Generator smart ECOFLOW Dual, benzina/GPL, 1800W

Vă prezentăm soluția supremă de alimentare de rezervă pentru a însoți power station-ul dumneavoastră portabil (DELTA Pro/Max/Power Kits). Generatorul EcoFlow Smart, acum cu suport dublu de combustibil (benzină & GPL). Este mai inteligent, iar datorită alimentării cu gaz propan este mai eficient și mai intuitiv decât alte modele, totul în timp ce se integrează perfect cu kiturile EcoFlow DELTA.

ZDG200-EU
Pret:  

7 995,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Generator smart ECOFLOW Dual, benzina/GPL, 1800W primesti 799 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 799 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 239,70 lei.

    Generator smart ECOFLOW Dual, benzina/GPL, 1800W

    Vă prezentăm soluția supremă de alimentare de rezervă pentru a însoți power station-ul dumneavoastră portabil (DELTA Pro/Max/Power Kits). Generatorul EcoFlow Smart, acum cu suport dublu de combustibil (benzină & GPL). Este mai inteligent, iar datorită alimentării cu gaz propan este mai eficient și mai intuitiv decât alte modele, totul în timp ce se integrează perfect cu kiturile EcoFlow DELTA Max, Pro și Power Kit.

    GPL o face mai bine.

    Cu GPL ca sursă suplimentară de combustibil, obțineți mult mai multă flexibilitate. Când rețeaua este oprită, este ideal ca opțiune de urgență pentru casa dvs. sau RV, când nu aveți acces la benzină. Acesta poate fi stocat mai mult timp și produce mai puțin monoxid de carbon, fumuri și mirosuri.

    Capacitate mare pentru întreruperi prelungite.

    Cu o putere de 1600W-1800W¹ și un rezervor de benzină de 4L, puteți genera 5,4kWh pe benzină sau chiar 20kWh cu GPL². Acest lucru vă oferă capacitate de funcționare de până la 12.5 ore numai cu GPL. Conectați-l la DELTA Pro/Max pentru a le încărca atunci când nu aveți alte opțiuni. Toate în timp ce utilizați mai puțin combustibil, producând mai puțin zgomot și producând mai puține emisii.

    ¹Benzină = 1800 W (1900 W maxim), GPL = 1600 W (1700 W maxim)
    ²Măsurat cu un rezervor de GPL de 9 kg. Puterea depinde de dimensiunea rezervorului de GPL.

    Economisiți combustibil. Maximizați eficiența.

    Atunci când Generatorul Smart Dual este asociat cu DELTA Pro/Max, veți obține un câștig de eficiență de 40%, economisind combustibil, producând mai puține emisii și încărcându-vă bateriile. Acest lucru se datorează încărcării directe DC-DC (10%) și tehnologiei X-Stream Charging (30%). Astfel, puteți încărca complet DELTA Max în 1.8 ore, sau DELTA Pro în 2.7 ore.

    Eficiența nu se oprește nici cu încărcarea. Presetați un procent de baterie anume și automatizați generatorul inteligent pentru a porni. Acesta vă va reîncărca DELTA Pro/Max, apoi se va opri când este plin.

    Rămâneți alimentat chiar și în timpul încărcării.

    În timp ce vă reîncărcați power station-urile, puteți utiliza în continuare prizele de curent alternativ pentru a alimenta simultan alte aparate esențiale de curent alternativ. Dacă ambele porturi AC și DC sunt în uz, va prioritiza în mod inteligent sursa de curent alternativ pentru a menține alimentarea indiferent de situație.

    Monitorizare și control în timp real.

    Odată conectată prin Bluetooth sau WiFi, aplicația EcoFlow deschide o lume întreagă de posibilități. Setați nivelul bateriei pentru pornire automată, controlați nivelurile de ieșire DC, porniți sau opriți unitatea de la distanță și porniți modul Eco, toate în timp ce primiți o suită completă de monitorizare și alerte.

    Siguranța pe primul loc.

    Generatorul vă ține la curent cu un detector de monoxid de carbon, alertă de combustibil, alertă de ulei de motor, protecție a temperaturii, evitarea supraîncărcării și multe altele. Toate sunt clar vizibile cu indicatoarele de pe unitate și toate (cu excepția alertei de combustibil) pot declanșa o oprire automată pentru a vă menține pe dumneavoastră și bateriile în siguranță.

    Patru moduri de pornire.

    Porniți generatorul smart cu un buton în 2 secunde, mult mai ușor decât alte opțiuni de pe piață, setați-l să pornească automat* din aplicație, utilizați aplicația pentru a-l porni direct sau bazați-vă pe mânerul demarorului manual în caz de defecțiune.

    *Pornirea automată necesită utilizarea DELTA Max/Pro sau Power Kits

    Generatorul cu combustibil dublu nu a fost niciodată atât de ușor de utilizat.

    Alegeți benzină sau gaz propan (GPL) pentru a alimenta și a vă încărca lucrurile esențiale. Cu GPL, am făcut totul mai ușor ca niciodată. Conectați furtunul GPL fără a fi necesară înșurubarea. Odată configurat, puteți utiliza generatorul fără probleme, fără a comuta între moduri, apoi puteți porni în câteva secunde cu butonul de pornire electrică. Am făcut și noi eforturi suplimentare, cu un regulator de presiune încorporat, astfel este mai ușor să transportați unitatea.

    Întreținere ușoară și reducerea zgomotului.

    Cu o intrare spațioasă de întreținere cu acces lateral, vă puteți menține generatorul la un nivel propice de funcțiune. Și cu amortizorul de zgomot încorporat, emite doar 56-67db de la o distanță de 7 metri.

    Pachetul contine:

    • Generator Ecoflow Smart Dual Fuel
    • Cablu suplimentar de conectare a bateriei
    • Pâlnie de ulei
    • Şurubelniţă
    • Priză bujie
    • Breaker Bar
    • Cheie cu două capete
    • Manual de utilizare și card de garanție
    • Furtun GPL

    Specificatii generator

    Dimensiune59.7 x 30 x 47.5 cm
    Greutate30.5 kg
    TipGenerator cu invertor
    Frecventa60 Hz
    Tensiune nominala230V
    Putere nominala benzină1800 W (vârf 1900 W)
    Putere nominala GPL1600 W (vârf 1700 W)
    Tensiune DC de iesire42-58,8V
    Curent DC32A max

    Specificatii motor

    ModelR80-i
    TipUn singur cilindru, în patru timpi, răcire cu aer forțat, supapă în cap
    Cilindree80 cmc
    Tipul combustibiluluiBenzină fără plumb / Gaz Propan Lichefiat
    Capacitatea rezervorului de combustibil4 L / 1,05 gal.
    Capacitatea uleiului de motor0,38 L / 0,1 gal.
    Nivel de zgomot la o distanta de 7m56~67dB (încărcare completă)
    Timp de lucru continuu3,5 ore (benzină) / 12.5 ore GPL 9 kg

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs