Tableta grafica WACOM CINTIQ PRO 32 TOUCH

Tableta grafica WACOM CINTIQ PRO 32 TOUCH - Cu 32 inci de rezoluție de 4K (3840 x 2160 pixeli) și o precizie excelentă a culorilor (98% din Adobe® RGB), veți fi scufundați în fiecare detaliu al creațiilor îndrăznețe, fie că este vorba despre modelare 3D sau ilustrație pentru dezvoltarea jocului.

DTH-3220
Pret:  

18 999,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Tableta grafica WACOM CINTIQ PRO 32 TOUCH primesti 1899 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1899 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 569,70 lei.

Tableta grafica WACOM CINTIQ PRO 32 TOUCH

Un afișaj care arată și se simte complet natural

Ecranul de sticlă gravată oferă o experiență tactilă distinctă, pe măsură ce desenați, mimând simțul unui stilou pe hârtie.

Și cu paralaxă minimalizată și cu un ecran suficient de puternic pentru a rezista "punerii în comun" și a ripplingi, fiecare marcaj apare tocmai acolo unde vă așteptați, de fiecare dată. Conceput pentru a crește productivitatea

Ca profesionist creativ, timpul e rar pe partea ta. De aceea, Wacom Cintiq Pro pune soluții de productivitate la îndemână.


Conectați-vă la orice computer Mac sau PC cu un singur cablu USB-C (inclus) la un port USB-C pentru video și pentru date. DisplayPort sau HDMI sunt de asemenea incluse, care necesită port USB pentru date.

ExpressKey ™ Remote pune la îndemână 17 butoane programabile. Tastatura de pe ecran și meniurile radiale oferă și alte comenzi rapide
printr-o singură atingere.
interfață naturală
Măriți sau rotiți munca dvs. cu gesturi multi-touch - la fel de simplu ca și utilizarea telefonului smartphone.Adăugați putere de calcul - cu motorul Wacom Cintiq ProTransformați Cintiq Pro 24 sau 32 într-un puternic calculator creion independent, cu ajutorul modulului PC creator Wacom Cintiq Pro Engine *.

Dispune de procesoare de mare putere, inclusiv Intel® Xeon® (în funcție de model), grafică NVIDIA® Quadro® și SSD-uri și memorie upgradabile de către utilizatori (până la 32GB).

Designul său inovator se atașează perfect în partea din spate a dispozitivelor Cintiq Pro 24 sau 32, eliminând incursiunile cablurilor și creând un mediu de lucru convenabil.

Ambele configurații sunt capabile de VR pentru crearea și revizuirea conținutului VR **.

*Vandut separat.

** Unele sisteme cu căști VR pot necesita echipamente suplimentare, inclusiv un hub USB-C la USB3.0 și un adaptor HDMI-mini-HDMI, pentru a se conecta cu motorul Wacom Cintiq Pro. Cintiq Pro Engine nu este disponibil în toate regiunile.

Wacom Pro Pen 2:
Precizie maxima

Tehnologia creatoare de ultimă generație. 8.192 de niveluri de sensibilitate la presiune și de recunoaștere a înclinării fără egal înseamnă că fiecare mișcare a mâinii este urmată cu o precizie clară.

4x more pressure sensitive*

4x more accurate*

Virtually no lag

tilt

Natural tilt support

No parallax 

No batteries or recharging

*Compared to Wacom Pro Pen
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs