Generator curent invertor KONNER & SOHNEN KS 6000iE S ATS, 5.0kW, 230V, 7.5CP, benzina

Generatorul invertor KS 6000iE S ATS are o unitate ATS incorporata si poate fi actionat atat manual cat si automat. KS 6000iE S ATS are priza CEE 230V 32A, care se comută diferit în funcție de versiunea generatorului.

KS 6000iES ATS
Pret:  

6 599,00 lei

-1 400,00 lei

PRP: 7 999,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Generator curent invertor KONNER & SOHNEN KS 6000iE S ATS, 5.0kW, 230V, 7.5CP, benzina

UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ

Unitatea electronică încorporată cu control cu ​​microprocesor monitorizează funcționarea generatorului și oferă o tensiune de ieșire stabilă de 230V 50Hz formă sinusoidală, care este potrivită pentru funcționarea fiabilă a electronicelor sensibile

MOTOR ROBUST

Motorul fiabil Könner & Söhnen se caracterizează printr-o durabilitate sporită, o funcționare îndelungată și stabilă și îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V.

Modul economy

Reduce consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini reduse datorită turației reduse a motorului.

Sistem ATS integrat

Sistem ATS (comutator de transfer automat) încorporat - generatorul este echipat cu o funcție de comutare automată de transfer. Unitatea ATS încorporată permite generatorului să monitorizeze alimentarea de la rețea, pornește automat generatorul atunci când sursa de alimentare este deconectată și apoi oprește automat generatorul când sursa de alimentare este restabilită fără intervenția utilizatorului.

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Amplasarea convenabilă a tuturor funcțiilor: afișaj LED multifuncțional (contor de oră, frecvență, tensiune), indicator de mod de lucru, protecție la suprasarcină și scurtcircuit, senzor de nivel scăzut al uleiului, buton Reset pentru a reseta sistemul de control și a restabili alimentarea cu tensiune, conector pentru conexiunea paralelă a generatoare, priză 230 V și terminal de împământare.

NIVEL DE ZGOMOT SCĂZUT

Datorită unei carcase speciale de protecție, care asigură un nivel minim de zgomot de 70 dB, funcționarea dispozitivului va fi cât se poate de confortabilă și nu îi va deranja pe ceilalți.

ALTERNATOR DE ÎNALTĂ CALITATE

Generatoarele cu invertor Könner & Söhnen sunt echipate cu un alternator robust fără perii cu înfășurare 100% din cupru. Alternatorul cu magnet permanent compact de înaltă calitate este găzduit într-o carcasă din plastic și poate rezista la sarcini maxime fără nicio deteriorare pentru a asigura funcționarea pe termen lung și fiabilă a grupului electrogen.

CONECTARE ÎN PARALEL

Posibilitatea de conectare în paralel a două generatoare printr-un dispozitiv special. Este compatibil cu toate modelele de generatoare tip inverter Konner Sohnen TM, cu excepția modelelor din gama KS 8100 (KS 8100iE, KS 8100iEG, KS 8100iE ATSR, KS 8100iEG ATSR).

Kit de transport

Generatoarele de tip inverter KS sunt echipate cu un sistem de transport pentru o transportare facilă. Două roți și un mâner care se ridică în timpul transportării generatorului, asigură un transport confortabil.

Generator invertor KONNER & SOHNEN KS 6000iE S ATS - specificatii tehnice:

  • Utilizare: numai pentru consumatorii individuali de energie electrică
  • Tensiune 230 V
  • Putere maximă 5.5 kW
  • Putere nominală 5.0 kW
  • Frecvență 50 Hz
  • Curent (max) 23.9 А
  • Prize 1 x CEE 230 V 32 A
  • Pornire motor: manuală/electrică/auto
  • Volum rezervor combustibil 11 litri
  • Display LED: tensiune, frecvență, ore de lucru
  • Nivel de zgomot Lpa (7m)/Lwa: 70/95 dB
  • Modelul motorului KS 240i
  • Сapacitate cilindrică 223 cm3
  • Tipul motorului: motor pe benzină, cu 1 cilindru, în patru timpi, răcit cu aer
  • Puterea motorului: 7.5 CP
  • Mufă paralelă generator -
  • ATS încorporat
  • Capacitate ulei 0.7 litri
  • Baterie 1.6 Ah
  • Bobinaj alternator Cupru
  • Dimensiuni brute (L×l×h) 640х425х600 mm
  • Greutate netă 40 kg
  • Greutate brută 43.4 kg
  • Cod EAN: 4260405365807.

Produs fabricat în RPC.

Numai pentru consumatorii individuali de energie electrică

Comutatorul rotativ OFF-RUN din partea dreaptă a generatorului combină robinetul de combustibil, comutatorul pentru alimentarea internă de 12 V și comutatorul de aprindere. Când generatorul nu este în lucru, acesta ar trebui să rămână OPRIT, astfel încât bateria cu litiu instalată în generator să nu se descarce. Generatorul vine cu o baterie deconectată, care trebuie conectată sub capacul din stânga la prima utilizare. Bateria este reîncărcată de către modulul de încărcare intern imediat ce generatorul funcționează sau tensiunea de 230V ajunge la  MAINS INPUT (indiferent de poziția comutatorului rotativ).

Conexiunea la MAINS INPUT 230V este monitorizată de îndată ce setați comutatorul rotativ pe RUN și comutați COMUTATORUL ATS pe ON. Dacă tensiunea de 230V la MAINS INPUT dispare, controlerul ATS pornește generatorul și comută priza de ieșire de 230V la modulul invertor.

KS 6000iE S ATS are priza CEE 230V 32A, care se comută diferit în funcție de versiunea generatorului. Priza CEE 230V 32A este activă atunci când funcționează de la MAINS INPUT și când funcționează de la generator.

Atunci când este operată de la MAINS INPUT, priza CEE 230V 32A alimentează același sistem (IT, TN, TT) ca MAINS INPUT. Generatorul trebuie să fie împământat în sistemele TT și TN cu un cablu de cupru de 6-10 mm² (în funcție de reglementările locale) prin conectarea șurubului său de împământare la aceeași bară de împământare la care este împămânțată sursa de alimentare 230V. Contactul PE al prizei este conectat la șurubul de împământare al generatorului.

Priza CEE 230V 32A după comutarea alimentării generatorului alimentează numai sistemul IT fără conductorul neutru împământat. Trebuie respectate reglementările și măsurile de protecție pentru sistemul IT

Cu această versiune a generatorului este posibilă alimentarea consumatorilor de energie electrică care pot funcționa atât în TN cât și în sistemul IT. Nu poate fi alimentată casa complet in regim automat!

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs