Camera supraveghere Planet ICA-W8100-CLD Fish-Eye IP Camera, Wireless, Cloud Support

Planet 11n Wireless, WPS, 180inch Panoramic Cube Fisheye IP Camera, 720PHD, H.264/MJPEG, 2-way Audio, ICR, e-PTZ, 3GPP, Micro SD, ONVIF, easy DDNS, Cloud Supported.

ICA-W8100-CLD
Pret:  

411,76 lei

-21,67 lei

PRP: 433,43 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Camera supraveghere Planet ICA-W8100-CLD Fish-Eye IP Camera, Wireless, Cloud Support

Cameră panoramică compactă wireless pentru supraveghere

PLANET ICA-W8100 este o cameră compactă cub care oferă o vedere panoramică unghiulară de 180 de grade, special concepută pentru supravegherea interioară. Incorporând senzori cu rezoluție de 1,3MP, acceptă formate de compresie H.264, MPEG-4 și M-JPEG și oferă o calitate excelentă a imaginii în până la 1280 x 720 pixeli (720P) la 30 de cadre pe secundă (fps). Designul unic îl face soluția ideală pentru aplicațiile de supraveghere în case, buticuri, magazine sau restaurante.

Monitorizare mai largă cu vedere panoramică la 180º

Camera wireless ICA-W8100 vă permite să monitorizați toate unghiurile unei locații folosind o singură cameră, economisind astfel o mulțime de eforturi mecanice tradiționale de întreținere Pan/Tilt. Imaginea emisferică distorsionată a camerei fizheye va fi transformată în proiecția rectilinie convențională. Fără a fi nevoie să instalați orice alt software, cu ICA-W8100, puteți urmări vizualizarea live și utiliza funcții precum detectarea mișcării prin interfața Web prin intermediul unui browser IE.

Management eficient

Camera Planet ICA-W8100 este proiectata cu un senzor de mișcare integrat Pasive InfraRed (PIR), capabil să detecteze mișcări departe de 5 metri. La trecerea pietonilor sau cand se întâmplă o urgență în zonele specificate, ICA-W8100 va „detecta” și va începe înregistrarea automat. Mai mult, oferă o funcție suplimentară de notificare de alarmă care poate trimite imaginile capturate la slotul pentru card SD/SDHC micro pentru stocarea locală.

Calitate video îmbunătățită și suport audio 2-Way

ICA-W8100 oferă industriei un set mai cuprinzător de funcții de îmbunătățire a performanței, inclusiv obturatorul automat electronic (AES) și Auto White Balance (AWB). În plus, ICA-W8100 acceptă audio pe două căi pentru a consolida capacitățile de gestionare a evenimentelor.

Streaming de înaltă calitate prin conectivitate wireless 11n

Planet ICA-W8100 adoptă tehnologia wireless IEEE 802.11n pentru a comunica la viteza maximă de semnal wireless și asigură o transmisie sigură cu criptare WEP și WPA. Vă permite să transmiteți fluxuri video de înaltă calitate către site-uri la distanță și dispozitive mobile. O caracteristică Sondaj de site vă permite, de asemenea, să vizualizați și să vă conectați la rețele wireless din apropiere cu ușurință.
Conform ONVIF, ICA-W8100 este, prin urmare, interoperabil cu cel de-al treilea aparat de marcă de pe piață, care sprijină în mare măsură utilizatorii să se integreze cu rețeaua lor de supraveghere existentă. De asemenea, include software de management central 64-CH pentru o ușurință de întreținere și monitorizare la distanță. ICA-W8100 este incontestabil cea mai bună alegere pentru supraveghere fiabilă și performantă.

Detalii tehnice:

Camera

  • Fish-Eye pentru a oferi o vedere panoramică cu unghi larg de 180 de grade;
  • Tehnologia unică de corectare a hardware-ului Fish-Eye;
  • senzor CMOS de 1,3 mega pixeli;
  • Senzor cu infraroșu pasiv (PIR) pentru detectarea mișcării îmbunătățite.

Video / Audio

  • Compresie video H.264, MPEG-4 și M-JPEG simultan;
  • Asistență simultană a fluxurilor Multi-H.264;
  • Suport audio pe 2 căi cu o calitate audio îmbunătățită.

Rețea și configurare

  • Conectivitate wireless 802.11n / Wi-Fi Protected Setup (WPS);
  • Suport UPnP® pentru configurarea și configurarea rețelei;
  • Auto MDI/MDI-X acceptat;
  • Protocoalele RTSP / UPnP / HTTPS pot fi selectate.

Instalare și gestionare ușoară

  • ONVIF compatibil pentru interoperabilitate;
  • E-PTZ avansat, inclusiv punctul prestabilit;
  • Conectați și redați tehnologia de acces inteligent fără setarea IP în router;
  • Suporta înregistrarea video locală a cardului SD SD/SDHC;
  • Suporta software-ul de administrare centrală Cam Viewer 3.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs