Kit Drona DJI Mavic 3 PRO FMC 5.1K/50, 20MP, 895g

Seria DJI Mavic 3 dispune de performante imagistice de nivel superior. Sistemul de camera tripla al lui Mavic 3 Pro introduce o noua era a dronelor cu camera.

CP.MA.00000660.01
Pret:  

14 999,00 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Kit Drona DJI Mavic 3 PRO FMC 5.1K/50, 20MP, 895g primesti 1499 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1499 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 449,70 lei.

Kit Drona DJI Mavic 3 PRO FMC 5.1K/50, 20MP, 895g

Seria DJI Mavic 3 dispune de performante imagistice de nivel superior. Sistemul de camera tripla al lui Mavic 3 Pro introduce o noua era a dronelor cu camera, gazduind trei senzori si obiective cu distante focale diferite. Echipat cu o camera Hasselblad si cu doua camere tele, Mavic 3 Pro este o drona cu camera tripla care deblocheaza noi perspective de fotografiere, permitandu-va sa imbratisati mai departe libertatea creativa, sa surprindeti peisaje fascinante, sa explorati povestile fotografice si sa realizati capodopere cinematografice.

Inspiratie pura

Seria DJI Mavic 3 ofera un nivel mai ridicat de performanta a imaginii. Sistemul de camera tripla al lui Mavic 3 Pro introduce o noua era a dronelor cu camera prin incorporarea a trei senzori si lentile de distanta focala diferiti.

Echipat cu o camera Hasselblad si camere telefoto duale, Mavic 3 Pro este o drona cu trei camere care deschide noi cai de filmare si va ofera o mai mare libertate creativa, permitandu-va sa surprindeti peisaje uimitoare, sa explorati potentialul povestirii video si sa creati capodopere cinematografice.

Imagini unice de inalta tehnologie cu trei camere

O drona cu camera, trei lentile si imaginatie nesfarsita. Sistemul cu trei camere al lui Mavic 3 Pro ofera un limbaj si mai bogat al camerei datorita diferitelor distante focale si, cu capabilitatile sale potrivite pentru o varietate de scene, poate fi un instrument excelent pentru creativitate. Fotografiile aeriene mai eficiente, cu trei camere, combinate cu inspiratie, pot duce la creatii geniale.

Camera Hasselblad, detalii impresionante

Mavic 3 Pro mosteneste camera Hasselblad cu senzor CMOS 4/3 din seria Mavic 3, asa ca reprezinta urmatorul pas in creatia profesionala. Camera Hasselblad accepta crearea de fotografii RAW pe 12 biti cu pana la 12,8 trepte de interval dinamic nativ, care este capabila sa prezinte detalii de imagine de neuitat. Deoarece solutia naturala de culoare Hasselblad (HNCS) reproduce cu acuratete culorile percepute de ochiul uman, produce imagini uimitoare fara a fi nevoie de post-procesare dificila sau de presetari complexe de culoare.

Noul mod de culoare D-Log M pe 10 biti poate inregistra pana la un miliard de culori

Chiar si in scenele cu contrast ridicat, cum ar fi rasariturile si apusurile de soare, ofera tranzitii de culoare naturale, fin detaliate pentru o experienta vizuala cu spectru complet. In plus, modul D-Log M reduce dificultatea evaluarii culorilor, facilitand astfel foarte mult o post-productie eficienta, fara a reduce calitatea si claritatea imaginii.

Camera teleobiectiva medie de 70 mm, posibilitati de compozitie dinamica

Camera teleobiectiva medie functioneaza bine pentru o varietate de subiecte si scene. Comprima adancimea de camp si focalizarea pentru a va evidentia subiectul si pentru a crea un centru de greutate vizual puternic, oferind miscarii camerei un sentiment unic de spatiu. Concentrati-va doar pe momentele de inspiratie si lasati Mavic 3 Pro sa reda muzica luminii si umbrelor in fata ochilor vostri.

Camera teleobiectiva de 166 mm; conceput pentru zoom

Camera telefoto imbunatatita are o rezolutie mai mare si o deschidere mai mare f/3.4. Accepta inregistrarea video 4K/60fps cu zoom optic de 7x si face fotografii de 12MP. Zoom-ul hibrid este capabil de o marire de pana la 28x. Utilizati zoom-ul si cufundati-va in detaliile bogate ale imaginii.

4K/60fps, teleobiectiv creativ

Nu risca un zbor aproape. Puteti observa cu usurinta animalele de la distanta, fara a le deranja, puteti cerceta in siguranta muntii si cladirile acoperite de zapada si puteti face fotografii aeriene de inalta calitate in mod eficient si fara griji.

Zboara mai mult, filmeaza mai mult - Performanta lider in industrie

Timp de zbor prelungit

Mavic 3 Pro ofera pana la 43 de minute de timp de zbor, astfel incat sa puteti zbura mai departe cu mai multa incredere si sa va faceti mai putine griji pentru durata de viata a bateriei. De la planificarea traseului de zbor pana la compunerea fotografiilor, puteti face totul intr-un singur zbor.

a8062f369fa8d033c2187febea013473@origin.

Detectarea obstacolelor in toate directiile, APAS 5.0

Mavic 3 Pro va asigura ca puteti zbura in siguranta si puteti filma cu liniste sufleteasca. Opt senzori vizuali cu unghi larg si un sistem de calcul vizual de inalta performanta asigura ca drona poate detecta cu precizie obstacolele in toate directiile si poate planifica o cale de zbor sigura pentru a le evita.

Transmisie video de ultima generatie

DJI O3+ are o distanta de transmisie video de pana la 8 km, ceea ce garanteaza un semnal stabil si o imagine mai coerenta a camerei. Capabil sa transmita transmisii live HD 1080p/60fps cu o rata de cadre ridicata, datorita careia Mavic 3 Pro este mai sensibil la control si trimite imagini video vibrante si vii catre monitor.

Waypoint Flight - zboara pe o ruta data

Functia Waypoint Flight imbunatateste experienta zborului automat. Mavic 3 Pro planifica automat calea de zbor pe baza punctelor de referinta prestabilite de utilizator si o poate zbura cu precizie, chiar si de mai multe ori.

Cruise Control - Cruise control automat

Drona Mavic 3 Pro poate fi, de asemenea, setata sa zboare in orice directie fara presiunea constanta a comenzilor stick-ului. Astfel, zborul pe distante lungi poate fi efectuat cu usurinta, iar tremuratul asociat controlului manual poate fi, de asemenea, eliminat pentru o miscare mai lina a camerei.

Functie de returnare imbunatatita

Reintrarea avansata ofera un finisaj elegant fiecarui zbor. Functia imbunatatita de intoarcere automata permite lui Mavic 3 Pro sa determine in mod independent o cale de intoarcere eficienta si sigura la punctul de plecare. Combinand avantajele functiilor de intoarcere avansate si traditionale, Mavic 3 Pro poate evita cu usurinta obstacolele pe drumul de intoarcere.

Functii inteligente- Creatie inteligenta, inspiratie nesfarsita

FocusTrack

Camera Hasselblad si camera teleobiectiva medie a lui Mavic 3 Pro accepta FocusTrack, care include ActiveTrack 5.0, Spotlight si Point of Interest; drona este astfel capabila sa inregistreze videoclipuri stabile de urmarire a obiectelor in mai multe directii.

MasterShots

Cu ajutorul functiei MasterShots, care poate fi activata cu o singura atingere, Mavic 3 Pro inregistreaza, editeaza automat, adauga coloane sonore si genereaza ulterior efecte de cinema.

QuickShots

Cu QuickShots, Mavic 3 Pro poate efectua automat miscari profesionale ale camerei, cum ar fi Droni, Racheta, Cerc sau Helix.

Panorama

Mavic 3 Pro poate compune independent o fotografie panoramica de 100 MP, fara pierderi, astfel incat sa poata surprinde peisajul intr-un mod si mai uluitor.

Transmitere de semnal QuickTransfer de mare viteza

Puteti transfera rapid fotografii si videoclipuri pe smartphone fara a va conecta la telecomanda.

a62e3f2d682c35f6d1d016af08a8ca54.jpg

LightCut

Conectand fara fir drona Mavic 3 Pro la aplicatia mobila LightCut, puteti previzualiza rapid videoclipurile de pe telefon si puteti utiliza inteligenta artificiala pentru a edita filmari cu o singura atingere, fara a le descarca, economisind spatiu de stocare pe telefon. Incercati sabloanele pentru MasterShots si creati cu usurinta videoclipuri aeriene uimitoare si uluitoare.

Diverse accesorii, zbor uimitor

DJI RC Pro

Telecomanda DJI RC Pro cu afisaj de 1000 nits, procesor de inalta performanta si transmisie video de 8 km ofera o oportunitate de neegalat pentru creatie profesionala.

Kit de filtru ND DJI Mavic 3 Pro

Setul include filtre ND8/16/32/64 care permit fotografii si imagini cu viteza de expunere mai mica.

Obiectiv cu unghi larg DJI Mavic 3 Pro

Este compatibil cu camera Hasselblad Mavic 3 Pro, ceea ce ii permite sa capteze un unghi de vedere super larg de 108°, astfel incat sa poti captura mai mult in fiecare cadru.

Baterie de drona inteligenta DJI Mavic seria 3

Ofera pana la 43 de minute de zbor pentru Mavic 3 Pro.

Hub de incarcare a bateriei DJI Mavic 3 Series 100W

Cand este conectat la adaptorul de alimentare DJI 100W USB-C, centrul de incarcare a bateriilor poate incarca trei baterii consecutiv pentru o eficienta mai mare.

Adaptor de alimentare DJI 100 W USB-C

Poate incarca bateria si telecomanda in acelasi timp, sau dispozitivele mobile cu port USB-C cu incarcare rapida.

Incarcator auto DJI 65 W

Incarcatorul auto este usor si portabil si foloseste un port universal. Cu el puteti incarca bateria, telecomanda, smartphone-ul, laptopul si alte dispozitive.

Specificatii:

Tip ProduseDrone
Greutate de decolare501g-2kg
Culoare 
Ttimp de zbor>35min
Distanta max. de operare4000m-9000m
Senzori de obstacoleOmnidirectional
Greutate la decolare958 g
Dimensiuni
Pliat (fara elice)231,1×98×95,4 mm (L×L×H)
Desfasurat (fara elice)347,5×290,8×107,7 mm (L×L×H)
Viteza maxima de urcare8 m/s
Viteza maxima de coborare6 m/s
Viteza orizontala maxima (la nivelul marii, fara vant)21 m/s
Altitudine maxima de decolare6000 m
Timp maxim de zbor43 de minute (Masurat intr-un mediu de testare controlat. Conditiile specifice de testare sunt urmatoarele:zbor cu o viteza constanta de 32,4 km/h intr-un mediu fara vant la nivelul marii, cu APAS dezactivat, AirSense dezactivat, parametrii camerei setati la 1080p/24fps, modul video dezactivat si de la nivelul bateriei 100% pana la 0 %. Rezultatele pot varia in functie de mediu, de utilizarea reala si de versiunea firmware-ului.)
Timp maxim de flotare37 de minute (Masurat intr-un mediu de testare controlat. Conditiile specifice de testare sunt urmatoarele:plutire intr-un mediu fara vant la nivelul marii, cu APAS dezactivat, AirSense dezactivat, parametrii camerei setati la 1080p/24fps, modul video dezactivat si de la nivelul bateriei 100% pana la 0%. Rezultatele pot varia in functie de mediu, de utilizarea reala si de versiunea firmware-ului.)
Distanta maxima de zbor28 km
Rezistenta maxima la viteza vantului12 m/s
Unghi maxim de inclinare35°
Temperatura de Operare-10° pana la 40° C (14° pana la 104° F)
Sistem global de navigatie prin satelitGPS + Galileo + BeiDou
Gama de precizie de hovering
Vertical±0,1 m (cu pozitionare vizuala), ±0,5 m (cu pozitionare GNSS)
Orizontala±0,3 m (cu pozitionare vizuala), ±0,5 m (cu sistem de pozitionare de inalta precizie)
Stocare interna8 GB (aproximativ 7,9 GB spatiu disponibil)
Camera
Senzor de imagine
Camera Hasselblad4/3 CMOS, Pixeli efectivi:20 MP
Telecamera medieCMOS de 1/1,3 inchi, Pixeli efectivi:48 MP
Camera teleCMOS de 1/2 inch, Pixeli efectivi:12 MP
Obiectiv
CameraHasselblad
FOV84°
Format echivalent24 mm
Diafragmaf/2,8-f/11
Focalizare1 m pana la ∞
Telecamera medie
FOV35°
Format echivalent70 mm
Diafragmaf/2.8
Focalizarede la 3 m la ∞
Telecamera
FOV15°
Format echivalent166 mm
Diafragmaf/3.4
Focalizarede la 3 m la ∞
Interval ISO
Video
Miscare normala si lenta100-6400 (normal), 400-1600 (D-Log), 100-1600 (D-Log M), 100-1600 (HLG)
Noapte800-12800 (normal)
Fotografie100-6400
Viteza obturatorului
Camera Hasselblad8-1/8000 s
Telecamera medie2-1/8000 s
Telecamera2-1/8000 s
Dimensiunea maxima a imaginii
Camera Hasselblad5280×3956
Telecamera medie8064×6048
Telecamera4000×3000
Moduri de fotografiere statica
Camera Hasselblad
O singura fotografie20 MP
Fotografiere in rafala20 MP, 3/5/7 cadre
Bracketing automat al expunerii (AEB)20 MP, 3/5 cadre la pas de 0,7 EV
Cronometrat20 MP, 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
Telecamera medie
O singura fotografie12 MP sau 48 MP
Fotografiere in rafala12 MP sau 48 MP, 3/5/7 cadre
Bracketing automat al expunerii (AEB)12 MP sau 48 MP, 3/5 cadre la pas de 0,7 EV
Contra cronometru12 MP:2/3/5/7/10/15/20/30/60 s, 48 MP:7/10/15/20/30/60 s
Telecamera
O singura fotografie12 MP
Fotografiere in rafala12 MP, 3/5/7 cadre
Bracketing automat al expunerii (AEB)12 MP, 3/5 cadre la pas de 0,7 EV
Cronometrat12 MP, 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
Format fotoJPEG/DNG (RAW)
Rezolutie video
Camera HasselbladApple ProRes 422 HQ, Apple ProRes 422, Apple ProRes 422 LT (Doar in varianta DJI Mavic 3 Pro Cine)
5.1K5120×2700@24/25/30/48/50fps
DCI 4K4096×2160@24/25/30/48/50/60/120*fps
4K3840×2160@24/25/30/48/50/60/120*fps
H.264/H.265
5.1K5120×2700@24/25/30/48/50fps
DCI 4K4096×2160@24/25/30/48/50/60/120*fps
4K3840×2160@24/25/30/48/50/60/120*fps
FHD1920×1080@24/25/30/48/50/60/120*/200*fps
* Inregistrarea ratelor de cadre.
Telecamera medieApple ProRes 422 HQ, Apple ProRes 422, Apple ProRes 422 LT (Doar in varianta DJI Mavic 3 Pro Cine)
4K3840×2160@24/25/30/48/50/60fps
H.264/H.265
4K3840×2160@24/25/30/48/50/60fps
FHD1920×1080@24/25/30/48/50/60fps
Telecamera
Apple ProRes 422 HQ, Apple ProRes 422, Apple ProRes 422 LT (Doar in varianta DJI Mavic 3 Pro Cine)
4K3840×2160@24/25/30/48/50/60fps
H.264/H.265
4K3840×2160@24/25/30/50/60fps
FHD1920×1080@24/25/30/50/60fps
Format videoMP4/MOV (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265),
MOV (Apple ProRes 422 HQ/422/422 LT) (Doar in varianta DJI Mavic 3 Pro Cine)
Rata de biti video maxima
H.264/H.265200 Mbps
Apple ProRes 422 HQ3772 Mbps, Apple ProRes 422:2514 Mbps, Apple ProRes 422 LT:1750 Mbps (Doar in varianta DJI Mavic 3 Pro Cine)
Sistem de fisiere acceptatexFAT
Modul de culoare si metoda de esantionare
Camera Hasselblad
Normal4:2:2 pe 10 biti (Apple ProRes 422 HQ/422/422 LT) (Doar in varianta DJI Mavic 3 Pro Cine), 8 biti 4:2:0 (H.264/H.265)
D-Log4:2:2 pe 10 biti (Apple ProRes 422 HQ/422/422 LT) (Doar in varianta DJI Mavic 3 Pro Cine), 10 biti 4:2:0 (H.264/H.265)
HLG/D-Log M, 4:2:2 pe 10 biti (Apple ProRes 422 HQ/422/422 LT) (Doar in varianta DJI Mavic 3 Pro Cine), 10 biti 4:2:0 (H.265)
Telecamera medie
Normal4:2:2 pe 10 biti (Apple ProRes 422 HQ/422/422 LT) (Doar in varianta DJI Mavic 3 Pro Cine), 8 biti 4:2:0 (H.264/H.265)
HLG/D-Log M4:2:2 pe 10 biti (Apple ProRes 422 HQ/422/422 LT) (Doar in varianta DJI Mavic 3 Pro Cine), 10 biti 4:2:0 (H.265)
Telecamera
Normal4:2:2 pe 10 biti (Apple ProRes 422 HQ/422/422 LT) (Doar in varianta DJI Mavic 3 Pro Cine), 8 biti 4:2:0 (H.264/H.265)
Zoom digital (numai in modul video normal si modul explorare)
Camera Hasselblad1-3x
Telecamera medie3-7x
Telecamera7-28x
Gimbal
StabilizareGimbal mecanic cu 3 axe (inclinare, rulare, pan)
Gama mecanica
Inclinare-140° pana la 50°
Rolare-50° pana la 50°
Pan-23° pana la 23°
Interval controlabil
Inclinarede la -90° la 35°
Pan-5° pana la 5°
Viteza maxima de control (inclinare)100°/s
Gama de vibratii unghiulare
Planare fara vant±0,001°
Mod normal±0,003°
Mod sport±0,005°
Senzori
Tip de detectareSistem de vedere binocular omnidirectional, completat cu un senzor infrarosu in partea de jos a aeronavei
Inainte
Raza de masurare0,5-20 m
Interval de detectare0,5-200 m
Viteza efectiva de detectareViteza de zbor ≤ 15 m/s
FOVOrizontala 90°, Verticala 103°
Inapoi
Raza de masurare0,5-16 m
Viteza efectiva de detectareViteza de zbor ≤ 12 m/s
FOVOrizontala 90°, Verticala 103°
Lateral
Raza de masurare0,5-25 m
Viteza efectiva de detectareViteza de zbor ≤ 15 m/s
FOVOrizontala 90°, verticala 85°
In sus
Raza de masurare0,2-10 m
Viteza efectiva de detectareViteza de zbor ≤ 6 m/s
FOVFata si spate 100°, stanga si dreapta 90°
In jos
Raza de masurare0,3-18 m
Viteza efectiva de detectareViteza de zbor ≤ 6 m/s
FOVFata si spate 130°, stanga si dreapta 160°
Mediul de operare Inainte, Inapoi, Stanga, Dreapta si Sussuprafete cu modele perceptibile si iluminare adecvata (lux > 15)
In jossuprafete cu modele perceptibile, reflectivitate difuza > 20% (de exemplu, pereti, copaci, oameni) si iluminare adecvata (lux > 15)
Transmisie videoSistem de transmisie video O3+
Calitate Live View Telecomanda1080p/30fps, 1080p/60fps
Frecventa de operare2.400-2.4835 GHz, 5.725-5.850 GHz
Puterea transmitatorului (EIRP) 2,4 GHz, < 20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5,8 GHz< 14 dBm (CE)
Distanta maxima de transmisie (fara obstacole, fara interferente) CE8 km, SRRC:8 km, MIC:8 km (Masurat intr-un mediu exterior neobstructionat, fara interferente. Datele de mai sus arata cea mai indepartata raza de comunicare pentru zborurile dus, fara intoarcere, conform fiecarui standard. In timpul zborului, va rugam sa acordati atentie mementourilor RTH din aplicatia DJI Fly.)
Viteza maxima de descarcareO3+:5,5 MB/s (cu telecomanda DJI RC-N1), 15 MB/s (cu DJI RC Pro), 5,5 MB/s (cu DJI RC)
Wi-Fi 680 MB/s* (* Masurat intr-un mediu de laborator cu interferente reduse in tari/regiuni care accepta atat 2,4 GHz, cat si 5,8 GHz, cu filmari salvate in stocarea interna. Vitezele de descarcare pot varia in functie de conditiile reale.)
Cea mai mica latenta130 ms (cu telecomanda DJI RC-N1), 120 ms (cu DJI RC Pro), 130 ms (cu DJI RC)
Antena4 antene, 2T4R
Baterie
Capacitate5000 mAh
Greutate335,5 g
Tensiune nominala15,4 V
Tensiune maxima de incarcare17,6 V
TipLi-ion 4S
Energie77 Wh
Temperatura de incarcare5° pana la 40° C (41° pana la 104° F)
Timp de incarcareAproximativ. 96 de minute (Utilizati cablul de date inclus al incarcatorului portabil DJI 65W.), Aproximativ. 70 de minute (Utilizati adaptorul de alimentare DJI 100W USB-C si hub-ul de incarcare a bateriei DJI Mavic 3 Series 100W.)
Incarcator
Intrare
Incarcator portabil DJI 65W100-240 V (AC), 50-60 Hz, 2 A
Adaptor de alimentare DJI 100W USB-C100-240 V (AC), 50-60 Hz, 2,5 A
Iesire
Incarcator portabil DJI 65WUSB-C:5 V, 5 A/9 V, 5 A/12 V, 5 A/15 V, 4,3 A/20 V, 3,25 A/5-20 V, 3,25 A
USB-A5 V, 2 A
Adaptor de alimentare DJI 100W USB-CMax 100 W (total) (Cand sunt utilizate ambele porturi, puterea maxima de iesire a unui port este de 82 W, iar incarcatorul va aloca in mod dinamic puterea de iesire a celor doua porturi in functie de sarcina de putere.)
Putere nominala
Incarcator portabil DJI 65W65 W
Adaptor de alimentare DJI 100W USB-C100 W
Battery Charging Hub
Intrare USB-C5-20 V, max 5 A
Iesire Port baterie12-17,6 V, max 5 A
Putere nominala Battery Charging Hub65 W
Battery Charging Hub(100 W)100 W
Tip de incarcareTrei baterii incarcate in succesiune.
CompatibilitateDJI Mavic 3 Intelligent Flight Battery
Incarcator de masina
IntrarePutere de intrare pentru masina:12,7-16 V, 6,5 A, tensiune nominala 14 V (DC)
IesireUSB-C:5 V, 5 A/ 9 V, 5 A/ 12 V, 5 A /15 V, 4,3 A /20 V, 3,25 A/ 5-20 V, 3,25 A
USB-A5 V, 2 A
Putere nominala65 W
Temperatura de incarcare5° pana la 40° C (41° pana la 104° F)
Garantie24 luni
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs