Drona DJI Mini 4 PRO + Smart Controller, 4K100

DJI Mini 4 Pro este cea mai avansata drona mini cu camera de pana acum. Integreaza capabilitati puternice de imagine, detectie omnidirectionala a obstacolelor, ActiveTrack 360° cu noul mod Trace si transmisie video FHD de 10 km, aducand si mai multe lucruri de iubit atat pentru profesionisti, cat si pentru incepatori.

CP.MA.00000732.01
Pret:  

5 299,00 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Drona DJI Mini 4 PRO + Smart Controller, 4K100 primesti 529 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 529 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 158,70 lei.

Drona DJI Mini 4 PRO + Smart Controller, 4K100

DJI Mini 4 Pro este cea mai avansata drona mini cu camera de pana acum. Integreaza capabilitati puternice de imagine, detectie omnidirectionala a obstacolelor, ActiveTrack 360° cu noul mod Trace si transmisie video FHD de 10 km, aducand si mai multe lucruri de iubit atat pentru profesionisti, cat si pentru incepatori.

Performanta imagistica de top

Capturati cu usurinta detalii mai complexe cu camera lui Mini 4 Pro, alimentata de un senzor CMOS de 1/1,3 inch cu Dual Native ISO Fusion, o deschidere f/1,7 si 2,4 μm pixeli 4 in 1. Mai multe detalii de evidentiere si umbra cu o gama dinamica ridicata inseamna rezultate fara compromisuri in fiecare cadru.

4K/60fps HDR

Integreaza imaginile obtinute de circuitele amplificatoare analogice duble pentru a imbunatati in mod eficient gama dinamica si accepta o rata de cadre de 60 fps si mai putin.Datorita actualizarii ISP, Mini 4 Pro se comporta mai bine decat Mini 3 Pro in scenarii precum apusuri de soare si vederi nocturne, comparabile cu Air 3.

Slo-Mo 4K/100fps

Cu slowmotion cu claritate 4K, surprindeti actiunea de pe trasee, pe plaja sau in propria curte la 100 fps.

Evidentiati noaptea

Algoritmul imbunatatit de reducere al Night Shots de la Mini 4 Pro suprima eficient zgomotul si faciliteaza filmari mai clare si mai curate chiar de la camera.

1,07 miliarde de culori

Inregistrati in D-Log M pe 10 biti. Gradarile de culoare naturale si detaliile delicate cu spectru complet inseamna ca Mini 4 Pro deblocheaza controlul post-productie la nivel profesional si flexibilitatea de editare creativa.

Fotografii RAW

Adesea lucrurile marunte conteaza cel mai mult. Pastreaza fiecare detaliu cu modul RAW de 48 MP si SmartPhoto de ultima generatie, care combina imagini HDR, recunoasterea scenei si multe altele pentru imagini care ies in evidenta.

Senzori de obstacole omnidirectionale

Senzorii omnidirectionali a obstacolelor face ca Mini 4 Pro sa fie foarte sigur. Cu patru senzori de vedere cu unghi larg si o pereche de senzori de vedere in jos, detecteaza obstacolele din toate unghiurile. Sistemele avansate de asistenta pentru pilot (APAS) asigura o siguranta suplimentara, permitand franarea automata si ocolire in timpul zborului.

Pur si simplu Masterful

Mini 4 Pro are trei moduri fara efort de a obtine fotografiile dorite: Spotlight, Point of Interest si noul revolutionar ActiveTrack 360° cu capabilitati imbunatatite de urmarire a subiectului. Cu detectarea obstacolelor omnidirectionale, ocolirea obstacolelor si urmarirea mai lina si mai stabila este socant de simplu.

Editati cu LightCut

LightCut accepta conexiunea wireless si recunoasterea inteligenta a compozitiei si a rutelor de zbor, astfel incat puteti edita rapid si sa generati videoclipuri atragatoare cu o singura atingere. Imbinand imaginile importate din ActiveTrack, MasterShots si QuickShots, aplicatia se potriveste automat cu efecte sonore si sabloane exclusive pentru o productie video rapida si de inalta calitate. In plus, nu este nevoie sa descarcati filmari in timpul procesului de editare, economisind spatiu de stocare pe smartphone.

Editare cu o singura atingere

Utilizeaza tehnologia AI pentru a identifica tipurile de continut si teme, apoi selecteaza momentele de evidenta cu miscarea lina a camerei si o compozitie exceptionala pentru a genera un videoclip cinematografic fara efort. De asemenea, puteti crea cu usurinta videoclipuri folosind setari personalizate pentru ActiveTrack, MasterShots si QuickShots, bucurandu-va de fotografiere si editare eficiente simultan.

In the Box

  • Drona DJI Mini 4 PRO
  • Telecomanda RC-2
  • Intelligent Flight Battery
  • Elice de rezerva (pereche) x1
  • Cablu PD Type-C
  • Protectie Gimbal
  • Suruburi x 6
  • Surubelnita
Garantie24 luni
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs