Centrala electrica portabila ZENDURE Superbase 600M, 600Wh, 6.4kg

SuperBase 600M este cu 62% mai mică decât mărcile similare de pe piață. Când plecați la drum, veți descoperi că este foarte ușor de transportat și se potrivește confortabil în cabina mașinii.

STW-600M
Pret:  

3 105,00 lei

-345,00 lei

PRP: 3 450,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Centrala electrica portabila ZENDURE Superbase 600M, 600Wh, 6.4kg

Mai mica, mai silențioasa, mai ușoara

Uneori, mai puțin înseamnă mai mult. SuperBase M ocupă mai puțin spațiu și face mai puțin zgomot decât alte power station-uri. De asemenea, este ușoară și ușor de încărcat. Fie că vă actualizați kitul de pregătire pentru situații de urgență sau vă bucurați de o perioadă de timp în afara rețelei, SuperBase M este sursa de alimentare oricând și oriunde.

Mic, portabil, economisește spațiu

SuperBase 600M este cu 62% mai mică decât mărcile similare de pe piață. Când plecați la drum, veți descoperi că este foarte ușor de transportat și se potrivește confortabil în cabina mașinii, astfel încât aveți mai mult spațiu pentru lucrurile de care aveți nevoie. Cântărind mai puțin 4.6kg sterline, SuperBase 600M este cea mai portabilă SuperBase de până acum.

Silentioasa - mai puțin de 30dB

Majoritatea power station-urilor au ventilatoare și alte părți zgomotoase care pot genera un zgomot de peste 60dB. Designul fără ventilator al SuperBase M vă permite să vă bucurați de energie portabilă fără zgomot.

Încărcare fără probleme în mașină

Datorita dimensiunii compacte, îl puteți pune cu ușurință în cutia de cotieră sau pe scaunul pasagerului, încărcat complet printr-un port auto de 12,6V/8A ≤ 10 ore.

Se potrivește cu dispozitivele dvs.

Poate că SuperBase M este mic, dar are o mulțime de conexiuni pentru dispozitivele dvs. preferate. Cu o ieșire de curent alternativ cu undă sinusoidală pură și porturi USB multiprotocol, puteți alimenta cu ușurință aparatele electrocasnice și încărca în același timp dispozitivele portabile esențiale.

Energie durabilă portabilă

Cu panourile solare Zendure de 100W sau 200W, vă puteți supraîncărca următoarea excursie cu cortul sau aventură în aer liber, profitând în același timp de energia durabilă. Fie că vă încărcați laptopul sau vă preparați cafeaua de dimineață, un pachet solar cu SuperBase M vă va ține în mișcare.

Capacitate 1.016Wh/607Wh

Deoarece SuperBase M nu are un ventilator intern, există mai mult spațiu în interior pentru o baterie mai mare. Acesta este motivul pentru care alte centrale cu aceeași capacitate ca SuperBase M tind să fie mai mari și mai grele. SuperBase M este mai mică și mai ușoară, fără a face compromisuri în ceea ce privește capacitatea.

Design metalic, stilul întâlnește durabilitatea

Orice bun aventurier știe cum să rămână protejat. SuperBase M are o carcasă metalică și un design fără aerisire pentru o protecție serioasă la exterior. În interior, opt tehnologii diferite de protecție și siguranță lucrează împreună pentru a asigura o performanță de top și o durată de viață lungă a produsului.

Design rezistent la praf

Cele mai multe stații de alimentare au orificii de ventilație și un ventilator încorporat pentru a gestiona căldura, dar acest lucru nu este întotdeauna ideal pentru mediile nisipoase sau prăfuite. SuperBase M este complet închisă, astfel încât praful și resturile nu pot ajunge la componentele interne sensibile.

Lampă cu LED-uri luminoase

Panoul din spate al SuperBase M este prevăzut cu o lampă LED de 10 W cu patru niveluri de luminozitate și un mod de semnal de urgență. O SuperBase 1000M complet încărcată poate alimenta lampa încorporată până la o săptămână.

Centrala electrica portabila ZENDURE Superbase 600M - caracteristici:

  • Tipul de baterie: Li-NMC
  • Dimensiuni (L x H x P) (mm): 280 x 190 x 141
  • Capacitatea bateriei (Wh): 592
  • Ieșire AC (W): 600
  • Timp de reîncărcare (ore): 5
  • Adaptor încorporat (W): 600
  • Intrare - Încărcare solară: 18-24V/6A
  • Intrare - Încărcare auto: 12,6V/10A
  • Putere nominală de ieșire (wați): 600
  • Intrare solară: 18-24V
  • Temperatura de funcționare °C (minimă): -10
  • Temperatura de funcționare °C (maximă): 65
  • Controlul aplicației: Da
  • Greutate (kg): 6.4kg.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs