Masina de spalat cu presiune SKIL 0761 AA, 1400W, 105 bar, 370 l/h

Mașina de spălat cu presiune SKIL 0761 este echipată cu un motor puternic, de 1400 W și cu pompă de aluminiu, care poate atinge o presiune maximă de 105 bar. Datorită acestora, mașina este ideală pentru curățirea terasei, uneltelor, vehiculelor și a mobilierului de grădină

F0150761AA
Pret:  

435,05 lei

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Masina de spalat cu presiune SKIL 0761 AA, 1400W, 105 bar, 370 l/h primesti 43 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 43 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 12,90 lei.

Masina de spalat cu presiune SKIL 0761 AA, 1400W, 105 bar, 370 l/h

  • Design exclusiv pentru SKIL, „EASY STORAGE“ pentru depozitarea convenabilă şi cu economie de spaţiu a uneltei şi accesoriilor
  • Oferă putere şi presiune amplă, pentru aplicaţiile de curăţare casnică
  • Pompă construită în întregime din aluminiu, pentru o durată de viaţă mai lungă.

Maşină puternică de spălat cu presiune, cu pompă de aluminiu

Mașina de spălat cu presiune SKIL 0761 este echipată cu un motor puternic, de 1400 W și cu pompă de aluminiu, care poate atinge o presiune maximă de 105 bar. Datorită acestora, mașina este ideală pentru curățirea terasei, uneltelor, vehiculelor și a mobilierului de grădină. Puteți regla setarea împrăștierii mașinii de spălat cu presiune SKIL 0761 în funcție de natura lucrării. Mulțumit concepției convenabile „Easy Storage“, folosită de SKIL, după terminarea lucrului, puteți depozita mașina de spălat cu presiune în rapid, simplu și ordonat. Mașina de spălat cu presiune se livrează împreună cu o piesă de racord la furtunul de grădină și un flacon pentru detergent.

Construcție durabilă și robustă, construită pentru timp îndelungat

Echipată cu o pompă de aluminiu, mașina de spălat cu presiune SKIL 0761 este o unealtă durabilă, robustă, care în mod sigur o să vă servească toată viața. Puteți ajunge oriunde cu tubul lung de cinci metri și cablul de alimentare, care vă asigură o libertate de mișcare extraordinară de 11 metri. Puteți să fiți sigur că veți termina cu succes toate lucrările de curățire din gospodărie cu această maşină de spălat cu presiune.

Performanță excepționala

Nu lăsați să vă păcălească aspectul compact al mașinii de spălat cu presiune SKIL 0761 – funcțiile robuste indică că va face față și în cazul celor mai grele lucrări de curățire. În funcție de natura lucrării, puteți regla împrăștierea apei de la un jet îngust până la stropire largă. Cu un debit maxim de 370 de litri pe oră, această unealtă este ideală pentru lucrările exterioare de curățire de toate felurile.

Soluţie convenabilă „Easy Storage”

Această unealtă face parte din „Urban Series“, gama SKIL de unelte de grădinărit confortabile și economice. Toate uneltele „Urban Series“ beneficiază de soluţia excluzivă „Easy Storage“ a firmei SKIL, ceea ce înseamnă că după terminarea lucrului, acestea se pot depozita foarte convenabil, necesitând un spaţiu minim. Puteți depozita cablul de alimentare, furtunul de apă și lancea de stropire a mașinii de spălat cu presiune SKIL 0761 în mod ordonat, în docul „Easy Storage“.

Caracteristici:

  • Design exclusiv pentru SKIL, „EASY STORAGE“ pentru depozitarea convenabilă şi cu economie de spaţiu a uneltei şi accesoriilor
  • Oferă putere şi presiune amplă, pentru aplicaţiile de curăţare casnică
  • Pompă construită în întregime din aluminiu, pentru o durată de viaţă mai lungă
  • Compact şi uşor (transport simplu)
  • Mobilitate sporită, cu rază de acţiune de 11 metri (5 m cablu, 5 m furtun şi lance)
  • Lance lungă, cu posibilităţi variabile de stropire
  • Construcţie robustă şi ergonomică

Date tehnice:

Numar modelF0150761AA
Putere nominala1400 W
Lungime cablu5 m
Lungime furtun5 m
Debit maxim370 l/h
Temperatura maxima de scurgere50ºC
Presiune maxima105 bar
Greutate (fara accesorii)4.1 Kg
Alimentare220 - 230 V / 50-60 Hz
Nivel de zgomot si vibratii
Nivel de presiune a sunetului74 dB(A)
Nivel de putere a sunetului86 dB(A)
Abaterea standard2.15 dB(A)
Nivel de vibratii< 2.5 m/s²
Toleranta (K)1.5 m/s²

Continutul pachetului:

  • Skil 0761 AA Aparat de spalat cu presiune
  • Pistol declanşator cu lance
  • Flacon cu detergent
  • Staţie de depozitare „EASY STORAGE“
  • Conexiune pentru furtunul de grădină.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs