Pompa submersibila 2-in1 GARDENA 15000 pentru apa curata si murdara, 550W, 0.7 bari

GARDENA 15000 este o pompă hibrida inovatoare 2-in-1 care combină funcțiile pompei de apă curata, cât și cele ale pompelor de ape murdare.

9048
Pret:  

589,99 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Pompa submersibila 2-in1 GARDENA 15000 pentru apa curata si murdara, 550W, 0.7 bari primesti 58 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 58 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 17,40 lei.

Pompa submersibila 2-in1 GARDENA 15000 pentru apa curata si murdara, 550W, 0.7 bari

Acesta pompa oferă nu numai posibilitatea aspirării plate a apei limpezi, ci și pomparea apei murdare. Este remarcabil de simplu să comutați între modul de apă curată și modul de apă murdară, ceea ce înseamnă că nu vă fveti murdari mâinile sau nu vă vetistropi accidental hainele.

Motorul de 550W al pompei oferă o capacitate eficientă de pompare de 15000 litri de apă pe oră. Cu o presiune de 0,7 bari și o înălțime maximă de livrare de 7m, pompa 2-in-1 este deosebit de eficientă.

Această pompă submersibilă de înaltă performanță și consum redus de energie este, prin urmare, ideală pentru numeroase aplicații în și în jurul casei și grădinii dumneavoastră. De exemplu, dacă spălătoria se umple cu apă relativ limpede după o țeavă spartă sau inundație, poate fi utilizat modul de apă curată.

Sistemul de aspirație plat funcționează până la o adâncime a apei de doar 1mm. Prin comutarea modului de funcționare, pompa hibridă devine o pompă submersibilă de apă murdară în cel mai scurt timp și oferă o gamă largă de funcții și avantaje utile.

Fie pentru drenarea unei gropi de construcție înundate de apă, fie pentru pomparea iazului de grădină murdar - până la o dimensiune a particulelor de murdărie de 35 mm, modul de apă murdară al acestei inovatoare pompe submersibile vă poate arăta de ce este capabilă.

Datorită materialelor de înaltă calitate cu elemente din oțel inoxidabil, a unui sistem de arbori din ceramică de lungă durată cu o etanșare triplă excelentă, este un dispozitiv rezistent și fiabil.

Mânerul de transport o face și mai ușor de utilizat. Pompa de apă curata / murdară 15000 de la GARDENA este ușor de operat, fiind extrem de versatilă în ceea ce privește conexiunile furtunului. Permite conectarea rapidă și ușoară a furtunurilor cu diametrul de 25mm (1"), 32mm (1¼") și 38mm (1½") sunt disponibile alte posibilități prin conectarea cu un filet G1" sau G1½". Furtunurile pot fi atașate cu ușurință cu un singur clic datorită mecanismului inteligent de conectare GARDENA.

O pompa ideala pentru toți proprietarii de case și grădini care acordă o valoare deosebită flexibilității maxime sau nu sunt încă siguri dacă sunt în căutarea unei pompe pentru apă curată sau apă murdară. Această pompă hibridă elegantă pur și simplu oferă avantajele ambelor funcții.

Specificatii tehnice:

  • Putere 550 W
  • Capacitate maximă de pompare 15000 l / h
  • Presiune maxima 0,7 bar
  • Adâncime maximă de scufundare 7 m
  • Inaltime de pompare maxima 7 m
  • Temperatura maximă a lichidului 35°C
  • Lungime cablu 10 m
  • Cablu de alimentare tip H07 RNF
  • Clasa de protectie electrica IP X8.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs