Camera de actiune GoPro HERO 12 Black, 5.3K60, 27MPHyperSmooth 6.0

GoPro Hero 12 cu memorie 32GB inclusa, camera video de actiune rezistenta la apa cu stabilizare video HyperSmooth 6.0, audio bluetooth + Wi-Fi, rezolutie 5.3K si HDR. Camera tare si usoara, este gata pentru orice pe uscat sau pe apa, in timp ce stabilizarea avansata mentine imaginile netede pe teren accidentat.

CHDHX-121-RW
Pret:  

2 299,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Camera de actiune GoPro HERO 12 Black, 5.3K60, 27MPHyperSmooth 6.0 primesti 229 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 229 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 68,70 lei.

Camera de actiune GoPro HERO 12 Black, 5.3K60, 27MPHyperSmooth 6.0

GoPro Hero 12 cu memorie 32GB inclusa, camera video de actiune rezistenta la apa cu stabilizare video HyperSmooth 6.0, audio bluetooth + Wi-Fi, rezolutie 5.3K si HDR. Camera tare si usoara, este gata pentru orice pe uscat sau pe apa, in timp ce stabilizarea avansata mentine imaginile netede pe teren accidentat.

  • Nou, suport audio Bluetooth -  Acum puteti folosi orice casti bluetooth sau alte microfoane wireless in timpul inregistrarilor video. Camera GoPro Hero 12 poate folosi microfonul casti bluetooth pentru o captare mai buna a sunetului. In plus, folosind casti bluetooth puteti da comenzi vocale de la distanta si puteti auzi alerte transmise de camera.

Camp vizual de 156° in intregime 8:7 - Senzorul de imagine mare va permite, de asemenea, sa captati un camp vizual larg de 156° intr-un raport de aspect full-frame 8:7, in rezolutie 5,3K si 4K.

Compatibil Max Lens Mod 2.0 - doar cu acest accesoriu optional, se activeaza un camp vizual de 177° in rezolutie 4K @60fps;

Rezolutie video 5.3K ofera cea mai buna calitate a imaginii din clasa, cu o rezolutie cu 91% mai mare decat 4K. HERO12 Black capteaza si in rezolutii video 4K, 2.7K si 1080p.

 
Pana la 8x Slow Motion - Obtineti 4x ralenti — adica 120 de cadre pe secunda — la o rezolutie 4K ridicol de mare . Puteti, de asemenea, sa mariti lent-ul pana la 8x — 240 de cadre pe secunda — la 2,7 K .
 
Ultra durabil + Impermeabil - Rezistent la apa pana la 10m si construit pentru a rezista la lovituri.
 
Lentilele hidrofobe - arunca, resping apa pentru a va mentine fotografiile clare cand sunteti in apa.
 
Stabilizator video - HyperSmooth 6.0 continua sa ridice stacheta pentru stabilizarea video in camera, oferindu-va inregistrari incredibil de fluide, indiferent cat de dur devine. Si castiga premii, de asemenea, un premiu Emmy® pentru senzori in camera si stabilizare softwareToggle Fullscreen
 
AutoBoost - Cu HyperSmooth 6.0, HERO12 Black va asigura automat ca obtineti cele mai largi fotografii posibile in timp ce utilizati stabilizarea video, in functie de viteza si miscarea dvs. in scena.
 
Blocare Horizon incorporata - Horizon Lock este o parte incorporata a HyperSmooth 6.0, asa ca este mai usor ca niciodata sa mentineti nivelul orizontului atunci cand camera dvs. se roteste la 360°.
 
Lentile noi, Max Lens Mod 2.0 - Obtineti cele mai largi, mai inalte si mai palpitante fotografii POV posibile - inclusiv un camp vizual de 177° ultra larg, lider in industrie - totul in 4K60. Iar Max HyperSmooth ofera o stabilizare video de neintrerupt in toate modurile video. Acesta este upgrade-ul perfect pentru ciclism montan, schi si alte sporturi de actiune.
 
Unghiuri ultra largi in 4K - Obtineti un camp vizual extins care este cu 36% mai larg decat HERO12 Black alone pentru vederi uimitoare ale bicicletei sau schiurilor dvs. si face ca videoclipul sa para mai rapid si mai captivant — totul in 4K60 uimitor.
 
Captura verticala pentru retelele sociale - Captura verticala 4K60 va extinde in mod dramatic campul vizual cu pana la 48% fara suporturi suplimentare sau fara a fi nevoie sa rotiti camera pentru un POV captivant, gata pentru retelele sociale.
 
Durata de functionare de pana la 2 ori mai lunga - Datorita gestionarii sale imbunatatite a energiei , HERO12 Black ofera o inregistrare continua de 2 ori mai lunga la 5,3K60 (70 de minute), plus peste 1,5 ore la 5,3K30 si peste 2,5 ore de inregistrare continua la 1080p30.
 
Baterie Enduro pentru vreme rece inclusa - Folosind tehnologie avansata, bateria reincarcabila Enduro de lunga durata sporeste performanta la temperaturi scazute fata de camerele si bateriile GoPro anterioare.
 
Video HDR complet nou - Videoclipul HDR (High Dynamic Range) ofera mai multe detalii si culoare in evidentieri si este acum disponibil in 5.3K si 4K60.

Senzorul de imagine mai mare, va permite sa faceti mai mult - Inregistrati ecran lat, vertical sau cadru complet

Cu o atingere, comutati intre ecran lat sau noua Captura verticala, in functie de daca fotografiati pentru redare traditionala pe ecran lat sau pentru retelele sociale. Sau capturati in Full Frame si decideti mai tarziu in aplicatia Quik pentru versatilitate maxima.
 
Lentile digitale cu unghi ultra larg - HyperView si SuperView - ambele obiective digitale exclusive GoPro - permit captura ultra-larga 16:9 , standard in HERO12 Black. Pentru fotografii si mai largi, luati in considerare noul accesoriu Max Lens Mod 2.0 (vezi mai sus).

Imagini profesionale + sunet - Noua sincronizare TimeCode - Sincronizati fara fir mai multi HERO12 Black prin codul de timp in aplicatia Quik. Este perfect pentru atunci cand doriti sa surprindeti o activitate din mai multe unghiuri si apoi sa faceti editari precise, potrivite pentru cadru in post-productie. Utilizati clipuri de cod de timp potrivite in Adobe Premiere Pro si alte aplicatii care accepta editarea cu mai multe camere pentru urmatorul dvs. proiect.

Fotografii uimitoare de 27 MP + prinderi de cadru de 24,7 MP

Doar indreptati si fotografiati pentru fotografii demne de cadru. Si puteti face fotografii de inalta rezolutie, gata de partajat direct din videoclip.

Captura programata - Camera va porni singura si va captura automat o fotografie cu pana la 24 de ore inainte.

Duration Capture - faciliteaza capturarea clipurilor video de la 15 secunde la 3 ore.

Fotografie cu intervale - New Interval Photo poate captura automat fotografii la intervale fixe, in timp ce va concentrati asupra activitatilor preferate.

Caracteristici

Tip platformăCamera de actiune
Diagonală ecran2.27 inch
Tip ecranLCD tactil
Camera27 MPx, rezolutie foto 5472 x 3648; rezolutie video 5.3K @60fps; 4K @120fps
APP ConnectionDa
Conexiune Wi-FiIEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz, 15.2dBm
BluetoothDa, suport audio si microfon
Memorie internă-
Memorie de stocare32 GB inclus. Standard viteza V30
Slot memorie de stocareMicroSD. Accepta pana la 512 GB.
Meniu in limbaEngleza, Spaniola, Portugheza, Franceza, Rusa, Koreana, Japoneza
Dimensiune71.8 x 50.8 x 33.6 mm
Capacitate baterie1720 mAh
Conținut pachet, accesorii1 baterie Enduro, 1 cablu USB type-C, 1 suport curbat cu adeziv, 1 catarama de montare + surub thumbscrew
Garantie24 luni
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs