Aparat foto Olympus TG-6 Red, 12MP, waterproof, shockproof

Tough TG-6 de la Olympus are un aspect elegant și este capabil să gestioneze o mare varietate de aventuri. Cu un senzor de 12MP BSI CMOS și un procesor de imagini TruePic VIII, TG-6 oferă o claritate remarcabilă a imaginii și performanțe reduse la ISO 12800, împreună cu fotografii rapide de 20 fps, înregistrare video 4K30p și fotografiere de mare viteză Full HD 1080p. la 120 fps.  

V104210RE000
Pret:  

2 699,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Aparat foto Olympus TG-6 Red, 12MP, waterproof, shockproof primesti 270 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1401 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 420,30 lei.

Aparat foto Olympus TG-6 Red, 12MP, waterproof, shockproof

Senzor CMOS 12MP BSI CMOS
Procesor de imagine TruePic VIII
Olympus 4x Zoom Optic f / 2 Obiectiv
25-100mm (echivalent 35 mm)
Monitor LCD 3.0 "1,04m-Dot LCD
Apă, zdrobire, șoc, îngheț și anti-praf
Înregistrare video 4K și Full HD la 120p
Wi-Fi, GPS, sistem senzor de câmp încorporat
ISO 12800 și fotografiere de până la 20 de fps
Mod de capturare Pro și sistem de macro-uri variabile

Acumulator separat (optional) LI-92B


Caracterizat prin designul său extrem de durabil, Tough TG-6 de la Olympus are un aspect elegant și este capabil să gestioneze o mare varietate de aventuri. Cu un senzor de 12MP BSI CMOS și un procesor de imagini TruePic VIII, TG-6 oferă o claritate remarcabilă a imaginii și performanțe reduse la ISO 12800, împreună cu fotografii rapide de 20 fps, înregistrare video 4K30p și fotografiere de mare viteză Full HD 1080p. la 120 fps. Complementarea capabilităților de fotografiere este un obiectiv cu zoom optic versatil 4x, care se întinde pe o rază echivalentă de 25-100 mm și are o deschidere maximă f / 2 pentru a beneficia de lucru în condiții dificile de iluminare.

Dincolo de doar imagistica, TG-6 oferă, de asemenea, un set robust de caracteristici pentru a rezista elementelor, a-ți urmări aventurile și a-ți împărtăși imaginile. Camera este evaluată pentru utilizare sub apă, testată pentru a rezista la căderi și zdrobiri și este închisă ermetic împotriva prafului și a umidității atunci când lucrați în condiții de încercare. În plus, un sistem de senzori de câmp include GPS, un manometru, busolă și un termometru pentru înregistrarea detaliilor mediului dvs. și încorporarea acestor date în fotografiile și filmele dvs. Folosind Wi-Fi încorporat și aplicația Image Track, datele înregistrate și imaginile pot fi, de asemenea, partajate pe un dispozitiv mobil pentru a fi postate online.


Design dur
TG-6 este proiectat pentru a rezista la o mare varietate de condiții, de la climă aspră la greutăți cotidiene:
Rezistent la apă la IPX8 pentru utilizare sub apă până la adâncimi de 50 '/ 15m
Congelare la temperaturi scăzute la 14 ° F / -10 ° C
Rezistent la șocuri, la căderi de la 7 '/ 2.1m înălțime
Rezistent la zdrobire pentru a rezista la o presiune de până la 220 lbf / 100 kgf
Rezistent la praf la IP6X pentru a proteja componentele interne ale camerei
De asemenea, beneficiind de utilizarea camerei în aer liber, obiectivul a fost sigilat cu un geam cu geam dublu pentru a preveni ceața și condensul. Designul caroseriei camerei a fost configurat pentru a permite funcționarea directă în timp ce purtați mănuși, a inclus o pârghie zoom mare, butonul de blocare accesoriu și un control convenabil al cadranului.


Senzor 12MP BSI CMOS și procesor TruePic VIII
Folosind un senzor de 12MP BSI CMOS și un procesor de imagine TruePic VIII, TG-6 oferă un amestec de viteză și sensibilitate pentru a se potrivi atât pentru aplicații foto cât și video. Designul BSI al senzorului oferă o calitate mai curată a imaginii la sensibilități mai mari, până la ISO 12800, pentru lucrul în condiții de lumină scăzută, iar procesorul ajută în continuare la reducerea zgomotului și la extinderea gamei dinamice. Designul de sticlă al capacului senzorului a primit, de asemenea, un strat anti-reflectorizant care ajută la suprimarea flăcării și a fantomelor atunci când lucrați în condiții luminoase. În plus, procesorul folosește o viteză de fotografiere continuă de 20 fps în materie primă, precum și posibilitatea de a înregistra video UHD 4K30p și video de mare viteză Full HD 1080p la până la 120 fps.
4x lentile cu zoom optic
Obiectivul cu unghi larg cu distanța focală a teleobiectivului, obiectivul zoom zoom optic încorporat acoperă un interval echivalent de 25-100 mm și are o deschidere maximă luminoasă f / 2 pentru a se potrivi în condiții de lumină scăzută. În plus, stabilizarea imaginii ajută la reducerea aspectului de agitare a camerei cu până la 2,5 opriri pentru a ajuta suplimentar la crearea de imagini ascuțite cu viteze mai scăzute ale obturatorului.
Sistem senzor de câmp și Wi-Fi încorporat
Ideal pentru înregistrarea datelor în timp ce fotografiați în aer liber, Field Sensor System include un modul GPS, un manometru, busolă și un senzor de temperatură. Aceste date, împreună cu fotografiile și filmele în sine, pot fi transferate pe un smartphone prin Wi-Fi, unde datele de urmărire pot fi încorporate sau suprapuse pe imaginile în sine folosind aplicația Image Track. În plus, atât fotografiile cât și videoclipurile pot fi căutate cu ajutorul datelor de urmărire înregistrate.

Pe lângă transferul wireless, Wi-Fi-ul încorporat vă permite, de asemenea, să controlați la distanță camera și să partajați fără fir imagini la un smartphone sau tabletă legată.
Alte caracteristici ale camerei
Monitorul LCD de 1,04 m dotat cu spate 3.0 "oferă un mijloc luminos și clar pentru fotografiere, precum și redarea imaginilor și navigarea prin meniu.
Modul de captare Pro va fotografia automat secvențial de la 0,5 până la 10 secunde înainte de apăsarea obturatorului pentru a vă asigura că nu pierdeți o fotografie.
Cinci moduri subacvatice separate sunt disponibile pentru a produce fotografii mai precise atunci când lucrați în sau în apropierea apei și includ Underwater Wide, Underwater Macro, Underwater HDR, Underwater Capture și Underwate

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs