Gratar ceramic pe carbuni Kamado The Bastard Classic Compact, stand inclus

Bastard Classic Compact este special conceput pentru bucatarii profesionisti sau pasionati. Permiteti intregii familii sau grupurilor mai numeroase sa se bucure de preparatele dumneavoastra. Aspectul finisat mat il face foarte rezistent.

BC105
Pret:  

3 299,00 lei

 Stoc limitat
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Gratar ceramic pe carbuni Kamado The Bastard Classic Compact, stand inclus primesti 329 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 329 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 98,70 lei.

Gratar ceramic pe carbuni Kamado The Bastard Classic Compact, stand inclus

Indiferent daca doriti sa faceti gratar pe un balcon sau intr-o bucatarie profesionala, exista cate un Bastard pentru fiecare necesitate. Bastard Classic Compact este special conceput pentru bucatarii profesionisti sau pasionati. Permiteti intregii familii sau grupurilor mai numeroase sa se bucure de preparatele dumneavoastra. Aspectul finisat mat il face foarte rezistent.

Fiecare Bastard este unic datorita finisajului realizat manual. Ceramica este un produs natural, astfel incat exista variatii in ceea ce priveste structura sa inchisa la culoare. Bastard Classic Compact prezinta mai multe variatii de culoare decat Bastard cu un finisaj lucios. Culoarea afisata poate varia fata de cea reala.

Bastard Compact arata grozav in orice locatie. Modelul Compact a umplut golul dintre modelele Bastard mici si mijlocii. Pentru acest model nu aveti nevoie de mult spatiu si aveti in continuare toate avantajele unui kamado. Il puteti amplasa pe terasa de pe acoperis, pe balcon sau sa il luati cu dvs. la destinatia dvs. de vacanta. Dimensiunea compacta este perfecta pentru familia sau grupul dvs. de prieteni.

Bastard Compact este usor de transportat si ofera suficient spatiu de gatit pentru un grup de 4-5 persoane. Dimensiunea este mica, dar performanta gratarului cu siguranta ca nu este de neglijat. Cu acest model Bastard Compact puteti face tot ceea ce poate face versiunea mai mare a unui Bastard, de exemplu, sa prajiti rapid o friptura la gratar.

Dimensiunea compacta a The Bastard il face usor de transportat, astfel incat sa puteti face gratar oriunde. Baza nou proiectata asigura ca Bastard Compact este intotdeauna stabil si ferm pe pozitie.

Bastard este fabricat din ceramica industriala. Gratarele ceramice Bastard sunt cunoscute pentru retentia perfecta a caldurii, temperatura constanta si circulatia aerului usor de controlat. Ceramica poate rezista la temperaturi ridicate, ceea ce permite multe metode de gatit. Cu The Bastard puteti sa gatiti la gratar, sa afumati, sa gatiti la aburi, sa coaceti si sa faceti un gratar lent. Cu The Bastard puteti prepara cu usurinta mancaruri delicioase si fragede din carne, peste sau legume.

Bastard este un design olandez din ceramica de calitate superioara din cordierit, cu o rezistenta de utilizare de pana la 20 de ani. Frumos si simplu, rezistent, calitativ, versatil si util pentru toata lumea, pe tot parcursul anului.

Caracteristici:

  • Diametru grila: 33 cm
  • Diametru total gratar: 48 cm
  • Grosime grila: 5 mm
  • Greutate: 45 kg
  • Inaltime cu stand: 78 cm
  • Capac cu balamale
  • Termometru integrat in capac
  • Maner din bambus
  • Gratar mobil, cu sistem de transport pe roti
  • Capacitate de gatire: de 4-5 persoane
  • Cos de ardere si suport colector de cenusa din otel inoxidabil
  • Aspect negru mat
CuloareNegru
Tip gratarGratar carbune
AfumatoareDa
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs