Kit stabilizator DJI Ronin S3 Combo

Cu fiecare detaliu, DJI RS 3 ofera o experienta de filmare flexibila si eficienta creatorilor. Usor si elegant, acesta ofera stabilizare profesionala si control eficient pentru mai multa libertate creativa si posibilitati infinite. DJI RS 3 este gata atunci cand esti si tu.

CP.RN.00000217.01
Pret:  

3 099,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Kit stabilizator DJI Ronin S3 Combo primesti 309 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 309 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 92,70 lei.

Kit stabilizator DJI Ronin S3 Combo

Cu fiecare detaliu, DJI RS 3 ofera o experienta de filmare flexibila si eficienta creatorilor. Usor si elegant, acesta ofera stabilizare profesionala si control eficient pentru mai multa libertate creativa si posibilitati infinite. DJI RS 3 este gata atunci cand esti si tu.

Placuta quik-release

Datorita placilor cu eliberare rapida cu doua straturi, montarea unei camere pe RS 3 este rapida si convenabila, fara a fi nevoie sa reechilibrati gimbalul dupa ce schimbati o noua baterie sau un card de memorie.

Blocare automata axe

RS 3 va permite sa incepeti sa lucrati imediat. Atunci cand gimbalul este oprit, tineti apasat butonul de pornire, iar cele trei axe se deblocheaza in timp ce gimbalul se extinde automat, permitandu-va sa incepeti sa lucrati in cateva secunde. Apasati o data butonul de pornire, iar axele se blocheaza automat si intra in modul de repaus, ceea ce face ca transportul si calatoriile sa fie semnificativ mai eficiente. Tineti apasat butonul de pornire si se va plia si bloca automat.

Control wireless al obturatorului

Prin implementarea Bluetooth Dual-Mode, RS 3 suporta controlul wireless al obturatorului, economisind timp si efort la fiecare utilizare. Dupa imperecherea Bluetooth initiala, puteti controla filmarea video si fotografiile prin simpla apasare a butonului de inregistrare de pe stabilizator. Camerele imperecheate anterior se pot reconecta automat dupa prima utilizare, eliminand necesitatea unui cablu de control al camerei.

Raport excelent intre greutate si sarcina utila

Cantarind doar 1,3 kg (inclusiv gimbalul, gripul si placutele de eliberare rapida), RS 3 poate fi tinut cu usurinta intr-o singura mana, in timp ce capacitatea sa de incarcare de 3 kg este mai mult decat suficienta pentru a sustine camerele mainstream, inclusiv SonyA7S3 sau Canon R5 cu un obiectiv de 24-70 mm F2.8.

Algoritmul de stabilizare RS de a treia generatie

Datorita unui algoritm de stabilizare RS de ultima generatie, RS 3 ofera o stabilitate sporita in orice scenariu. Datele de esantionare in laborator arata ca RS 3 ofera o crestere cu 20% a stabilitatii fata de RSC 2, gestionand fara efort capturile cu unghiuri joase, scenariile de alergare sau trecerea de la pozitia inalta la cea joasa.

SuperSmooth mode

Atunci cand aveti nevoie de rezultate si mai fine, activati modul SuperSmooth. RS 3 va creste cuplul motorului pentru a imbunatati si mai mult stabilizarea, oferind imagini stabile chiar si in scenarii cu miscare rapida sau atunci cand sunt utilizate obiective cu focale echivalente cu 100 mm.

1.8″ OLED Touchscreen

RS 3 este echipat cu un ecran tactil OLED color de 1,8 inchi. Acesta suporta majoritatea setarilor aplicatiei Ronin, oferind un control intuitiv si precis impreuna cu interfata de utilizator reproiectata.

Instant Mode Switching

Prin simpla glisare a noului comutator de mod, puteti alterna intre modurile Pan follow, Pan si Tilt follow si FPV. Selectarea modului FPV este, de asemenea, personalizabila la 3D Roll 360, Portrait, sau Custom.

Rotita frontala personalizabila

Rotirea selectorului frontal va permite sa controlati zoomul sau focalizarea. De asemenea, poate fi personalizat pentru a controla miscarile obturatorului, diafragmei, ISO, [2] sau gimbalul camerei, ceea ce il face extrem de convenabil pentru operarea cu o singura mana.

Transmisie video eficienta

RS 3 este compatibil cu Ronin Image Transmitter (cunoscut anterior sub numele de Ronin RavenEye Image Transmitter) pentru a transmite imagini live HD 1080p/30fps direct catre un dispozitiv mobil. Distanta maxima de transmisie este de 200 de metri, iar latenta de transmisie de la un capat la altul este de doar 60 ms. De asemenea, un smartphone poate fi atasat la portul NATO de pe RS 3 cu ajutorul suportului pentru telefon pentru monitorizare fara fir.

Monitorizare si control integrat

Reglati de la distanta expunerea camerei direct in aplicatia Ronin, sau controlati gimbalul cu ajutorul joystick-ului virtual pentru a obtine o experienta integrata de monitorizare si control.

Forta mobila

Cu ajutorul transmitatorului de imagine Ronin, un smartphone poate fi folosit ca un controler de miscare pentru a controla de la distanta gimbalul RS 3 pentru miscari mai flexibile si mai dinamice ale camerei.

O baterie construita pentru profesionisti. Design cu eliberare rapida

Noul grip al bateriei RS 3 are un design cu eliberare rapida, ceea ce faciliteaza schimbul de baterii. Poate fi incarcat chiar si independent de gimbal.

Timp de functionare de 12 ore + incarcare rapida

Bateria ofera o durata de functionare extinsa de pana la 12 ore, suficient pentru a face fata fotografierii continue pe tot parcursul zilei. Suporta incarcarea rapida PD de 18 W, cu un timp de incarcare de numai 2,5 ore. Poate fi folosit chiar si in timpul incarcarii pentru a mentine RS 3 alimentat aproape pe termen nelimitat.

Functii inteligente: Motionlapse, Track, Panorama

Briefcase Handle

Briefcase Handle reproiectat este pliabil pentru o depozitare convenabila si este prevazut cu un maner ergonomic pentru a face mai usoara si mai rapida instalarea si trecerea la modul servieta. Suportul pentru cold shoe incorporat si orificiile de montare 1/4″-20 se pot conecta la monitoarele externe pentru asistenta la fotografiere, facand mai intuitive miscarile camerei cu unghiuri joase.

Noul motor Focus

Motorul de focalizare DJI RS de ultima generatie (2022) ofera un cuplu de trei ori mai puternic (pana la 1 N-m), iar zgomotul este redus cu 50%. Acest lucru ofera o experienta de focalizare mai lina si reduce efectul asupra inregistrarii audio. De asemenea, adopta o structura cu eliberare rapida, permitand asamblarea cu usurinta fara unelte pentru o utilizare mai rapida.

MODURI MULTIPLE DE OPERARE

  • Vertical Mode
  • Briefcase Mode
  • Underslung
GIMBAL
Numar de axe: 3
Interval rotatie:
  • Yaw (Pan): 360°
  • Pitch (Tilt): -112 to 214°
  • Roll: -95 to 240°
Sarcina maxima: 3 kg
Compatibilitate: Aparat foto
Camera integrata: Nu
CONECTIVITATE
Porturi: 
Inputs/Outputs
  • 3 x USB Type-C (Control) Output
  • 1 x USB Type-C (Power)
Wireless Frequency: 2.4 GHz (2.4 - 2.484)
Wireless Protocol: Bluetooth 5.0
ALIMENTARE
  • Tip acumulator: Incorporat
  • Chimie acumulator: Li-Polymer
  • Autonomie maxima acumulator: 12 ore
  • Capacitate: 3000 mAh / 21 Wh
CARACTERISTICI GENERALE
Montura: 1 x 1/4"-20 Female 1 x Cold Shoe Mount
Garantie24 luni
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs