Extensie cablu KONNER & SOHNEN KS CRM-30M, 3600W, 230V, 30m

Prelungitoarele de la „Könner & Söhnen” sunt proiectate pentru a fi utilizate la interior dar și la exterior, pe șantierele de construcții, în agricultură dar și în locuri cu o umiditate crescută.

KS CRM-30M
Pret:  

659,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Extensie cablu KONNER & SOHNEN KS CRM-30M, 3600W, 230V, 30m primesti 65 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 65 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 19,50 lei.

Extensie cablu KONNER & SOHNEN KS CRM-30M, 3600W, 230V, 30m

Cablurile Könner & Söhnen sunt foarte rezistente la uzură, pot rezista la condiții dificile de funcționare, la șocuri mecanice (impact, cădere, strivire).

Fabricate din cabluri electrice de cupru 100%, suficient de flexibile, și cu o izolație din cauciuc care oferă rezistență la intemperii, la razele UV, la ozon, protecție la interferențele chimice, la grăsimi, la lubrifianți și la uleiurile minerale, nu propagă arderea, și pentru că sunt fabricate fără halogeni degajă puțin fum – / gaz.

Flexibilitatea și elasticitatea ridicate ale cablurilor de alimentare Könner & Söhnen sunt menținute la temperaturi joase de până la – 40°C și la temperaturi ridicate de până la + 90°C, ceea ce permite utilizarea lor la exterior. Mai mult, cablurile pot fi utilizate timp îndelungat sub apă.

PROTECȚIE COMPLETĂ

Cablul de extensie este izolat cu cauciuc sintetic și are o cămașă din cauciuc neopren, este rezistent la încovoiere și la răsucire, își păstrează elasticitatea la temperaturi de la -40°C la +90°C. Este protejat în întregime contra umidității, razelor UV, ozonului, acțiunii produselor chimice, forțelor mecanice (șocuri, căderi, striviri), ceea ce vă permite să îl utilizați în orice anotimp la interior dar și la exterior. Prizele de pe bobină sunt echipate cu capace de protecție. Fișa este echipată cu un capac de protecție.

CABLU DE ÎNALTĂ CALITATE

Prelungitorul este echipat cu un cablu cu miez 100% din cupru 3×1.5 mm2, și are un fir de împământare galben-verde. Doar cuprul poate rezista la sarcini maxime pe termen lung, ceea ce face cablul durabil și îi prelungește viața de funcționare. Cablul este certificat de TÜV Rheinland ca fiind conform cu norma EN 50525-2-21, conform RoHS.

ALCĂTUIREA BOBINEI

Bobina este făcută din plastic/metal ranforsat special, are o structură de cadru din plastic solid, rezistentă la șocuri. Acesta este dotat cu un mâner ergonomic din cauciuc pentru o deplasare confortabilă, cu un element de fixare cablu, cu un element de reglare a direcției cablului, cu un opritor pentru blocarea derulării necontrolate a bobinei. Lungimea cablului atinge 15 metri și poate servi la conectarea simultană la distanță a 4 aparate electrice.

DOMENIU DE UTILIZARE

Poate fi utilizat atât la interior cât și la exterior. Capabil să reziste la condiții dificile de funcționare, poate fi utilizat pe șantierele de construcții, la lucrări de reparații, în agricultură, uzine, depozite, etc. Vor fi un partener de nădejde într-o casă de vacanță sau în camping.

Caracteristici de proiectare

Putere totală (cablu desfășurat), W3600
Tensiune, V230
Fișă1*16А/230V
Prize cu capac de protecție4*16А/230V
Cablu3*2.5 mm2
Material bobinăMetal ranforsat special
Greutate netă, kg7.8
Greutate brută, kg8.5
Dimensiuni brute (L×l×h), cm29х27х37
Clasa de protecțieIP44
Cod EAN4260405363810.

Caracteristici cablu

Lungime cablu, m30
Tip cablu: H07RN-F 3G1,5H – cablu flexibil
07 – tensiune nominală 450/750V,
R – are o izolație din cauciuc natural sau sintetic
N – o cămașă din cauciuc cloropren
F – fire din cupru
G – fir de împământare galben-verde
Număr de fire – 3
Secțiune fire – 2.5 mm2
Diametru exterior cablu, mm11
Culoare cămașă exterioarăNegru.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs