorManuală/electrică
Volum rezervor combustibil, l13.5
Autonomie la o sarcină 50%, h**4.5
Afișaj LEDMultifuncțional: sarcină, nivel combustibil, tensiune, frecvență, ore de funcționare; indicator suprasarcină, indicator tensiune, indicator nivel ulei.
Nivel zgomot LPA(7m)/LWA, dB66/91
Priză 12V, A12V/8.3A
Ieșiri USB5V/1A, 5V/2.1A
Model motorKS 330i
Volum motor, cm3312
Tip motorMotor pe benzină, cu 1 cilindru, în patru timpi, răcit cu aer
Putere motor, cp9.5
Posibilitate de conectare a unei unități ATS+
Mufă pentru conecatarea în parallel+
Volum carter, cm30.85
Factor de putere, cos φ1
Baterie litiu, Ah1.6
Dimensiuni nete (L*L*Î), mm610х470х535
Dimensiuni brute (L*L*Î), mm680x510x605
Greutate netă, kg52
Greutate brută, kg57.8
Clasă de protecțieIP23M
Cod EAN4260405365579

**Consumul de combustibil depinde de mulți factori cum ar fi sarcina, calitatea carburantului, sezonul, altitudinea, starea tehnică a generatorului.

Fabricat în RPC.

Tip motorTermic
Putere motor9.5 CP
Tip pornireElectrica / Manuala
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs