Programator udare Gardena Select 1891, cu selectare individuala a zilelor de irigare

Utilizând programatorul GARDENA Select, irigarea poate fi planificată flexibil și individual. Pot fi create până la trei orare diferite și independente. Programatorul funcționează cu baterii, este conectat direct la robinet și poate fi utilizat cu ușurință prin intermediul butonului apasă și rotește pentru selectarea datelor și pentru confirmare.

0 1 2 3 4  
(1 Review-uri)
1891
Pret:  

247,99 lei

 Disponibil la comanda
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Programator udare Gardena Select 1891, cu selectare individuala a zilelor de irigare primesti 24 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 24 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 7,20 lei.

Programator udare Gardena Select 1891, cu selectare individuala a zilelor de irigare

Un afișaj LCD ușor de citit arată toate setările. Unitatea de comandă rezistentă la intemperii poate fi scoasă. Poate fi utilizat împreună cu un senzor de umiditate a solului GARDENA.

Irigare automată și cu economie de timp

Folosind un Programatori GARDENA, grădina dvs. poate fi udată în mod fiabil și convenabil - chiar dacă nu sunteți acasă. Obțineți mai mult timp liber, aveți o peluză verde, uniformă și, de asemenea, plante frumoase, sănătoase. Dacă sistemul de irigații automate este pornit dimineața devreme sau seara, se evaporă mai puțină apă. Acest lucru economisește bani și asigură o irigare optimizată.

Operare ușoară

Programatorul poate fi reglat cu ușurință cu ajutorul unui buton rotativ și de apăsare pentru selectarea datelor și pentru confirmare. Un afișaj LC ușor de citit indică toate setările. Unitatea de operare impermeabilă poate fi îndepărtată pentru a efectua setările. Datorită unei blocări opționale a cheii, se poate preveni reglarea necorespunzătoare a setărilor.

Irigare flexibilă cu 3 programe

Pot fi create trei programe diferite și independente pentru sistemul de irigare. Începerea, durata și zilele de udare pot fi ajustate. Planurile foarte flexibile pot fi stabilite în funcție de nevoile dvs. Experții folosesc acest lucru, de exemplu, pentru pre-udare suplimentară, care pregătește solul și rădăcinile pentru irigarea ulterioară. Acest lucru îmbunătățește absorbția apei și creșterea plantelor.

Funcție ‘Udă acum’

Dacă irigarea trebuie pornită imediat, aceasta poate fi activată manual, fără a deconecta aparatul de la robinet sau fără a schimba setările.

Tehnologie ‘Oprire Sigură’

Programatorul funcționează întotdeauna în siguranță datorită tehnologiei "Oprire în siguranță". Dacă nivelurile de energie ale bateriei sunt prea mici pentru a controla complet un proces de irigare, atunci procesul nu este început. Indicatorul nivelului bateriei de pe afișaj vă indică și când bateria trebuie înlocuită.

Caracteristici:

  • Durata udării 0h/1min - 7h/59min;
  • Frecvenţa udării: selectarea individuală a zilelor de irigare;
  • Sursa de energie: 1 x baterie alcalină 9V (nu este inclusă);
  • Conexiune senzor Da;
  • Presiunea de operare Min 0.5 bar;
  • Presiunea de operare Max 12 bar;
  • Pentru robinetele cu filet de 26,5 mm (G 3/4) și 33,3 mm (G1).
Evaluare:
0 1 2 3 4
5,00/5
Bazata pe 1 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
0 1 2 3 4
(5/5

Programator udare

1 din 1 utilizatori au considerat acest review util
Calitate :0 1 2 3 4

Il am de 10 zile si isi face treaba foarte bine! Mai am produse Gardena de care sunt foarte multumit!

Pagina: 1

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs