Router Wireless ASUS RT-AX88U, AX6000, Dual-Band, Wi-Fi 6, AiMesh, AiProtection Pro, MU-MIMO, 4 antene Wi-Fi

Router dual-band WiFi 802.11ax cu suport MU-MIMO si OFDMA, solutie AiProtection Pro de la Trend Micro™ pentru securizarea retelei, tehnologie wtfast® pentru accelerarea jocurilor si QoS adaptiv.

RT-AX88U PRO
Pret:  

1 475,61 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Router Wireless ASUS RT-AX88U, AX6000, Dual-Band, Wi-Fi 6, AiMesh, AiProtection Pro, MU-MIMO, 4 antene Wi-Fi primesti 148 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 2276 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 682,80 lei.

Router Wireless ASUS RT-AX88U, AX6000, Dual-Band, Wi-Fi 6, AiMesh, AiProtection Pro, MU-MIMO, 4 antene Wi-Fi

Noua era a retelelor WiFi pentru acasa

Numarul in continua crestere de dispozitive personale si IoT a condus la o crestere a densitatii retelelor, care forteaza limitele standardului Wi-Fi actual. Cel mai recent standard, 802.11ax, ofera tehnologii dezvoltate pentru viitor, o mai buna eficienta a retelei, viteze de transfer prin Wi-Fi mai mari, acoperire mai larga si durata de viata a bateriei superioara pentru dispozitivele conectate, asigurand per total o experienta in utilizare mai reusita.

WiFi la viteza warp

RT-AX88U este un router dual-band 4x4, care ofera canale de 160MHz modulate 1024-QAM pentru obtinerea unor conexiuni fara fir mult mai rapide. Asigurand o viteza totala de circa 6000Mbps — 1148Mbps in banda de 2.4GHz si 4804Mbps in cea de 5GHz — RT-AX88U este de 2.3X mai rapid decat routerele dual-band 802.11ac 4x4.

Construit pentru case cu mai multe dispozitive

Combinand intr-un mod revolutionar tehnologia OFDMA cu MU-MIMO, standardul 802.11ax ofera capacitate si eficienta de pana la 4X mai mari in mediile cu trafic intens. Generatia Wi-Fi anterioara - 802.11ac - poate lucra cu un singur dispozitiv la un moment dat prin intermediul fiecarui canal de retea, ceea ce este un mod ineficient de utilizare a latimii de banda disponibile. Suportul OFDMA inclus in standardul Wi-Fi 802.11ax imparte fiecare canal in sub-canale, permitand agregarea si transmiterea simultana a semnalelor provenite de la mai multe dispozitive, obtinandu-se astfel o reducere a latentelor si o experienta Wi-Fi mai stabila, mai adaptata cerintelor utilizatorilor.

Durata de viata a bateriei extinsa pentru toate dispozitivele

Tehnologia TWT (Target Wake Time) ii permite routerului RT-AX88U sa programeze intervale prestabilite in care dispozitivele pot trimite date. Aceasta le permite sa fie inactive atunci cand nu este necesara asteptarea unui semnal de la router, reducand astfel consumul de energie cu pana la 7X, pentru o imbunatatire considerabila a duratei de viata a bateriei.

Semnalul WiFi ajunge mai departe

Pentru ca cel mai nou standard WiFi - 802.11ax - beneficiaza de tehnologie OFDMA, RT-AX88U ofera semnal WiFi extins si o acoperire mai buna prin impartirea fiecarui canal in sub-canale mai mici. Aceste sub-canale au o latime de banda mai mica, ceea ce le permite sa strabata distante cu pana la 80% mai mari, rezultand conectivitate WiFi imbunatatita la nivelul intregii locuinte.

Dublu Accelerate

Solutia QoS adaptiva cu care este prevazut routerul RT-AX88U prioritizeaza pachetele de date generate de jocuri pentru o experienta online mai cursiva. Totodata, el incorporeaza tehnologia wtfast®, cu ajutorul careia detecteaza si utilizeaza cea mai scurta cale disponibila pentru conexiunea dintre dispozitivul de joc si server, reducand astfel timpul de ping si decalajele.

Solutie de securitate de nivel comercial pentru reteaua de acasa

Pentru a-ti proteja dispozitive si datele confidentiale impotriva atacurilor ce au ca punct de origine Internetul, RT-AX88U ofera in mod gratuit si fara limita de timp functia AiProtection Pro, bazata pe tehnologie Trend Micro™ si prevazuta cu actualizari de securitate furnizate in mod automat si regulat. Aceasta solutie de securitate include optiuni de control parental avansate, precum abilitatea de a bloca anumite tipuri de pagini web sau aplicatii mobile.

Mai multi conectori LAN pentru mai mult confort

Multumita celor opt porturi LAN Gigabit cu care este prevazut, RT-AX88U este solutia ideala atunci cand detii mai multe dispozitive cu fir, precum echipamente de tip NAS, PC-uri si switch-uri. Iar daca intentionezi vreodata sa organizezi un LAN party acasa, RT-AX88U face posibil si acest lucru.

Conexiuni fara fir la fel de stabile precum cele cu fir

Atunci cand te afli la distanta mare de router, este in general impractic sau chiar imposibil sa beneficiezi de stabilitatea specifica unei conexiuni cu fir. Multumita antenelor cu un design special, tehnologiilor AiRadar pentru formarea semnalului si RangeBoost, RT-AX88U asigura acoperire extinsa si semnal stabil, permitandu-ti sa te bucuri de o conexiune stabila si de incredere pentru jocuri sau munca, oriunde te-ai afla in locuinta.

Sistem WiFi puternic, cu acoperire in intreaga locuinta. Exact cum iti doresti!

In cele mai multe cazuri, RT-AX88U poate asigura conexiuni WiFi stabile in fiecare colt al locuintei. Cu toate acestea, acoperire WiFi poate fi afectata de o multitudine de factori — forma camerelor, materialele de constructie si chiar mobilierul. ASUS AiMesh este o noua functie inovatoare pentru routere, care rezolva aceste problele, creand o retea WiFi cu acoperire in intreaga locuinta folosind mai multe routere ASUS. Tehnologia AiMesh este puternica, flexibila si iti permite sa combini modele diferite de routere ASUS, pentru a-ti proteja astfel investitia initiala. AiMesh este solutia Wi-Fi pe care te poti baza — permanent, la nivelul tuturor dispozitivelor tale!
- Transforma-ti routerul ASUS intr-un sistem WiFi cu acoperire in intreaga locuinta printr-o simpla actualizare de firmware;
- Combina modelele tale preferate dintr-o lista de routere ASUS;
- Creeaza o retea cu unul sau mai multe nume de identificare WiFi;
- Toate functiile routerului sunt disponibile la nivelul intregului sistem WiFi.

Putere extrema cu un CPU Quad-Core la 1.8GHz

RT-AX88U este echipat cu un procesor quad-core pe 64 de biti de top, tactat la 1.8GHz, mai performant decat multe procesoare desktop. Multumita nivelului formidabil de performanta, RT-AX88U maximizeaza viteza transferurilor de date in retea, accelereaza transferurile de date prin intermediul interfetei USB si multe altele.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produsRouter gaming
Porturi LAN8 x 10/100/1000
Porturi WAN1 x 10/100/1000
Rata de transfer Ethernet (Mbps)1000 MB/s
Antena4 x antena externa
Frecventa (GHz)2.4 - 5
Rata de transfer WI-FI (Mbps)1148 + 4804
Port USB2 x USB 3.1 Gen 1
3G/4GDa
PrintserverDa
Alimentare110 - 240 V
TehnologieMU-MIMO Adaptive QoS WTFast Gamers Private Network AiProtection OFDMA
Dimensiuni (mm)299.7 x 187.9 x 60.9
Greutate (g)1.01
AlteleCompatibil AiMesh
Standard Wi-Fi802.11 a/b/g/n/ac/ax
SecuritateWPS WPA-PSK WPA2-PSK
Garantie24 luni
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs