Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW cu 2 monitoare, WiFi, HD, P2P, monitor interior

Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW cu 2 monitoare, WiFi, HD, P2P, monitor interior, aplicatie dedicata Tuya Smart, IP65.

PNI-PT720MW2
Pret:  

1 600,55 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW cu 2 monitoare, WiFi, HD, P2P, monitor interior primesti 160 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 160 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 48,00 lei.

Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW cu 2 monitoare, WiFi, HD, P2P, monitor interior

Compatibil cu aplicatia Tuya Smart

Video interfonul PNI SafeHome PT720MW poate fi integrat in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya. Adaugati interfonul in aplicatie si veti primi notificare pe telefonul mobil de fiecare data cand un vizitator va suna la interfon. Permiteti accesul in interior direct din aplicatie, apasand butonul de deblocare sau vorbiti cu vizitatorul de la distanta.

Inregistrare pe card micro SD. Functie detectie miscare.

Din momentul preluarii unui apel provenit de la unitatea de exterior, sistemul va porni automat inregistrarea video sau preluarea de imagini (in functie de setari: video sau snapshot), care vor fi salvate pe cardul micro SD introdus in unitatea de interior. Inregistrarea poate fi pornita si manual din aplicatie apasand tasta Record. In aceasta situatie, inregistrarile vor fi salvate in memoria telefonului. Activand functia Detectie miscare, sistemul va porni automat inregistrarea sau va face capturi, in functie de setarile facute.

Conectare camere CCTV si multiple monitoare

Sistemul suporta conectarea a doua camere CCTV si a maxim doua unitati de exterior care, la randul lor, pot fi conectate la cate o yala electromagnetica de tip Normal Open si a 5 monitoare suplimentare (slave). Astfel, aveti control complet asupra locuintei dvs. cu posibilitatea permiterii accesului din diferite locatii din casa. Chiar si in lipsa unui vizitator, puteti vizualiza imaginile preluate de una dintre cele 4 camere doar schimband sursa video prin apasarea butonului Monitor de pe unitatea master.

Transfer apel si apel intern

Pentru a putea transfera un apel provenit de la un vizitator sunt necesare cel putin doua unitati de interior (unitatea master si una slave) si o unitate de exterior conectate intre ele. Cand vizitatorul apasa butonul de apel, imediat pe monitor apare imaginea preluata de camera video. Apasati lung butonul Transfer call pentru a transfera apelul care alt monitor aflat in alta camera. De asemenea, puteti vorbi si va puteti vedea cu o persoana aflata in alta camera din casa, prin functia Apel intern.

Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW WiFi HD, P2P, monitor interior, aplicatie dedicata Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya

Caracteristici
Senzor imagineCMOS 1/3"
Rezolutie video720p
Detectie miscareDa
WirelessDa, 2.4GHz
Comunicare bidirectionalaDa
Functie inregistrare videoDa
DimensiuniUnitate exterioara: 40 x 30 x 120 mm Unitate interioara: 235 X 17 X 145 mm
Temperatura de operare-26°C ~ +60°C
Unghi de vizibilitate110°
LED IRDa, 4 LED-uri IR
Anulare zgomot de fondDa
Capacitate stocareMicro SD Card, max. 32GB
AlimentareUnitate exterioara: 12V Unitate interioara: 230V
Clasa de rezistenta la apaIP65
Frecventa comunicare
Aplicatie compatibilaTuya Smart
Sisteme de operare compatibileAndroid si iOS
Conexiune yala electromagneticaDa
Diagonala display7 inch
Rezolutie display1024 x 600 px
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs