Aparat foto mirrorless Olympus OM-D E-M1 Mark III body black

Aparat foto mirrorless Olympus OM-D E-M1 Mark III body black - cel mai recent model OM-D, dispune de cel mai bun sistem de stabilizare a imaginii din lume, cu compensarea a 7.5 trepte de expunere, un procesor de imagine nou (TruePic IX), capacitate de focalizare automata extrem de precisa si rapida, precum si de functii unice de fotografiere variate.

V207100BE000
Pret:  

8 599,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Aparat foto mirrorless Olympus OM-D E-M1 Mark III body black primesti 860 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1141 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 342,30 lei.

Aparat foto mirrorless Olympus OM-D E-M1 Mark III body black

Prin designul sau compact si usor, OM-D E-M1 Mark III redefineste fotografierea activa, fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea rezolutiei si performantele de fotografiere. In combinatie cu gama extinsa de obiective de inalta calitate M.Zuiko, acest sistem asigura practic o infinitate de optiuni pentru a va desavarsi viziunea fotografica.

Libertate mai mare de miscare

Prin designul sau compact, usor, sistemul de camera E-M1 Mark III si obiective M.Zuiko Digital iti permite sa te concentrezi in totalitate asupra fotografierii. In timpul sedintelor de fotografiere in locatii dificile, cu teren accidentat, te vei bucura sa escaladezi mai usor coastele abrupte.

Fotografiere mai indelungata cu efort mai mic

La fotografierea din mana, datorita greutatii reduse a sistemului camera E-M1 Mark III si obiectiv M.Zuiko Digital, efortul tau va fi mai putin solicitant si mai putin obositor. Totodata, incape perfect intr-un rucsac foto de dimensiuni mici sau medii, putand fi transportat inclusiv in bagajul de mana de la avion.

Grip excelent

Gripul lui E-M1 Mark III iti ofera o prindere mai sigura si o manipulare sigura, perfecta pentru fotografierea din mana sau atunci cand utilizezi teleobiective. Designul general este ergonomic si intuitiv, ceea ce iti permite sa accesezi cu usurinta butoanele, selectorul multiplu si cadranele.

Stabilizator de imagine pe 5-axe incorporat

Sistemul de stabilizare a imaginii pe 5 axe (IS) cu senzor giroscopic incoporat la E-M1 Mark III este perfect pentru fotografii clare din mana si scene de noapte. Asigura compensarea a pana la 7,0 trepte pe scala timpilor de expunere sau compensarea a pana la 7,5 trepte cu ajutorul stabilizatorul pe 5 axe Sync IS disponibil la obiectivele compatibile.

Procesor de imagine TruePic IX

Pentru a indeplini o serie de functii de fotografiere, E-M1 Mark III este dotat cu cel mai nou procesor de imagine: TruePic IX. Functii precum fotografierea din mana High Res, Live ND, Starry Sky AF, etc. sunt posibile acum doar prin aportul unui singur procesor eficient. Pentru a obtine aceeasi performanta ridicata, E-M1X are nevoie de doua procesoare TruePic VIII.

Senzor Live MOS 20MP

Senzorul Live MOS de 20MP, impreuna cu procesorul de imagine TruePic IX, furnizeaza imagini de top in combinatie cu performanta optica ridicata a obiectivelor M.Zuiko Digital Pro. Acesta capteaza lumina care intra prin obiectiv pentru a oferi imagini bogate cu detalii clare. Acoperirea anti-reflectanta AR reduce reflexiile nedorite si imaginile fantoma direct pe senzor.

Fotografie High Res din mana

Conceputa pentru locatii in care nu este posibil sau este incomod sa folosesti un trepied, aceasta caracteristica ofera imagini clare si o rezistenta mai mare la zgomot datorita unei compozitii echivalente cu o rezolutia inalta de 50MP. Realizata din 16 imagini, este potrivita cu precadere pentru fotografia de peisaj care necesita detalii clare.

Fotografia High Res cu trepied

Potrivita ]n mod deosebit pentru fotografia de peisaj, aceasta caracteristica genereaza o singura fotografie echivalenta ca rezolutie uneia capturate cu un senzor de 80MP. Senzorul de imagine al E-M1 Mark III este deplasat cu incrementi de 0,5 pixeli pentru a captura 8 imagini, ce sunt apoi imbinate. In acelasi timp, sunt suprimate artefacte precum clipocitul apei.

Live ND

Economisiti spatiu si greutate. Filtrul Live ND incorporat permite obtinerea unor efecte similare unor expuneri indelungate in conditii de lumina puternica, fara a fi necesar un filtru extern. Nivelul poate fi selectat, de la ND2 (1 pas EV) pana la ND32 (5 trepte EV), iar efectul generat de viteza obturatorului poate fi vazut in timp real, fie pe vizor, fie pe monitor inainte de captura finala.

Constructie protejata la intemperii

Fotografiezi in orice anotimp sau mediu, pentru ca E-M1 Mark III are un corp rezistent la praf si la stropire conform cu IPX1, rezistent si la inghet pana la –10°C, pastrand insa o greutate redusa. E-M1 Mark III satisface cerintele fotografilor profesionisti prolifici care se bucura sa surprinda fotografia perfecta. Acest lucru se datoreaza obturatorului extrem de rezistent, cu o durata de viata estimata pentru 400.000 de actionari.

121 puncte de focalizare                     

Cu o zona de focalizare automata care acopera 75% pe verticala si 80% pe orizontala, E-M1 Mark III poate urmari cu exactitate subiectii care se misca intr-o zona larga. Dispunerea speciala de tip incrucisat iti permite sa accesezi cu exactitate subiectul sau scena si sa le surprinzi cu o claritate accentuata - atat in centru, cat si pe marginile imaginii.

Mod focalizare automata Starry Sky

Focalizarea in astrofotografie se face manual, in mod normal, insa acum este posibila si focalizarea automata cu o precizie ridicata. Admirata de fotografi profesionisti, aceasta functie este o necesitate pentru toti cei care iau in serios fotografierea cerului instelat.

Performanta imbunatatita portret

Precizia si performanta de urmarire in focalizarea automata cu Prioritate fata si Prioritate ochi au fost imbunatatite in mod spectaculos. Datorita performantelor ridicate de procesare a imaginii ale noului procesor TruePic IX si a imbunatatirii algoritmului AF, detectia si focalizarea automata au evoluat.

Fotografiere secventiala cu urmarire AF/AE cu maximum 18cps

Surprinzi momentul potrivit cu un AF extrem de precis, care urmareste perfect subiectul in timpul fotografierii secventiale de mare viteza. Tragi cu 20,37 milioane de pixeli efectivi si inregistrezi maxim. 76* cadre RAW continue la 18cps - sau vei avea o memorie tampon cu max. 286* cadre RAW continue la 10cps.

Fotografiere secventiala cu blocare AF/AE cu maximum 60cps

O functie perfecta pentru a focaliza pe un punct spot fix, pe subiecti cu miscare ultra-rapida, capturand detalii de inalta definitie de miimi de secunda pe care ochiul uman nu le poate vedea.Performanta de fotografiere secventiala rapida pentru a captura fiecare moment al actiunii cu pana la 60cps.

Filme de calitate cinematografica

Cu E-M1 Mark III poti face nu doar fotografii stralucitoare, ci si filme uimitoare. Sistemul de stabilizare a imaginii functioneaza si la video, rezultand cadre nemiscate si la inregistrarea din mana.

Live Composite / Live Bulb / Live Time

Aceste trei caracteristici iti ofera un control perfect asupra imaginilor facute cu timpi lungi de expunere. Cu Live Composite, Live Bulb si Live Time, poti vedea evolutia expunerii cu timpi lungi direct pe ecran sau pe vizor si o poti opri la momentul perfect pentru a obtine cadrul dorit.

Focus Stacking si Focus Bracketing

Cresti adancimea de camp a fotografiilor tale macro sau de peisaj. Selectezi de la 3 la 15 cadre pentru a le folosi sa compui o imagine complet focalizata - cu Focus Stacking. Cu Focus Bracketing inregistrezi pana la 999 de imagini pe care apoi le poti utiliza cu aplicatia Olympus Workspace pentru a crea o fotografie cu o zona focalizata si mai mare.

Efect anti-palpaire si Scanare licarire

Modul Fotografiere cu efect anti-palpaire reduce efectul de palpaire care tinde sa apara la iluminare artificiala. E-M1 Mark III poate detecta frecventa iluminatului artificial si activeaza obturatorul la luminozitate maxima pentru a netezi expunerea neuniforma si culoarea intre cadre.

Compensare fisheye

Te poti bucura de patru obiective intr-unul singur. Poti folosi obiectivul M.Zuiko Digital ED 8mm F1.8 Fisheye PRO asa cum este sau poti elimina efectul fisheye folosindu-l ca pe un obiectiv superangular cu una dintre cele trei optiuni de diafragma. Efectul corectiei poate fi observat in timp real pe afisajul monitorului sau prin vizorul E-M1 Mark III.

Compensare de perspectiva

Poti capta elemente de arhitectura cu linii drepte, obtinand acelasi efect ca la fotografierea cu un obiectiv Tilt. Efectele pot fi vizualizate in timp real pe afisaj, in timp ce se aplica simultan compensarea trapezoidala si se imbunatateste perspectiva, pe directiile orizontale si verticale ale imaginii.

Specificatii tehnice aparat foto mirrorless Olympus OM-D E-M1 Mark III body black:

CARACTERISTICI CAMERA

Model CameraOM-D E-M1 III
Tip CameraBody doar corp
GPSNu
Montura obiectivMFT

SENZOR

Format SenzorMicro Four Thirds
Tip obturatorElectromecanic
Viteze obturator
  • Shutter mecanic:
  • 1/8000 pana la 60 secunde
  • Bulb Mode
  • Time Mode
  • Electronic Front Curtain Shutter
  • 1/320 pana la 60 secunde
  • Shutter electronic:
  • 1/32000 pana la 60 secunde

FOCUS

Mod focalizareContinuous-Servo AF (C)
Manual Focus (M)
Single-Servo AF (S)
Plaja focalizarePhase Detection: 121 puncte (121 Cross-Type)
Contrast Detection: 121
FocalizareAuto si manuala

SPECIFICATII FOTO

Blit integratNu
Capacitate rafalaShutter Mecanic
Pana la 15 fps la 20.4 MP pentru pana la 101 cadre (RAW) / 134 cadre (JPEG)
Pana la 10 fps la 20.4 MP pentru pana la 286 cadre (RAW) / Numar nelimitat de cadre (JPEG)

 


Electronic Shutter
Pana la 60 fps la 20.4 MP pentru pana la 50 cadre (RAW) / 50 cadre (JPEG)
Pana la 18 fps la 20.4 MP pentru pana la 76 cadre (RAW) / 90 cadre (JPEG)
Format fisiereJPEG, RAW, MOV/H.264, Linear PCM (Stereo)
Masurarea expunerii-2 pana la 20 EV
Moduri balans de albAuto
Cloudy
Custom
Flash
Fluorescent
Incandescent
Kelvin
Shade
Sunlight
Underwater
Moduri expunereAperture Priority
Manual
Program
Shutter Priority
Patina blit externDa
Profunzime culoare12-Bit
Rezolutie Foto20 Mpx
SensibilitateAuto
200 pana la 25600
Extins: 64 pana la 25600
Temporizator2, 12 secunde

SPECIFICATII VIDEO

Capacitate inregistrare videoPana la 29 minute
Inregistrare videoMOV/H.264
DCI 4K (4096 x 2160) la 24.00p [237 Mb/s]
UHD 4K (3840 x 2160) la 23.976p/25p/29.97p [102 Mb/s]
Full HD (1920 x 1080) la 23.976p/25p/29.97p/50p/59.94p/119.88p [18 pana la 200 Mb/s]
HD (1280 x 720) la 23.976p/25p/29.97p/50p/59.94p [10 pana la 102 Mb/s]
Inregistrare audioStereo, prin microfonul incorporat sau microfon extern
Rezolutie Video4K

ECRAN / VIEWFINDER

Display LCD3", articulat, touchscreen, 1 037 000 puncte
Optiuni vizualizareVizor electronic (OLED), cu 2 360 000 puncte si acoperire 100%
Ajustarea dioptriilor: -4 pana la +2

STOCARE

Memorie internaNu
Tip Card MemorieDual Slot SD

CONECTIVITATE

BluetoothDa
WiFiDa

ALTE CARACTERISTICI

AlimentatorAcumulator reincarcabil Li-ion, 7.4 VDC, 1720 mAh (autonomie pentru aproximativ 420 cadre)
Model acumulator compatibilBLH-1

DIMENSIUNE / GREUTATE

Dimensiuni134.1 x 90.9 x 68.9 mm
Greutate580 g (cu baterie si suport memorie)

Pachetul contine:

Body Olympus OM-D E-M1 III

Acumulator reincarcabil Li-ion BLH-1 (7.4V, 1720 mAh)

Incarcator Olympus BCH-1

Curea de umar

Cablu USB.
CuloareNegru
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs