Casti wireless QCY T5 TWS, alb

Casti wireless QCY T5 TWS, alb View larger


WhatsApp Share

Căștile QCY T5 de înaltă calitate oferă o conexiune stabilă la dispozitivul mobil datorită Bluetooth 5.0. În modul de joc, latența este redusă la 65 ms, iar bateria de lungă durată vă oferă până la cinci ore de utilizare continuă fără încărcare. Designul lor ergonomic și modul de joc le diferențiază de alte căști Bluetooth de acest tip.

T5_W
Pret:  

89,00 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Casti wireless QCY T5 TWS, alb primesti 8 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 8 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 2,40 lei.

Casti wireless QCY T5 TWS, alb

Căști Bluetooth profesionale

Căștile QCY T5 de înaltă calitate oferă o conexiune stabilă la dispozitivul mobil datorită Bluetooth 5.0. În modul de joc, latența este redusă la 65 ms, iar bateria de lungă durată

vă oferă până la cinci ore de utilizare continuă fără încărcare. Designul lor ergonomic și modul de joc le diferențiază de alte căști Bluetooth de acest tip.

Conectivitate Bluetooth 5.0

Datorită celei mai recente tehnologii Bluetooth 5.0, căștile T5 consumă mult mai puțină energie, oferind în același timp o conexiune stabilă. Modul de joc vă oferă o performanță

și mai rapidă și aveți control nelimitat cu ajutorul comutatoarelor tactile ale căștilor.

Întârzieri minime

Modul de joc are o latență minimă de 65 ms, de trei ori mai mică decât cea a căștilor din generația anterioară. Dacă activați acest mod, veți primi un răspuns instantaneu de la

iOS și Android.

Folosiți-l cum doriți

Ambele căști pot funcționa independent, astfel încât puteți decide cu ușurință dacă doriți să le folosiți pe amândouă sau doar una.

Împerechere ușoară

Pur și simplu scoateți căștile din carcasă pentru a le conecta la telefonul mobil. Odată ce se află în carcasă, acestea se deconectează automat de la dispozitiv. Trebuie doar să

împerechezi manual căștile cu telefonul prima dată.

Sunet excelent

Căștile oferă un sunet de înaltă calitate și o calitate audio excelentă. Driverele de 6 mm, HD stereo și izolarea de zgomot extern vă permit să vă bucurați de un sunet

excepțional. Tehnologia DSP vă permite să efectuați apeluri telefonice de calitate superioară.

Durabil

Căștile vă oferă 5 ore de ascultare neîntreruptă, cu încă 20 de ore blocate în husa în care se încarcă, datorită unei baterii de 380 mAh. Bucurați-vă de muzica dvs. preferată

oriunde, fără să vă faceți griji cu privire la încărcare.

Design atent gândit

Căștile cântăresc doar 4,3 grame, astfel încât puteți uita că le aveți în urechi. Designul lor atent și forma ergonomică asigură un confort total în timpul utilizării.

Control tactil

Datorită panoului tactil încorporat, dimensiunea și greutatea căștilor sunt reduse semnificativ și pot fi controlate în mod convenabil prin atingere.

Controlați-l cu vocea dvs.

Căștile sunt compatibile cu asistenții vocali, astfel încât le puteți controla cu ajutorul vocii. Trebuie doar să rostiți comanda potrivită și ele funcționează exact așa cum doriți.

Protecție IPX4

Datorită nanomaterialelor de calitate superioară, căștile sunt protejate prin IPX4. Acum nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la ploaie.

Caracteristici:

  • Versiunea Bluetooth: V5.0
  • Profil Bluetooth HFP, A2DP, HSP, AVRCP, AAC, SBC
  • Timp de încărcare: aprox. 2 ore
  • Timp de așteptare: aprox. 70 de ore
  • Timp de lucru: aprox. 4 - 5 ore
  • Timp de lucru (total): până la 25 de ore
  • Capacitatea bateriei pentru căști: 40 mAh
  • Capacitatea bateriei carcasei: 380 mAh
  • Suport: panou tactil
  • Frecvență: 20 - 20000 Hz
  • Greutatea căștii: 4,3 g
  • Rezistența la apă: IPX4
  • Raza de acțiune: 10 m
Garantie24 luni
CuloareAlb
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs