Interfon video inteligent PNI House 910 WiFi HD, P2P, iesire yala, aplicatie dedicata Tuya Smart

Interfon video inteligent PNI House 910 WiFi HD 2MP, compatibilc cu aplicatia Tuya Smart, iesire pentru yala electromagnetica. Sonerie de interior inclusa.

PNI-HOUSE910
Pret:  

499,80 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Interfon video inteligent PNI House 910 WiFi HD, P2P, iesire yala, aplicatie dedicata Tuya Smart primesti 49 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 49 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 14,70 lei.

Interfon video inteligent PNI House 910 WiFi HD, P2P, iesire yala, aplicatie dedicata Tuya Smart

Interfon inteligent WiFi 2.4GHz cu camera 2MP 1080P

Rezolutia 1080P combinata cu obiectivul grandangular de 110° permite interfonului sa inregistreze clar miscarea din fata usii, fara a pierde nici o imagine cheie. Impreuna cu functia de viziune nocturna (multumita celor 4 LED-uri cu infrarosu), interfonul poate monitoriza spatiul din afara usii, indiferent ca e zi sau noapte.

Control de la distanta prin Tuya Smart, conexiune yala electromagnetica

Adaugati interfonul video in aplicatia Tuya Smart si-l veti putea integra in scenarii inteligente impreuna cu alte produse compatibile Tuya. De asemenea, din aplicatie aveti control total asupra interfonului: primiti notificari de detectie miscare, notificare de apel, notificare de tentativa de sabotaj (tamper), puteti capta imagini sau porni manual inregistrarea, puteti vizualiza inregistrarile de pe cardul micro SD sau puteti debloca yala electromagnetica conectata la interfon atunci cand permiteti accesul vizitatoului in incinta.

Rezistenta la apa IP44

Cu o carcasa de protectie fabricata din materiale de inalta calitate si rezistente la apa IP44, interfonul video rezista intemperiilor (ploaie, ninsoare). Soneria poate fi montata si instalata cu usurinta pe usa si pur si simplu conectati clopotul la priza pentru a-l utiliza, eliminând nevoia de ajutor profesional.

Functie detectie miscare PIR si audio bidirectional

Datorita senzorului PIR incorporat veti primi notificari de alarma in timp real la orice detectare a miscarii. Interfonul are un microfon incorporat si un sistem de difuzoare, care ofera posibilitatea conversatiilor bidirectionale de inalta fidelitate. Astfel, puteti avea o convorbire video in timp real, prin aplicatie, cu vizitatorul sau intrusul din fata usii.

Inregistrare pe card micro SD

Imediat ce senzorul detecteaza miscare, interfonul iese din starea de standby si porneste automat inregistrarea. Inregistrarile pot fi vizualizate oricand cu ajutorul aplicatiei.

Accesorii incluse

Interfonul video PNI House 910 vine cu un alimentator 230V-12V/2A si o sonerie de interior fara fir. Interfonul se poate alimenta cu ajutorul alimentatorului inclus, cu acumulatori tip 18650 (nu sunt inclusi) sau cu ajutorul unui cablu micro USB - USB. Imediat dupa asocierea soneriei cu interfonul si dupa adaugarea acestuia in aplicatie, va puteti bucura de confortul comunicatiei wireless.

Caracteristici
Rezolutie video2MP 1080P
Detectie miscareDa
WirelessDa, 2.4GHz
Comunicare bidirectionalaDa
Functie inregistrare videoDa
DimensiuniUnitate exterior: 60 x 40 x 145 mm Unitate interior: 65 x 27 x 95 mm
Temperatura de operare26°C ~ +60°C
Unghi de vizibilitate110°
LED IRDa, 4 LED-uri IR
Capacitate stocareMicro SD Card, max. 64GB
AlimentareUnitate exterior: 12V (prin alimentatorul 230V-12V 2A inclus), cu acumulatori tip 18650 (nu sunt inclusi) sau cu ajutorul unui cablu micro USB - USB Unitate interior: DC 4.5V (3 baterii AA 1.5V, nu sunt incluse)
Clasa de rezistenta la apaIP44
Alarma tamper (anti-sabotaj)Da
Frecventa comunicare433MHz
Aplicatie compatibilaTuya Smart
Sisteme de operare compatibileAndroid si iOS
Conexiune yala electromagneticaDa
Cotinut pachet
InterfonDa
SonerieDa
AlimentatorDa, 230V - 12V.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs