Plita din fonta cu 2 fete neteda si grill 43 x 20,5 cm pentru gratar Monroe Pro 3 Enders 7882

Fiecare maestru adevarat al gratarului se bazeaza pe accesoriile sale, deoarece, cu accesoriile potrivite, pregatirea alimentelor pe gratar poate constitui nu numai o necesitate, ci si o placere. Bucurati-va de aroma alimentelor pregatite pe grila din fonta reversibila si luati-va oaspetii prin surprindere cu mancaruri delicioase!

7882
Pret:  

228,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Plita din fonta cu 2 fete neteda si grill 43 x 20,5 cm pentru gratar Monroe Pro 3 Enders 7882 primesti 22 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 22 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 6,60 lei.

Plita din fonta cu 2 fete neteda si grill 43 x 20,5 cm pentru gratar Monroe Pro 3 Enders 7882

Fiecare aliment delicios are la baza o metoda optima de preparare.

Iar fiecare maestru adevarat al gratarului se bazeaza pe accesoriile sale, deoarece, cu accesoriile potrivite, pregatirea alimentelor pe gratar poate constitui nu numai o

necesitate, ci si o placere. Bucurati-va de aroma alimentelor pregatite pe grila din fonta reversibila si luati-va oaspetii prin surprindere cu mancaruri delicioase!pl

Aveti ocazia de a pregati meniuri complete pe plita din fonta cu 2 fete, neteda si grill, si de a va bucura astfel de proprietatile speciale ale fontei.

Distributia optima a caldurii asigura rezultate perfecte de gatire si face ca grillul pe gaz de la Enders sa functioneze ca o bucatarie perfecta in aer liber.

Oua prajite, felii de dovlecei si vinete sau fileuri de peste si creveti - toate acestea pot fi pregatite pe plita din fonta cu doua fete, neteda si de tip grill, pentru modelul de grill

Monroe Pro 3 Enders. Puteti pregati astfel meniuri complete cu grillul dvs. Enders in aer liber. Utilizati partea neteda pentru peste sau carne de pasare.

Cu partea de tip grila, carnea va capata urmele de frigere atat de specifice gratarului.

Se potriveste cu modelul de grill Monroe Pro 3 Enders.

Plita functioneaza ca insertie din fonta solida, emailata. Una dintre fete este cu striatii, iar fata reversibila este complet neteda.

Specificatii:

  • Poate fi folosita pe ambele parti si se potriveste perfect cu modelele Monroe Pro 3 si Boston 3
  • O parte pe jumatate cu striatii, pe jumatate neteda si o parte complet neteda
  • Distributie optima a caldurii datorita fontei emailate
  • Ideala pentru prepararea de alimente mici la gratar, care altfel ar cadea printre grile, cum ar fi fructe de mare, legume, oua prajite, slanina, dar si peste si burgeri
  • Dimensiuni: 43 cm lungime x 20,5 cm latime x 1,5 cm inaltime
  • Greutate: 3.5 kg
CuloareNegru
MaterialFonta
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs