Casti gaming TRUST GXT 414 Zamak Premium Multiplatform

Căști premium over-ear confortabile, proiectate pentru toate platformele.

23310
Pret:  

179,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Casti gaming TRUST GXT 414 Zamak Premium Multiplatform primesti 18 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 5509 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 1 652,70 lei.

Casti gaming TRUST GXT 414 Zamak Premium Multiplatform

Caracteristici:

  • Casti premium pentru jocuri multiplatform;
  • Design robust cu piese din metal si finisaj de inalta calitate;
  • Seturi peste urechi, moi si confortabile;
  • Unitati puternice de difuzoare active de 53mm;
  • Microfon flexibil, detasabil si banda de sustinere a capului reglabila;
  • Pur si simplu conectati setul cu casca in controlerul de joc pentru a-l utiliza pe consola;
  • Cablu impletit de 1m (pentru consola), cablu de extensie de 1m (pentru PC) si un cablu impletit de 1m suplimentar cu microfon inline (pentru telefonul mobil).

Pentru o experienta audio gaming de calitate

Bucurati-va de toate jocurile dumneavoastra cu sunet premium: proiectat pentru PC, laptop, consola si chiar jocuri mobile, castile Trust GXT 414 Zamak Multiplatform Gaming are totul. Alimentati difuzoarele active de 53 mm si fiecare jucator va trebui sa va ia in serios.

Calitate premium

Setul de casti Zamak are un design premium, cu piese metalice robuste, care va ofera finisajul de inalta calitate pe care il cautati. Designul sau robust si versatil nu numai ca va permite sa folositi aceasta casca cu computerul sau consola, ci si pentru a asculta muzica sau a juca cateva jocuri pe telefonul mobil in timp ce sunteti pe drum.

Potrivit tuturor

Setul ce contine casti cu captuseala sunt confortabile si concepute pentru a va ajuta sa va concentrati asupra jocului. De asemenea, banda reglabila va asigura ca setul se va potrivi cu dumneavoastra perfect.

Microfon flexibil si detasabil

Zamak are un microfon flexibil cu un filtru care iti receptioneaza vocea in timp ce vorbesti cu prietenii si coechipierii. Puteti indoi microfonul in orice pozitie care va convine. Nu folositi microfonul? Pur si simplu detasati-l si ascultati sunetele bogate.

Utilizare versatila

Setul cu casca este proiectat pentru utilizarea de Multiplatforma. Conectati cablul impletit de nailon de 1m in regulatorul de joc sau extindeti-l cu usurinta cu cablul de extensie de 1m pentru utilizare cu computerul dumneavoastra, si experimentati sunete extraordinare in joc.  Cablul dedicat, cu microfon inline si control muzical pentru utilizare mobila, va permite sa folositi aceasta casca chiar si cand sunteti in miscare!

Tip castiOver-ear
TehnologieWired
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs