Boxe CREATIVE GigaWorks T20 II - 2.0 Speakers

Creative duce boxele la un alt nivel cu GigaWorks T20 II. Bazat pe predecesorul premiat, noul sistem 2.0 cu finisajul negru lucios a fost redefinit cu un aspect imbunatatit si cu o buna acustica, oferind un nivel de performanta care este cu adevarat uimitor. 

51MF1610AA000
Pret:  

379,05 lei

-19,95 lei

PRP: 399,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

    Boxe CREATIVE GigaWorks T20 II - 2.0 Speakers

    GigaWorks T20 II dezvaluie cat de bine poate suna muzica cu twetere de inalta frecventa pentru un sunet perfect echilibrat completat cu tehnologia BasXPort pentru un bas puternic, fara un subwoofer.
    Doua intrari va permit sa conectati un PC si un MP3 player fara a fi nevoie sa nevoie sa faceti schimb de cabluri.

    Tehnologia BasXPort

    BasXPort a fost proiectat pentru a spori intervalul de frecventa mai scazut, prin canalizarea eficienta a undelor sonore de la camera interioara pana la sonor. Acest lucru permite difuzorului sa ofere o gama medie mai pronuntata pentru o redare mai calda si mai naturala.

    Design cu doua cai

    Proiectate ingenios pentru a oferi un un bas sporit fara a fi nevoie de un subwoofer, aspectul tweeter-ului si al dispozitivului de la mijlocul distantei ajuta la obtinerea unui sunet echilibrat si natural.

    Acces facil la setari

    Obtineti bass-ul si volumul droit cu ajutorul comenzilor de pe difuzor. Pentru ascultare private, conectati pur si simplu castile. Portul auxiliar va permite sa conectati sistemul de boxe la dispositive audio externe.

    Specificatii generaleRecomandareGaming
    Configuratie2.0
    Frecventa50Hz -20KHz
    ConectivitateWirelessNu
    AnalogJack 3.5mm
    Putere (W RMS)Satelit2 x 7W
    Totala14
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs