Videoproiector Hitachi Laser Ultra-Short-Throw, WXGA, 4200 Lumeni

Videoproiector Hitachi Laser Ultra-Short-Throw, WXGA, 4200 Lumeni - Vă prezentăm noile videoproiectoare laser de înaltă inovație 3LCD short-throw, extrem de inovatoare, care combină cunoștințele noastre tehnice aprofundate și expertiza lider pe piață.

LPAW4001-EU-KIT
Pret:  

10 069,99 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Videoproiector Hitachi Laser Ultra-Short-Throw, WXGA, 4200 Lumeni primesti 1007 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1771 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 531,30 lei.

Videoproiector Hitachi Laser Ultra-Short-Throw, WXGA, 4200 Lumeni

Noua gamă de proiectoare ultra short-throw sunt ideale pentru a produce până la 130 de imagini în spații limitate și sunt concepute special pentru a răspunde nevoilor diverse ale oamenilor de afaceri și ale educatorilor. Videoproiectoarele sunt ușor de instalat și utilizat, permițând proiecția pe orice tablă albă, perete sau masă.

Cu o greutate redusă, compactă și ecologică, noua noastră generație de proiectoare short throw oferă o imagine și o claritate inegalabile a imaginii, într-un design elegant.

Videoproiector Hitachi Laser Ultra-Short-Throw, WXGA, 4200 Lumeni - Acest nou proiector short throw poate atinge până la 4.200 de lumeni ANSI folosind motorul optic extrem de eficient, oferind claritate imaginilor chiar și în medii foarte luminoase.

Caracteristici cheie

  • Rezoluție WXGA, 4.200 lumeni;
  • Raport de contrast: 500.000:1;
  • Sursa de lumină: fosfor laser;
  • 20.000 de ore sursă de lumină preconizată;
  • Montarea pe perete nouă și îmbunătățită (HASWM06) acceptă până la 110”;
  • Obțineți dimensiunea imaginii de până la 130” (de exemplu, de pe tablă);
  • Opțiune de rețea wireless;
  • 3LCD;
  • Difuzoare interne de 16 Watt;
  • HDMI x 2 (conform HDCP, HDMI 1 partajat cu MHL).

Videoproiector Hitachi Laser Ultra-Short-Throw, WXGA, 4200 Lumeni - Caracteristici unice:

Accentualizer
Tehnologia originală Hitachi face ca imaginile să pară mai reale, îmbunătățind claritatea, luciul și nuanța pentru a face fotografii la fel de clare ca cele de pe un dispozitiv cu ecran plat. De asemenea, puteți ajusta efectele pe trei niveluri în funcție de mediul dvs., astfel încât culorile imaginilor proiectate să fie culorile reale ale obiectelor pe care le reprezintă.

Zoom Aspect
Zoom Aspect face dimensiunea maximă a imaginii pe ecran păstrând aspectul imaginii.

HDCR2 (High Dynamic Contrast Range)
Când proiectoarele medii sunt utilizate în încăperile luminoase, culorile întunecate ale unei imagini se deteriorează, iar imaginile devin neclare. Folosind această funcție, imaginile încețoșate cauzate de iluminarea camerei sau de sursele de lumină exterioară sunt corectate și are un efect similar cu creșterea contrastului. Îmbunătățirea recentă a HDCR2 realizează nu numai îmbunătățirea tonului, ci și îmbunătățirea automată a culorilor. Rezultatul este o imagine clara și vibranta chiar și în camere luminoase.

Funcție de clonare
Copiați datele de setare de la un proiector la altele din același model prin memoria USB Clonarea nu numai că economisește aproape toate setările PJ, cum ar fi gama și cheia cheie prin memoria USB, ci economisește nenumărate ore în configurare și instalare.

Perfect Fit 2
Permite utilizatorului să regleze colțurile și laturile individuale independent unul de celălalt. Perfect Fit 2 oferă o corecție digitală verticală și orizontală a distorsiunilor. Această caracteristică ajută la corectarea distorsiunilor geometrice complicate. Perfect Fit 2 permite imaginii proiectate să se potrivească corect pe ecran rapid și ușor.

Aplicația de conectare rapidă a proiectorului pentru dispozitive mobile
Aplicațiile noastre iOS și Android oferă controlul proiectorului și oferă, de asemenea, capacitatea de a afișa fotografii, fișiere documente și conținutul site-ului web. Disponibil pentru dispozitive iPad®, iPhone® și Android. Funcționează prin LAN prin portul RJ-45 sau printr-un adaptor wireless USBWL5G opțional.

Videoproiector Hitachi Laser Ultra-Short-Throw, WXGA, 4200 Lumeni - Specificații standard:

5 ani sau 10.000 de ore Garanție sursă de lumină
Noua sursă de lumină cu fosfor laser oferă aproximativ 20.000 ore (mod normal) de timp de funcționare și este practic fără întreținere. Nu există nicio lampă de inlocuit oferind o reducere dramatică a costului total de intretinere.

3LCD
O tehnologie sofisticată, inovatoare, care folosește 3 cipuri pentru a oferi imagini vibrante, reale și constante pentru cele mai solicitante audiențe.

Prezentări fără ajutorul unui computer
Utilizând un stick de memorie USB sau un alt dispozitiv de stocare, puteți utiliza proiectorul fără un computer. Meniurile sunt ușor de văzut cu un afișaj în miniatură. În plus, există și o funcție de prezentare de diapozitive și video.

Control rețea, întreținere și securitate
Rețeaua încorporată vă oferă posibilitatea de a gestiona și controla mai multe proiectoare peste LAN. Caracteristicile includ programarea evenimentelor, raportare centralizată, transfer de imagini și alerte de e-mail pentru întreținerea reactivă și de rutină.

Optiune de prezentare wireless
Conectați proiectorul la un computer sau la rețeaua dvs. utilizând adaptorul wireless USB opțional (cod USBWL5G). Adaptorul acceptă IEEE802.11.

Prezentare conținut prin LAN
Suita de software Hitachi vă permite să trimiteți cu ușurință conținut direct de pe computer către proiector prin intermediul conexiunii LAN.

Setarea sursei de intrare
Utilizatorii pot numi surse de intrare într-o limbă simplă în loc de nume implicite din fabrică.

Intrare microfon
Un microfon poate fi utilizat prin intermediul mufei situate pe panoul de intrare. Permite prezentări mai dinamice chiar și în modul de așteptare.

PIN Lock / MyScreen / MyText
Protecția de blocare PIN poate limita utilizatorii proiectorului. Blocarea PIN MyScreen păstrează imaginile capturate pe ecranul de pornire. Utilizatorii pot seta orice logo cu numele MyScreen, identificând clar proprietatea. MyText oferă posibilitatea de a scrie text pe ecranul de pornire, cum ar fi modelul. numele, numărul de serie sau locația.

PJMessenger
Funcția PJMessenger vă permite să trimiteți și să afișați mesaje text și alerte audio pe proiectoarele dvs. de rețea. Este un mod ușor și eficient de a trimite anunțuri către mai multe unități.

Funcție șabloane
Șabloanele de linie din meniul proiectorului vă pot ajuta atunci când scrieți pe o tablă albă. Există patru tipuri de șabloane de linie din care să alegeți.

Scheduler încorporat
Permite administrarea ușoară a unității.

Crestron, Extron, certificat AMX
Permite utilizare facila a produsele lor.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs