Drona DJI Mavic 3 PRO + Smart Controller 5.1K/50, 20MP, 895g

Seria DJI Mavic 3 dispune de performante imagistice de nivel superior. Sistemul de camera tripla al lui Mavic 3 Pro introduce o noua era a dronelor cu camera, gazduind trei senzori si obiective cu distante focale diferite.

CP.MA.00000656.01
Pret:  

11 999,00 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Drona DJI Mavic 3 PRO + Smart Controller 5.1K/50, 20MP, 895g primesti 1199 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1199 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 359,70 lei.

Drona DJI Mavic 3 PRO + Smart Controller 5.1K/50, 20MP, 895g

Seria DJI Mavic 3 dispune de performante imagistice de nivel superior. Sistemul de camera tripla al lui Mavic 3 Pro introduce o noua era a dronelor cu camera, gazduind trei senzori si obiective cu distante focale diferite. Echipat cu o camera Hasselblad si cu doua camere de teleobiective, Mavic 3 Pro este o drona cu trei camere care deblocheaza noi perspective de fotografiere, permitandu-va sa imbratisati mai departe libertatea creativa, sa surprindeti peisaje fascinante, sa explorati povestile fotografice si sa realizati capodopere cinematografice.

Imagini unice de inalta tehnologie cu trei camere
O drona cu camera, trei lentile si imaginatie nesfarsita. Sistemul cu trei camere al lui Mavic 3 Pro ofera un limbaj si mai bogat al camerei datorita diferitelor distante focale si, cu capabilitatile sale potrivite pentru o varietate de scene, poate fi un instrument excelent pentru creativitate. Fotografiile aeriene mai eficiente, cu trei camere, combinate cu inspiratie, pot duce la creatii geniale.

Camera Hasselblad, detalii impresionante
Mavic 3 Pro mosteneste camera Hasselblad cu senzor CMOS 4/3 din seria Mavic 3, asa ca reprezinta urmatorul pas in creatia profesionala. Camera Hasselblad accepta crearea de fotografii RAW pe 12 biti cu pana la 12,8 trepte de interval dinamic nativ, care este capabila sa prezinte detalii de imagine de neuitat. Deoarece solutia naturala de culoare Hasselblad (HNCS) reproduce cu acuratete culorile percepute de ochiul uman, produce imagini uimitoare fara a fi nevoie de post-procesare dificila sau de presetari complexe de culoare.

Noul mod de culoare D-Log M pe 10 biti poate inregistra pana la un miliard de culori
Chiar si in scenele cu contrast ridicat, cum ar fi rasariturile si apusurile de soare, ofera tranzitii de culoare naturale, fin detaliate pentru o experienta vizuala cu spectru complet. In plus, modul D-Log M reduce dificultatea evaluarii culorilor, facilitand astfel foarte mult o post-productie eficienta, fara a reduce calitatea si claritatea imaginii.

Camera teleobiectiva medie de 70 mm, posibilitati de compozitie dinamica
Camera teleobiectiva medie functioneaza bine pentru o varietate de subiecte si scene. Comprima adancimea de camp si focalizarea pentru a va evidentia subiectul si pentru a crea un centru de greutate vizual puternic, oferind miscarii camerei un sentiment unic de spatiu. Concentrati-va doar pe momentele de inspiratie si lasati Mavic 3 Pro sa reda muzica luminii si umbrelor in fata ochilor vostri.

Camera teleobiectiva de 166 mm; conceput pentru zoom
Camera telefoto imbunatatita are o rezolutie mai mare si o deschidere mai mare f/3.4. Accepta inregistrarea video 4K/60fps cu zoom optic de 7x si face fotografii de 12MP. Zoom-ul hibrid este capabil de o marire de pana la 28x. Utilizati zoom-ul si cufundati-va in detaliile bogate ale imaginii.

Timp de zbor prelungit
Mavic 3 Pro ofera pana la 43 de minute de timp de zbor, astfel incat sa puteti zbura mai departe cu mai multa incredere si sa va faceti mai putine griji pentru durata de viata a bateriei. De la planificarea traseului de zbor pana la compunerea fotografiilor, puteti face totul intr-un singur zbor.

Detectarea obstacolelor in toate directiile, APAS 5.0
Mavic 3 Pro va asigura ca puteti zbura in siguranta si puteti filma cu liniste sufleteasca. Opt senzori vizuali cu unghi larg si un sistem de calcul vizual de inalta performanta asigura ca drona poate detecta cu precizie obstacolele in toate directiile si poate planifica o cale de zbor sigura pentru a le evita.

FocusTrack
Camera Hasselblad si camera teleobiectiva medie a lui Mavic 3 Pro accepta FocusTrack, care include ActiveTrack 5.0, Spotlight si Point of Interest; drona este astfel capabila sa inregistreze videoclipuri stabile de urmarire a obiectelor in mai multe directii.

MasterShots
Cu ajutorul functiei MasterShots, care poate fi activata cu o singura atingere, Mavic 3 Pro inregistreaza, editeaza automat, adauga coloane sonore si genereaza ulterior efecte de cinema.

QuickShots
Cu QuickShots, Mavic 3 Pro poate efectua automat miscari profesionale ale camerei, cum ar fi Droni, Racheta, Cerc sau Helix.

LightCut
Conectand fara fir drona Mavic 3 Pro la aplicatia mobila LightCut, puteti previzualiza rapid videoclipurile de pe telefon si puteti utiliza inteligenta artificiala pentru a edita filmari cu o singura atingere, fara a le descarca, economisind spatiu de stocare pe telefon. Incercati sabloanele pentru MasterShots si creati cu usurinta videoclipuri aeriene uimitoare si uluitoare.

Caracteristicii:

Tip GPSGPS/GLONASS
Capacitate stocare8 GB
Tip acumulatorLi-Ion
Voltaj acumulator15.4 V

Performante drona

Distanta maxima de operare28 km
Autonomie timp de zbor43 min
Altitudine maxima6000 m
Viteza maxima21 m/s
Viteza maxima de ascensiune8 m/s
Viteza maxima de coborare6 m/s
Acuratete de planareOrizontal: ±0,3 m (cu pozitionare prin viziune); ±0,5 m (cu sistem de pozitionare de inalta precizie) Vertical: ±0.1 m (cu pozitionare prin viziune) ; ±0.5 m ( cu sistem de pozitionare de inalta precizie)
Unghi maxim de inclinare35 °
Temperatura de operare-10°C to 40°C

Camera drona

Tip senzorCMOS
Dimensiune senzor1/2" 1/3" 4/3"
Diafragma2.8 11
Rezolutie senzor48 Mpx
Rezolutie video5.1K
Format inregistrare videoH.264 MP4 MOV H.265 MPEG4
Format fisier imagineJPG DNG

Telecomanda

Frecventa de operare2.4 GHz 5.8 GHz
Raza maxima semnal8 km 15 km
ManevrabilitateAer
Tip alimentareAcumulator
AsamblareNeasamblat
ConectivitateUSB
SenzoriAltitudine Senzor evitare obstacole Senzor de viteza Infrarosu
FunctiiInregistrator de zbor GPS Sistem de stabilizare Intoarcere automata la baza Sistem inteligent de orientare Return Home ActiveTrack
Tip editieStandard
InterfataUSB Type C 1 x USB-A
Continut pachet1 x Drona 3 x Baterii 1 x Cablu USB-C 1 x Geanta de umar 6 x Elice silentioase (perechi) 1 x Smart Controller 1 x Alimentator 100W USB-C 1 x DJI Mavic 3 Pro Storage Cover 1 x DJI Mavic 3 Battery Charging Hub (100W) 1 x DJI Mavic 3 Pro ND Filters Set (ND8/16/32/64)
CuloareGri
Lungime347.5 mm
Latime290.8 mm
Inaltime107.7 mm
Greutate958 g
Garantie24 luni
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs