OM System OM-1 Aparat Foto Mirrorless MFT Kit cu obiectiv 12‑40mm F2.8 PRO II, negru

La intersectia dintre calitatea imaginii, portabilitate, viteza si fiabilitate, OM-1, de la OM SYSTEM este un aparat foto mirrorless emblematic construit pentru aventura. Caracterizat de platforma sa versatila Micro Four Thirds, OM-1 imbina performanta rapida a fotografiilor si inregistrarea video 4K, cu instrumente unice de imagistica si un design fizic robust si fiabil.

V210011BE000
Pret:  

13 299,06 lei

-699,95 lei

PRP: 13 999,01 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

OM System OM-1 Aparat Foto Mirrorless MFT Kit cu obiectiv 12‑40mm F2.8 PRO II, negru

La intersectia dintre calitatea imaginii, portabilitate, viteza si fiabilitate, OM-1, de la OM SYSTEM este un aparat foto mirrorless emblematic construit pentru aventura. Caracterizat de platforma sa versatila Micro Four Thirds, OM-1 imbina performanta rapida a fotografiilor si inregistrarea video 4K, cu instrumente unice de imagistica si un design fizic robust si fiabil.

Senzor BSI Live MOS suprapus BSI

Senzorul BSI Live MOS de 20 MP, cu senzor BSI suprapus, reprezinta un salt inainte in ceea ce priveste calitatea imaginii. Foloseste un nou mod revolutionar de aranjare a elementelor de imagistica pentru a lasa sa patrunda mai multa lumina, imbunatatind in acelasi timp performanta in conditii de iluminare slaba. Fotografiile dvs. vor avea o rezolutie uluitoare, cu zgomot redus si o gama dinamica bogata de expresie, de la umbre la lumini.

Fotografie cu lumina slaba

Nu va mai faceti griji niciodata cand fotografiati in interior sau in alte situatii cu lumina slaba. Dispune de o gama ISO standard de pana la 25.600 ISO. Atunci cand lumina este greu de gasit, puteti creste ISO la 102.400 pentru a realiza fotografii luminoase in cele mai dificile medii.

IBIS si mai bun

Cel mai eficient sistem de stabilizare a imaginii, pentru a realiza fotografii spectaculoase cu mana libera, cu teleobiectivul si macro. Veti avea pana la 8 trepte de compensare care elimina tremurul camerei chiar si la viteze lente ale obturatorului. Faceti fotografii luminoase, fara neclaritati, chiar si in conditii de iluminare slaba.

Procesor de imagine TruePic X

OM-1 este echipat cu procesor de imagine TruePic X de ultima generatie, care functioneaza in tandem cu senzorul Live MOS BSI suprapus. TruePic X ofera viteze de pornire si de scriere incredibile, autofocalizare antrenanta si fotografiere secventiala uluitor de rapida. Pe langa viteza, acest procesor reinnoit ridica stacheta in ceea ce priveste calitatea imaginii. Bucurati-va de culori realiste, de o claritate de neegalat si de gradatii vibrante.

Live ND

Economisiti spatiu si greutate. Filtrul Live ND incorporat permite obtinerea unor efecte similare unor expuneri indelungate in conditii de lumina puternica, fara a fi necesar un filtru extern. Nivelul poate fi selectat, de la ND2 pana la ND64, iar efectul generat de viteza obturatorului poate fi vazut in timp real, fie pe vizor, fie pe monitor inainte de captura finala.

Fotografie High Res din mana

Conceputa pentru locatii in care nu este posibil sau este incomod sa folosesti un trepied, aceasta caracteristica ofera imagini clare si o rezistenta mai mare la zgomot datorita unei compozitii echivalente cu o rezolutia inalta de 50MP. Realizata din 12 imagini, este potrivita cu precadere pentru fotografia de peisaj care necesita detalii clare.

Live Composite

Orice fotograf stie ca este dificil sa captezi expuneri lungi. Dar modul Live Composite face acest lucru mai usor cu ajutorul sistemului de stabilizare a imaginii in corp. Capturarea fotografiilor dramatice ale cozilor de trafic sau a focurilor de artificii poate fi realizata acum cu mana. Aparatul foto realizeaza o serie de fotografii continue cu acelasi timp de expunere, apoi le combina pe toate intr-o singura fotografie.

Focus Stacking

Focus Stacking confera imaginilor dvs. o noua dimensiune artistica prin adaugarea unei focalizari profunde din prim-plan in fundal. Acesta este creat atunci cand OM-1 realizeaza automat o serie de fotografii, apoi le imbina intr-o singura imagine compozita frumos redata. Modul Focus Stacking este utilizat mai ales in macrofotografia pentru a adauga profunzime si dramatism imaginilor cu insecte, panze de paianjen si flori.

HDR expresiv

Acum fotografiile dvs. vor avea o gama dinamica mai larga si mai expresiva, cu un contrast si o claritate remarcabile. Veti vedea umbre mai intunecate si lumini mai stralucitoare pentru a crea fotografii mai atragatoare din punct de vedere vizual.

Starry Sky AF

Setarea Speed Priority functioneaza in tandem cu puternicul sistem de stabilizare a imaginii incorporat in OM-1, astfel incat sa puteti fotografia cerul pe timp de noapte si sa nu va faceti griji cu privire la focalizare. Setarea Accuracy Priority (Prioritate de precizie) va permite sa folositi un trepied si un teleobiectiv pentru a localiza stele specifice cu o precizie incredibila.

Anti-flicker

Controlul luminii in interior. Modul Anti-Flicker compenseaza lumina artificiala prin activarea automata a obturatorului la luminozitate maxima pentru a netezi expunerea si diferenta de culoare intre cadre.

Fotografiere silentioasa

Uneori, tacerea este cea mai buna solutie. Acest mod practic opreste toate sunetele obturatorului si ale componentelor electronice - perfect pentru situatiile in care aveti nevoie de liniste in cadre discrete.

EVF rapid de 120 FPS

Vedeti lumea asa cum este ea cu adevarat prin vizorul electronic. Acesta functioneaza cu functia Live View la 120 fps pentru o vizualizare clara in conditii de iluminare slaba sau chiar in intuneric. Cele aproape 6 milioane de puncte ofera o rezolutie spectaculoasa, in timp ce o intarziere de afisare de 0,005 secunde abia perceptibila tine pasul cu cele mai rapide subiecte in miscare.

1,053 point all cross quad pixel AF
O crestere uriasa a numarului de puncte de urmarire autofocus. OM-1 are 1.053 de puncte Cross Quad Pixel AF pentru o focalizare de inalta precizie. Fiecare punct este de tip cruce, permitand detectarea liniilor verticale si orizontale pentru o precizie de neegalat. Este o tehnologie avansata de autofocalizare care va asigura ca veti surprinde totul, oricand si oriunde.

Rafala RAW de 120 FPS, urmarire AF/AE de 50 FPS

Atunci cand va aflati intr-o situatie de fotografiere si aveti nevoie de multa viteza pentru a surprinde un subiect in miscare rapida sau o actiune de o fractiune de secunda, contati pe OM-1. Cu ajutorul obturatorului electronic silentios, veti putea realiza o rafala de 120 fps la rezolutie maxima in format RAW. In AF/AE Tracking, puteti realiza o rafala de 50 fps fara intreruperi sau intarzieri de afisare.

AF cu detectie AI reinnoita

Concentrati-va pe incadrarea fotografiei in loc sa va concentrati pe focalizare. OM-1 este capabil sa detecteze si sa se fixeze singur pe anumite subiecte cu AI Detection AF. Aparatul foto identifica subiecte precum o masina, un avion, un tren, un caine sau o pasare - alegeti modul - si le fixeaza automat, apoi focalizeaza. Tot ce trebuie sa faceti este sa va compuneti fotografia si sa lasati aparatul foto sa faca restul.

120 FPS Pro Capture

Cu modul Pro Capture, cand apasati pe jumatate butonul declansatorului, acesta incepe sa stocheze o serie de fotografii la 120 fps. Cand vedeti momentul dorit, apasati complet declansatorul, iar camera salveaza acel moment si fotografiile stocate in memoria tampon.

Detectare a fetelor mult imbunatatita

Atunci cand fotografiati portrete, fetele sunt totul. Sistemul AF cu detectie avansata a fetei, recent reinnoit, ofera o precizie, o urmarire si un raspuns mai bune pentru a va ajuta sa duceti portretele la un nou nivel de frumusete.

Buton AF dedicat

Atunci cand sunteti ocupat sa compuneti, sa focalizati si sa fotografiati, comutarea intre focalizarea manuala si cea automata va incetineste. De aceea, a fost adaugat un buton AF dedicat. Acesta se afla chiar langa butonul AEL, astfel incat il veti putea gasi intotdeauna rapid.

4K/C4K 60p 10BIT

Filmarea in 4K va ofera videoclipuri cu detalii uimitoare si exceptional de vibrante, care ar putea fi redate fara probleme pe cele mai mari ecrane. OM-1 poate, de asemenea, sa capteze FHD la 240p standard, care arata minunat pe aproape orice ecran. Puteti filma, de asemenea, la o rata mare de biti intr-o varietate de dimensiuni de cadre, inclusiv H.264 si H.265.

Ultimate slow motion

240 de cadre pe secunda la Full HD este o performanta in sine. Cu noul procesor TruPic X, modelul OM-1 poate acum sa surprinda pocnetul batei la un meci de baseball, sa incetineasca limba unui cameleon si chiar sUltimate slow motiona capteze zborul unei pasari colibri.

OM-Log LUT

Iluminarea se poate schimba rapid, mai ales daca lucrati din mers. Filmarea in modul OM-Log in comparatie cu modul Flat maximizeaza gama dinamica pentru ca filmul dvs. sa ramana curat si clar, fara a pierde detalii in umbre sau lumini.

Caracteristici de inregistrare video

OM-1 dispune de o gama completa de functii pentru a obtine inregistrari video de calitate, exact asa cum va doriti. Veti gasi un model pentru a afisa luminozitatea ridicata si scazuta si pentru a va ajuta sa gasiti expunerea corecta. Diafragma, viteza obturatorului, ISO si balansul de alb ale camerei pot fi setate individual pentru un control mai creativ. Afisajul poate fi comutat intre modul de calitate a imaginii si echivalentul BT.709. Au fost incluse functii care faciliteaza incadrarea si va permit sa inregistrati audio de inalta rezolutie. In concluzie, aceasta este o camera cu tot ceea ce aveti nevoie pentru a realiza capturi video excelente.

Tipul aparatului fotoModelOlympus OM-1
TipAparat foto digital (corp)
Calitatea ImaginiiRezolutie efectiva (Mp)20.4
Senzor imagineMicro Four Thirds
Filmare5184 x 3888
Inregistrare audioMOV
Control focalizareMod FocalizareManual focus
Preset MF
Single AF
Continuous AF
AF Tracking
Stacking
Bracketing
Focalizare automataDa
Punct de focalizare1053 points / cross-type phase detection AF
1053 points / contrast AF
Control expunereSensibilitate ISOAuto: ISO LOW - 102400 (upper default ISO 25600)
Manual: ISO LOW - 102400 in 1/3 or 1 EV ISO steps
Tip obturatorElectromecanic
Viteze obturator60 - 1/8000 sec
Moduri de expunereAperture priority
Programme automatic
Shutter priority
Balans de albBracketing pentru balansul de alb: 3 cadre / +/- 2, 4, 6 trepte de balansare
Balans de alb cu o singura atingere: Pot fi inregistrate 4 setari personalizate
WB personalizat: 1 setare poate fi inregistrata la temperatura Kelvin (2000K - 14000K)
Valori presetate: Tungsten, Flourescent, Sunlight, Flash, Overcast, Shade, Underwater
Compensare expunere-2 pana la 20 EV
BlitBlit incorporatExtern
Compensare blit-3 to +3 EV (1/3, 1/2, 1 EV Steps)
PerformanteGPSNu
Memorie si alimentareSuport stocareDual Slot SD
Intrare / IesireIesire HDMIMicro-HDMI
Conectivitate PC1 x USB Type-C
DisplayMonitor LCD3 inchi
Vizor OpticBuilt-In Electronic (OLED), 5,760,000 Dot, Eye Point 21 mm, Coverage 100%
ObiectivDistanta focala (mm)12 - 40 mm
Montura obiectivMFT
Diametru filtru (mm)62
Unghiul de cuprindere84 ° la 30 °
Diafragma maximaf/2.8 - f/22
Configurare obiectiv14 elemente in 9 grupuri
Dimensiuni70 x 84 mm
Greutate382 g
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)134.8 x 91.6 x 72.7 mm
Greutate599g
CuloareNegru
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs