Camera supraveghere Planet ICA-HM620-220 P/T/Z IP Dome

Camera de supraveghere Planet IP66 Outdoor (heater/fan), H.264/MJPEG, IP Speed Dome Camera with 802.3at. 20xOptical/8xDigital Zoom, Sony CMOS Day/Night, Full HD, ONVIF, IPv6, WDR, ICR, 2-way Audio, 3GPP, Micro SD, DIDO, Video Out, 220V.

ICA-HM620-220
Pret:  

3 423,69 lei

-180,19 lei

PRP: 3 603,88 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Camera supraveghere Planet ICA-HM620-220 P/T/Z IP Dome

Camera de rețea PLANET ICA-HM620 802.3at PoE Plus Speed ​​Dome este proiectată pentru cele mai solicitante aplicații de supraveghere video, cu un ritm video de excepție, cu cadru complet, în rezoluții de până la HDTV 1080p și cu zoom optic de până la 20x. Acceptă formate de compresie H.264 și M-JPEG pentru a oferi o calitate excelentă a imaginii în rezoluții 1080p / 720p la 30/60 cadre pe secundă (fps).

Incorporând senzorul CMOS cu scanare progresivă de la Sony, special conceput pentru aplicații de supraveghere, ICA-HM620 realizează imagini de înaltă calitate chiar și când mărești pentru supravegherea unei zone mari.

Având funcții de instalare rapide și fiabile, ICA-HM620 este ideal pentru centre comerciale, depozite, bănci, gări, aeroporturi, parcări, precum și pentru supravegherea orașului și a perimetrului.

Supraveghere completă în timpul zilei și noaptea

Camera Planet ICA-HM620 are un filtru infraroșu automat, detașabil, care permite camerei video să ofere video color atunci când există lumină suficientă și video alb-negru în condiții de luminozitate scazuta. Camera este capabilă să mențină imagini clare 24 de ore pe zi.

Calitate excepțională a imaginii

Împreună cu tehnologia de procesare a imaginilor precum Wide Dynamic Range și tehnologia tridimensională de reducere a zgomotului, ICA-HM620 este capabil să filtreze lumina de fundal intensă din jurul unui subiect și să elimine zgomotele din semnalul video. Astfel, o calitate extrem de clară și rafinată a imaginii poate fi produsă în orice condiții de iluminare.

Capacitate avansată de supraveghere

Planet ICA-HM620 acceptă o serie de caracteristici avansate care sporesc flexibilitatea și capacitățile de monitorizare, inclusiv Auto-Iris pentru îmbunătățirea calității imaginii pentru a evita supraexpunerea, funcție audio two-way, slot pentru carduri micro SD/SDHC pentru spațiu de stocare local și capabilitate de a escuta rapid si cu precizie pan/tilt/zoom. De asemenea, camera beneficiaza si de o carcasa de protectie IP66, care permite o acoperire excepțională a unor zone mari și detalii minunate atunci când faceți zoom.

Instalare flexibilă și alimentare Ethernet RJ-45

ICA-HM620 foloseste IEEE 802.3at Power over Ethernet Plus pentru a fi alimentat prin cablu Ethernet RJ-45 standard de la echipamentele de aprovizionare PoE. Prin urmare, crește flexibilitatea de desfășurare, elimină nevoia de cabluri de alimentare și reduce costurile de instalare. ICA-HM620 este conform ONVIF și este interoperabil cu alte mărci de pe piață. Cu software de management central 64-CH inclus, Planet ICA-HM620 este indiscutabil alegerea de top pentru supraveghere fiabilă și performantă în aer liber.

Aplicatii

PLANET ICA-HM620 oferă imagini clare panoramice de 360 ​​de grade în diferite aplicații de supraveghere. Poate oferi identificarea obiectelor și persoanelor, perfectă pentru nevoile de supraveghere din toate aspectele. ICA-HM620 este construit cu carcasa de protecție compatibila IP66, astfel încât să poată fi instalat în majoritatea mediilor exterioare, cum ar fi stații de cale ferată, depozite, aeroporturi, șantiere, zone publice și multe altele. Cu PLANET CV3P sau CMS (CV3-M256 / CV3-M1024), plus joystick-ul cu 3 axe (CV3-JS100), administratorul poate gestiona ICA-HM620 pentru a efectua funcții panoramice și înclinare, zoom-in și zoom-out de la centrul de control sau de la distanță, ușor și liber.

Specificatii generale:

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs