Transmitator PNI AV601 audio video wireless si RJ45 airfun si aircontrol

Acest dispozitiv reda imaginea de pe telefonul/tableta dv pe un televizor cu intrare HDMI.

PNI-AV601
Pret:  

199,92 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Transmitator PNI AV601 audio video wireless si RJ45 airfun si aircontrol primesti 19 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 19 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 5,70 lei.

    Transmitator PNI AV601 audio video wireless si RJ45 airfun si aircontrol

    Modul Miracast / AllSharecast

    Va puteti bucura acum alaturi de familie de imaginile sau clipurile video de pe Smartphone, tableta sau calculatorului deoarece acestea pot fi redate in timp real pe televizor sau proiector cu ajutorul modului Miracast. Astfel puteti utiliza TV-ul sau proiectorul ca si clona a Smartphone-ului, tabletei, laptopului si va puteti bucura de aplicatii, filme poze pe un ecran mult mai mare.

    Modul DLNA / MirrorOp

    In modul DLNA pteti reda pe televizor/proiector imagini si filme HD redare prin internet de pe telefonul/tableta/calculatorul dumneavoastra. Dispozitivul suporta redarea in timp real a continului online la rezolutie 1080P de pe telefonul / tableta dv pe televizor sau proiector.

    Redare fisiere de pe tableta/smartphone

    O aplicatie deosebit de interesanta este AirFun, cu ajutorul careia puteti reda direct pe ecran fisierele selectate din telefon sau tableta: filme, muzica, poze.

    Telecomanda virtuala

    Aplicatia AirFun are integrate mai multe functii printre care si cea de telecomanda virtuala pentru acest produs. Astfel puteti folosi Smartphone-ul ca si o telecomanda virtuala, in locul celei din pachet.

    Redare fisiere de pe o memorie USB

    Pentru ca este de ultima generatie, dispozitivul PNI AV601 are si o functie suplimentara integrata de media player. Astfel puteti rula de pe o memorie externa ( stick USB sau HDDextern ) o gama variata de fisiere multimedia: filme, muzica, poze.

    Acces Point

    Si nu in ultimul rand, PNI AV601 poate functiona si ca Acces Point ce permite extinderea unei retele wireless pe suprafata mai mare, sau chiar intre etaje, oferind astfel o sursa de internet fara fir in zone ce nu erau accesibile in mob normal.

    Interfata LAN Wireless
    Standard WirelessIEEE802.11b/g
    Interfata USB
    Standard USBUSB2.0
    Numar de porturi1 x USB2.0, 1 x HDMI, 1 x LAN
    Alte specificatii
    Dimensiuni (W x H x D)120 x 58 x 26 mm
    Pachetul contine
    Router wirelessDa
    Manual de utilizareDa
    TelecomandaDa
    Cablu HDMIDa
    Adaptor alimentareDa
    CD cu softwareDa

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs