Generator de curent continuu KONNER & SOHNEN KS 48V-DC, 48-54V, 70A

Generatorul KS 48V-DC DC al mărcii germane Könner & Söhnen este conceput ca încărcător de rezervă pentru încărcarea bateriilor de 48-54V. Generatorul este ideal pentru încărcarea bateriilor în domeniul asigurării independenței energetice a gospodăriilor particulare, pentru sisteme autonome, solare, eoliene, de telecomunicații, bărci, camping etc.

KS 48V-DC
Pret:  

6 099,00 lei

-600,00 lei

PRP: 6 699,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Generator de curent continuu KONNER & SOHNEN KS 48V-DC, 48-54V, 70A

O baterie DC (tensiune constantă) necesită o gamă de tensiuni de încărcare în funcție de caracteristicile bateriei. Generatorul are un mod AUTO, care, cu ajutorul unui controler încorporat, monitorizează constant tensiunea bateriei și începe automat să o încarce atunci când tensiunea bateriei scade la 48V și mai jos. Timpul de reacție la pornirea generatorului este de numai 5 secunde. Când tensiunea bateriei ajunge la 53,5-54V sau curentul de încărcare ajunge la 20A, generatorul se oprește în 30 de secunde. Pe lângă modul automat de funcționare, generatorul implementează EXTERN, modul de funcționare pentru utilizatorii cu experiența, este așa-numitul „contact uscat”, este posibil să se controleze pornirea generatorului printr-un releu suplimentar.

Generatorul DC KS 48V-DC este echipat cu roți pentru transport și un mâner pentru o portabilitate ușoară, ceea ce extinde foarte mult utilizarea acestui model. Veți putea încărca bateria în locuri unde nu există sursă centrală de alimentare.

Motorul fiabil Könner&Söhnen îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv standardul modern de mediu EURO V. Alternatorul de înaltă calitate cu înfășurare de cupru și motorul de marcă vă garantează o utilizare fără probleme și pe termen lung.

Eficiență maximă

Această metodă de încărcare este mai eficientă, deoarece nu există conversii de curent intermediare și pierderi de energie asociate cu ce.

Dimensiuni compacte cu putere mare

Capacitate mare de încărcare cu generatoare de dimensiuni mici - generatorul este creat prin analogie cu generatoarele de tip invertor. Ocupă de 3-5 ori mai puțin spațiu decât un set format dintr-un generator convențional de 230 V AC (curent alternativ) și un încărcător puternic care convertește tensiunea de 230 V AC în tensiunea DC (tensiune constantă) necesară pentru încărcarea bateriei. Echipat cu un kit de transport pentru o deplasare usoara.

Siguranță în utilizare

Absența tensiunii înalte care pune viața în pericol asigură protecție împotriva șocurilor electrice in timpul utilizarii generatorului.

Alegerea din punct de vedere economic

Eficiența generatorului este mai mare datorită absenței transformărilor inutile, precum și datorită numărului de rotații reglabil în funcție de sarcină, ceea ce reduce costurile de combustibil față de metodele clasice folosind generatoare de 230 AC cu conversie ulterioară.

Instalare simplă

Generatorul este conectat direct la baterie, ceea ce simplifică instalarea. Posibilitatea gestionării externe a „contactelor uscate” extinde semnificativ posibilitățile de integrare a generatorului în sistemele de alimentare existente.

Generator de curent continuu KONNER & SOHNEN KS 48V-DC are următoarele caracteristici:

  • Generatorul are un mod AUTO, care, cu ajutorul unui controler încorporat, monitorizează constant tensiunea bateriei și începe automat să o încarce când scade tensiunea bateriei.
  • Motorul de încredere K&S se caracterizează prin rezistență crescută la uzură, funcționare stabilă pe termen lung, îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv standardul modern de mediu EURO V.
  • Controlul tuturor indicatorilor cheie ai stării de funcționare: oprire automată la nivel scăzut al uleiului, protecție împotriva supraîncărcărilor și scurtcircuitului, senzor de nivel de combustibil.
  • Panoul de control ergonomic este echipat cu un voltmetru și ampermetru, un indicator de nivel de ulei, un indicator de suprasarcină, un indicator de tensiune, terminale pentru conectarea bateriei, terminale pentru conectarea dispozitivului de control, un comutator de mod: automat și manual/extern, un comutator de motor multifuncțional.
  • Modelul KS 48V-DC este echipat cu un kit de transport (maner rabatabil si roti), datorita caruia poate fi mutat cu usurinta iar posibilitatile de utilizare a acestui generator sunt mult extinse.

Generator de curent continuu KONNER & SOHNEN KS 48V-DC - specificatii tehnice:

  • Tensiune 48-54 V
  • Curent 70 A
  • Pornire motor: automata, manuală/externă
  • Modelul motorului KS 240
  • Tipul motorului benzina in 4 timpi
  • Сapacitate cilindrică 223 cm3
  • Putere motor 16 CP
  • Volum rezervor combustibil 12.5 litri
  • Capacitate ulei 0.6 litri
  • Nivel de zgomot Lpa (7m)/Lwa 70/95 dB
  • Dimensiuni (Lxlxh) 510 х 525 х 310 mm
  • Greutate netă 36,5 kg
  • Greutate brută 38 kg
  • Cod EAN: 4260405365814.

Produs fabricat în RPC.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs