VSA-LX805 Receptor AV pe 11,4 canale Pioneer

Sunet, viziune, suflet. Dispunând de tehnologie de ultimă generație și de circuite de studio, VSA-LX805 a fost proiectat pentru a vă satisface fiecare nevoie AV, oferind sunet premium și viziune stelară pentru a vă îndeplini visele de divertisment acasă.

VSALX805BMMM
Pret:  

13 699,00 lei

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului VSA-LX805 Receptor AV pe 11,4 canale Pioneer primesti 1369 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1369 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 410,70 lei.

VSA-LX805 Receptor AV pe 11,4 canale Pioneer

  • Sunet. Viziune. Suflet. Dispunând de tehnologie de ultimă generație și de circuite de studio, VSA-LX805 a fost proiectat pentru a vă satisface fiecare nevoie AV, oferind sunet premium și viziune stelară pentru a vă îndeplini visele de divertisment acasă.
  • Pioneer VSA-LX805 este proiectat pentru a suporta 11 canale amplificate într-o configurație 7.2.4 la 150 de Watti pe canal (8 ohmi). Pur și simplu, asta înseamnă multă putere.
  • Alimentarea a până la trei zone distincte – Așadar, te poți relaxa cu emisiunea ta preferată în timp ce adolescenții se joacă, iar copiii urmăresc un film în cealaltă cameră.
  • Componente premium și procesare la nivel de studio – Experimentați filme, muzică și jocuri ca și cum ați fi în standul producătorilor. Cu angajamentul nostru de lungă durată față de inovare și munca grea a inginerilor noștri de renume mondial, am livrat încă un AVR revoluționar.
  • Capabilitati 8K/4K Ultra HD – La înălțimea potențialului televizorului tău de High-Definition. Urmariti emisiunile, jocurile și filmele la cel mai înalt nivel cu performanțe audio-video excepționale 8K/4K Ultra HD.
  • Conectivitate de precizie – Transportați-vă în sala de concert cu o reproducere audio precisă prin cablu (HDMI, RCA, Phono și multe altele) sau una dintre numeroasele platforme de streaming și asistenți pentru casă inteligentă care vin standard cu acest model.
  • Divertisment multidimensional – Toată lumea merită o soluție de divertisment acasă personalizată. De aceea, Pioneer VSA-LX805 vine cu toate conexiunile de care aveți nevoie pentru a vă bucura de conținutul preferat.
  • Imagine de calitate teatrală – Experimentați imagini și sunet 4K HDR puternice cu conținutul remasterizat digital IMAX®, așa cum a intenționat realizatorul. Modul îmbunătățit IMAX de la Pioneer Elite este optimizat meticulos pentru a reda conținut remasterizat digital, oferind cea mai bună experiență de vizionare și ascultare.
  • Cu E-ARC (Enhanced Audio Return Channel) simplifică conectivitatea și acceptă cele mai recente formate audio cu rate de biți ridicate, inclusiv Dolby Atmos®, DTS-HD Master Audio™, DTS:X® și Dolby TrueHD. Salutați sunetul real, orientat pe obiecte, cu mișcări fluide și curbate sau cu efecte realiste de înălțime.
  • Transmiteți în flux cum doriți – VSA-LX805 vine cu acces încorporat la mai multe platforme de streaming și asistență pentru casă inteligentă. Utilizați Apple AirPlay, Google Home, Alexa, TIDAL, Pandora, Roon, Spotify, Amazon, Deezer, Chromecast sau Sonos pentru a controla și a reda orice muzică doriti. Cu atât de mult acces, nu vei rămâne niciodată fără muzică.
  • Auto Phase Control Plus compensează întârzierea semnalelor de frecvență joasă, în timp ce tehnologia Advanced Sound Retriever pe două canale restabilește ieșirea sunetului comprimat pentru un sunet fără pierderi.
  • Sunet mai clar, mai puternic și zgomot digital redus – Intrările și ieșirile XLR echilibrate, oferă o reproducere audio mai clară și mai puternică, în timp ce condensatorii polimeri cu impedanță scăzută reduc zgomotul digital de frecvență înaltă pentru o performanță precisă.

Caracteristici tehnice:

CANALE: 7.2.4 (11 amplificate)

PUTERE DE IESIRE: 150W x 11

AMPLIFIER CLASS: Clasa A/B

PROCESARE AUDIO: Două DAC-uri audiofile ESS ES9026PRO Hyperstream(R) de precizie pe 32 de biți

HDMI I/O: 7 In/3 Out (eARC)

CAPACITATI HDMI:

8K (intrari 1-6)
4K Ultra HD
HDMI 2.1
HDCP2.3
Dolby Vision
HDR10+

CONTROL:

Ethernet
RS232
ȘI
RS232C
IR lin/1 out

INTRARI AUDIO:

7 HDMI
1 XLR
4 RCA
1 RCA Phono
3 Opt
2 Coaxial

IEȘIRI AUDIO

15 preamplificatoare RCA
2 preamplificatoare XLR
Zona 2 Stereo RCA
Zona 3 Stereo RCA

CORECTARE CAMERA:

Dirac Live Versiunea PremiumInclus
Dirac Live Room Correction Full Bandwidth
Dirac Live Bass Control Single/Multi SubDisponibil prin upgrade utilizator
MCACC Pro

MODURI SURROUND:

Dolby Atmos
Dolby Surround
DTS:X
Neural:X
IMAX îmbunătățit
Aur-3D

Streaming:

Roon gata(Actualizare FW septembrie 2023)
Chromecast încorporat
AirPlay2
Spotify
Amazon Music HD
Tidal
Deezer
TuneIn
DTS Play-fi
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs