Camera web ANKER PowerConf C302 Smart FullHD, 2K, Autofocus, Noise-Cancelling, HDR, 30fps, Streaming, Corectie Low-Light, Negru

Camera web Anker PowerConf C302, cu  rezolutie FULL HD 2K/30fps si culori realiste. Cu auto-focus in doar 0,35 secunde, microfoane duble ultra-sensibile si 4 unghiuri de reglare, cu posibilitate de montare pe trepied.

A3362G11
Pret:  

599,00 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Camera web ANKER PowerConf C302 Smart FullHD, 2K, Autofocus, Noise-Cancelling, HDR, 30fps, Streaming, Corectie Low-Light, Negru primesti 59 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 59 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 17,70 lei.

Camera web ANKER PowerConf C302 Smart FullHD, 2K, Autofocus, Noise-Cancelling, HDR, 30fps, Streaming, Corectie Low-Light, Negru

Arata ca un profesionist
Impresioneaza inca de la primul contact vizual cu clientii si impresionati-va colaboratorii cu o camera web cu o rezolutie FULL HD 2K/30fps si culori realiste.

Captare clara a vocii
Fii auzit tare si clar prin acest webcam HD datorita microfoanelor duble ultra-sensibile in timp ce lucrezi de acasa.

Straluceste inlumina slaba
Cand lucrezi pana tarziu sau apelezi clienti in diferite fusuri orare, corectia automata a luminii scazute alimentata de inteligenta artificiala a camerei web HD se activeaza pentru a te asigura ca iesi in evidenta, chiar si in conditii de iluminare slaba. Culorile, tonul pielii si contrastul sunt afisate cu realism, indiferent de modul in care este iluminata incaperea in care esti.Cadre potrivite
Tehnologia revolutionara Anker cu inteligenta artificiala ajusteaza automat campul vizual in functie de numarul de persoane aflate in cadru. Senzorul de adancime si recunoasterea faciala de pe Anker PowerConf C302 urmareste si ajusteaza compozitia pentru o imagine cat mai optima. 

Calibrare rapida, eficienta maxima
Anker PowerConf C302 se focuseaza automat pe oameni sau obiecte in doar 0,35 secunde. Utilizati inteligenta artificiala cu focalizare automata pentru a arata fiecare detaliu ale celor mai recente mostre si prototipuri fara a pierde cu focalizarea. Nu este nevoie sa pierzi timpul cu gasirea driverelor potrivite de instalare. Pur si simplu conectati camera si incepeti transmisia web - totul in doar 3 secunde.

Confidentialitate la superlativ
Anker PowerConf C302 impiedica privirile indiscrete sa te urmareasca atunci cand te astepti mai putin. Fixeaza capacul de confidentialitate la loc si gliseaza peste obiectiv dupa ce ati incheiat conferinta online. 

Mai multe moduri de montare
Cu 4 unghiuri de reglare, potiplasa PowerConf C302 aproape oriunde doriti. Camera web poate fi montata chiar si pe un trepied pentru control complet asupra configuratiei incaperii in care te afli. 

Camera web ANKER PowerConf C302 Smart FullHD - specificatii tehnice:

  • Brand: Anker  
  • Brand compatibil: Universal  
  • Compatibilitate: Universal  
  • Conectivitate: USB-C   USB  
  • Continut pachet: Camera Web PowerConf C302, Capace privacy cablu USB-C la USB-C, adaptor USB-c la USB-A  
  • Culoare: Negru  
  • Dimensiuni: 9.9 x 3 x 3 cm  
  • Garanție: 24 luni  
  • Greutate produs: 145 g  
  • Interfata iesire: USB-C  
  • Material: ABS   Aluminiu  
  • Tip: Camera Web  
  • Tip conector 1: USB  
  • Tip conector 2: USB-C  
  • Tip montare: Clema.
CuloareNegru
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs