Camera de actiune GoPro HERO 12 BLACK Creator Edition5.3K60, 27MP, HyperSmooth 6.0

HERO 12 Black Creator Edition are o putere de captare a continutului care este pregatita pentru vlogging, filmare, streaming live si multe altele - are tot ce aveti nevoie pentru a va crea capodopera, imediat din cutie.

CHDFB-121-EU
Pret:  

3 399,00 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Camera de actiune GoPro HERO 12 BLACK Creator Edition5.3K60, 27MP, HyperSmooth 6.0 primesti 339 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 339 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 101,70 lei.

Camera de actiune GoPro HERO 12 BLACK Creator Edition5.3K60, 27MP, HyperSmooth 6.0

Hollywood in mainile tale

HERO 12 Black Creator Edition are o putere de captare a continutului care este pregatita pentru vlogging, filmare, streaming live si multe altele - are tot ce aveti nevoie pentru a va crea capodopera, imediat din cutie.

Setul de instrumente creative All-In-One

HERO12 Black schimba datele jocului cu o calitate incredibila a imaginii, un maner super-versatil, cu incarcare pe tot parcursul zilei si control cu o singura mana, tone de optiuni de montare, este usor, are un sistem avansat de sunet si backup nelimitat in cloud.

Nivel profesional de video la rezolutie 5.3K

Obtineti cea mai buna calitate a imaginii din clasa cu rezolutii ultra-sharp 5.3K60, 4K120 si 2.7K240. In plus, puteti face fotografii de 24,7 MP din video.

Captureaza orice, oriunde

Creator Edition poate captura orice tip de continut si este construit pentru a rezista celor mai dificile medii. Este compact, usor de utilizat si conceput pentru a merge oriunde.

Video HDR complet nou

Tipul de videoclip HDR ofera mai multe detalii si culori evidentiate si este acum disponibil in 5.3K si 4K60.

O singura imagine. Distribuie oriunde.

Inregistrati in noua Captura verticala si partajati direct pe retelele sociale - nu este nevoie sa rotiti camera sau sa folositi suporturi speciale. Folositi, de asemenea, captura pe ecran lat pentru redare pe televizoare si alte formate cu ecran lat. Sau, capturati in Full Frame si decideti mai tarziu, in aplicatia Quik, unde puteti decupa, mari si chiar schimba obiectivele digitale in timpul editarii.

Culoare pe 10 biti

Culoarea pe 10 biti permite o adancime imbunatatita a culorii, gradari mai fine si mai mult realism. Iar creatorii profesionisti pot folosi codarea GP-Log cu LUT pentru a maximiza intervalul dinamic inainte de a aplica corectia de culoare.

Stabilizare video castigatoare de Emmy®


HyperSmooth 6.0 continua sa ridice stacheta in domeniul stabilizarii video pentru camere video, oferindu-va inregistrari incredibil de fluide, indiferent cat de dificil devine. Si castiga si premii – un premiu Emmy® pentru senzori in camera si stabilizare software.

AutoBoost

Cu HyperSmooth 6.0, HERO12 Black va asigura automat ca obtineti cele mai mari fotografii posibile in timp ce utilizati stabilizarea video, in functie de viteza si miscarea dvs. in scena.

Fixare pe orizont incorporata

Horizon Lock este o parte incorporata a HyperSmooth 6.0, asa ca este mai usor ca oricand sa pastrati orizontul constant si consecvent atunci cand camera dvs. se roteste la 360°.

Mai mult de 5 ore de viata

Bateria reincarcabila Enduro pentru vreme rece este inclusa si se combina cu manerul alimentat pentru a va oferi durate de functionare cu 35% mai lungi ale inregistrarii 4K30.

Un maner alimentat incarcat cu caracteristici

Control cu o singura mana
Butoane integrate ale camerei pentru control usor cu o singura mana
Trepied incorporat
Intoarceti picioarele trepiedului pentru time-lapse, o fotografie de grup sau orice alta fotografie stabila.
Telecomanda wireless
Detaseaza manerul si controleaza-ti camera de la pana la 35 de metri distanta.

Audio directional

Prioritizeaza sunetul in fata camerei sau in spatele acesteia, plus reducerea vantului, astfel incat dialogul si comentariile sa fie clare. In plus, puteti inregistra de la microfonul directional si de la microfonul camerei simultan pentru o calitate audio mai buna.

Nou suport audio Bluetooth

Acum puteti folosi Apple AirPod-urile, castile Bluetooth sau alte microfoane wireless in timpul interviurilor sau naratiunii. De asemenea, puteti da comenzi vocale de la distanta si puteti auzi alerte de la camera dvs.

Iluminare compacta, puternica

De la rasarit pana la apus, in interior sau in aer liber, lumina LED detasabila ofera o iluminare lina si uniforma intr-o gama larga de conditii. Difuzorul inclus ofera si mai mult control.

Noua Sincronizare TimeCode

Sincronizati fara fir mai multe HERO12 Black prin codul de timp in aplicatia Quik. Este perfect pentru atunci cand doriti sa surprindeti o activitate din mai multe unghiuri si apoi sa faceti editari precise, potrivite pentru cadru in post-productie. Utilizati clipuri de cod de timp potrivite in Adobe Premiere Pro si alte aplicatii care accepta editarea cu mai multe camere pentru urmatorul dvs. proiect.

Pregatit pentru expansiune

Creator Edition include 2 suporturi pentru incaltaminte si un port micro HDMI, astfel incat sa puteti merge si mai departe cu echipamentul pe care il aveti deja. Ai propriul tau microfon? Exista si un port pentru microfon de 3,5 mm.

Specificatii

Senzor
Rezolutie senzor (pixeli)27 MP
Sistem video
Full HDDa
Tip memorie videoMicroSD
Mediu inregistrareMemory Card
Format inregistrare videoH.265 (HEVC)
Mod inregistrare5.3K 60 fps
4K 120 fps
5.3K 30 fps 8:7
4K 60 fps 8:7
5.3K (16:9) 30, 25, 24 fps
4K (8:7) 30, 25, 24 fps
4K (16:9) 60, 50, 30, 25, 24 fps
Captura video/foto
Efecte digitaleStar Trails
Light Painting
Vehicle Light Trails
Mod de noapteDa
Detectia feteiDa
Aspect imagine16:9
8:7
Procesor imagineGP2
Obiectiv/zoom
Stabilizator de imagineHyperSmooth 6.0
Zoom optic2x
Audio
Microfon3 microfoane
Difuzor incorporatDa
Vizor/monitor lcd
Diagonala LCD (inch)2.27
Conectivitate
InterfataBluetooth
Wi-Fi
Conectori1 x USB-C
Alimentare
Tip baterieLi-ion, 1720 mAh
Caracteristici generale
Accesorii incluse1 x maner
1 x lumina
1 x carcasa de protectie
1 x surub de montare
1 x acumulator
AlteleMod webcam
HindSight
Rezistenta la apa la adancimi de pana la 10 m
Reducerea zgomotului cu 3-Mic Processing
Control vocal
Compatibila cu Max Lens Mod 2.0, Max Lens Mod, Media Mod, Display Mod, Light Mod (neincluse)
Dimensiuni (W x H x D mm)71.8 x 50.8 x 33.6 mm
Greutate154 g
CuloareNegru
Garantie24 luni

Pretul produsului include costul de 1.50 lei aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.

Garantie24 luni
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs