Kit furtun plat 38 mm (1 1/2), 10 m

5005
Pret:  

227,99 lei

 Disponibil la comanda
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Kit furtun plat 38 mm (1 1/2), 10 m primesti 23 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 599 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 179,70 lei.

Kit furtun plat 38 mm (1 1/2), 10 m

Kit de extensie practic și compact pentru furtun plat cu furtun de înaltă calitate de 10 m
Setul de furtun plat Lay 38 mm (1 1/2"), 10 m de la GARDENA, marca preferată de grădină pentru milioane de proprietari mulțumiți de grădină și case din întreaga lume, este un accesoriu practic și eficient pentru toate tipurile de pompe submersibile. Furtunul plat secțiunea inclusă în kit are 10 m lungime și are un diametru de 38 mm (1 1/2") în timpul utilizării. Deoarece este un furtun plat, devine din nou excepțional de plat atunci când nu este utilizat. Aceasta înseamnă că secțiunea de furtun poate fi pliată și depozitată cu ușurință într-un mod convenabil și care economisește spațiu. Datorită materialului din PVC, nu este necesară uscarea acestuia înainte de depozitare. Furtunurile de apă convenționale cu o grosime constantă, din material mai puțin flexibil, pot fi rulate, dar necesită totuși mult mai mult spațiu de depozitare decât furtunul plat eficient din punct de vedere al spațiului de la GARDENA. Mai mult decât atât, datorită producției de înaltă calitate și a calității superioare pentru sarcini grele, setul de furtun plat Lay, 38 mm (1 1/2") 10 m, care include o clemă pentru furtun, este o completare ideală pentru propria pompă submersibilă. Setul de furtun oferă o rezistență la presiune de 5 bar și este potrivit pentru utilizare până la o presiune de explozie de 15 bar. Acest furtun de înaltă performanță este special conceput pentru utilizarea cu pompe submersibile, furtunul flexibil este ușor de așezat și deosebit de eficient în utilizare cu pompe datorită presiunii scăzute în furtun.Materialul durabil al furtunului plat GARDENA este stratificat dublu cu țesătură PVC extra-întărită.Furtunul de la GARDENA este, de asemenea, rezistent la lumină UV și la intemperii.Rămâne durabil și gata de utilizare chiar și pe vreme dificilă. Întregul kit de furtun plat de înaltă calitate este fabricat în Europa.GARDENA oferă o garanție deosebit de lungă de 12 ani, bazată pe calitatea Made-in-Europe și materialele rezistente.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs