Gratar pe gaz si carbuni hibrid Char-Broil Gas2Coal 210

Acest gratar este conceput pentru toti cei care nu se pot decide intre usurinta folosirii gazului si gustul inconfundabil al carbunelui, atunci cand gatesc pe gratar: modelul hibrid Gas2Coal.

140924
Pret:  

2 699,00 lei

 Stoc limitat
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Gratar pe gaz si carbuni hibrid Char-Broil Gas2Coal 210 primesti 269 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 269 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 80,70 lei.

Gratar pe gaz si carbuni hibrid Char-Broil Gas2Coal 210

Acest gratar este conceput pentru toti cei care nu se pot decide intre usurinta folosirii gazului si gustul inconfundabil al carbunelui, atunci cand gatesc pe gratar: modelul hibrid Gas2Coal.

O solutie simpla la intrebarea Gratar pe gaz sau carbune? Acum va puteti bucura de ambele variante cu noul gratar de la Char-Broil - Gas2Coal 210 hibrid.

Cu acest gratar inovator puteti trece cu usurinta de la gatitul pe gaz la cel pe carbune in trei pasi simpli in mai putin de 60 de secunde fara a avea nevoie de unelte. Aprindeti foarte usor carbunii cu ajutorul arzatoarelor pe gaz fara a fi necesar lichid de aprindere.

Doua arzatoare principale din inox plus gratarele din fonta masiva rezistenta la rugina fac ca acest grill sa va ofere o experienta de gatit perfecta pentru familie.

Tava patentata pentru brichete face posibila gatirea pe carbuni. Raftul lateral este util pentru depozitarea ustensilelor sau accesoriilor. Termometrului din capac va permite verificarea caldurii din zona de gatire, iar cele 2 roti vor asigura mobilitatea gratarului.

Puteti sa faceti trecerea de la gratarul pe gaz la cel pe carbune in mai putin de 60 de secunde - si nu aveti nevoie de niciun instrument ajutator. Puneti carbunii in tava de carbuni brevetata si aprindeti gratarul folosind arzatoarele pe gaz din otel inoxidabil, fara sa aveti nevoie de chibrituri. Designul tavii de ardere a carbunilor asigura o distributie uniforma a caldurii. Tava pentru carbuni si grilele din fonta pot fi usor manevrate cu ajutorul carligului inclus de manevrare a grilelor. Interiorul modelului este prevazut cu spatiu pentru o butelie de gaz, care poate fi usor conectata si introdusa prin usa din fata. De asemenea, puteti vedea cu usurinta manometrul de pe regulator, care arata cat gaz mai este in butelie. Cu ajutorul celor doua roti mari, gratarul poate fi deplasat in mod convenabil la locatia dorita. Desfacatorul de sticle incorporat va ajuta sa deschideti rapid bauturile reci preferate. In functie de necesitati, gratarul poate fi extins cu elemente accesorizante din sistemul MADE2MATCH.

Specificatii:

  • Grile din fonta: sunt rezistente la uzura si la rugina si usor de curatat
  • Deschizator de sticle incorporat: aveti intotdeauna la indemana un deschizator de sticle incorporat, cu sigla de zinc turnat
  • Usa frontala de acces: usa mare din fata faciliteaza accesul la butelia de gaz
  • Carlig de manevrare a grilelor: faciliteaza manevrarea grilelor și a tavii de carbuni
  • Tava de carbuni brevetata: tava din otel inoxidabil care asigura o distributie uniforma a caldurii si previne aparitia flacarilor deschise
  • Accesorii compatibile MADE2MATCH: functionalitatea gratarului poate fi extinsa cu sistemul de stocare MADE2MATCH (se achizitioneaza separat)
  • Materiale: grile din fonta, arzatoare si protectii la flacara din otel inoxidabil, panouri laterale din otel vopsit in culoarea neagra
  • Tip de alimentare hibrid: carbuni si gaz
  • Putere totala arzatoare: 8,2 kW (2 x 4,1 Kw)
  • Necesita asamblare
  • Dimensiuni produs montat: 117 cm inaltime x 114 cm lungime x 63 cm latime
  • Suprafata de gatire: 42,7 x 44,1 cm
  • Greutate: 37 kg
CuloareNegru
MaterialOtel inoxidabil
Tip gratarGratar pe gaz
Numar arzatoare2
AfumatoareNu
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs