Solar Tracker EcoFlow

Primul tracker solar de calitate pentru consumatori: plasati un panou solar pe Solar Tracker de la EcoFlow si acesta se roteste pe doua axe pentru a gasi cel mai bun unghi fata de soare. Este configuratia ideala de incarcare solara a statilor de alimentare portabile.

SolarTS-GM
Pret:  

6 399,00 lei

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Solar Tracker EcoFlow primesti 639 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 639 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 191,70 lei.

    Solar Tracker EcoFlow

    Primul tracker solar de calitate pentru consumatori: plasati un panou solar pe Solar Tracker de la EcoFlow si acesta se roteste pe doua axe pentru a gasi cel mai bun unghi fata de soare. Este configuratia ideala de incarcare solara a statilor de alimentare portabile.

    Cu Ecoflow Solar Tracker puteti fi sigur ca veti obtine maximum de la panourile solare. Cu cat un panou solar capteaza mai multe raze de la soare, cu atat mai multa energie va fi livrata. Si exact la acest lucru va ajuta Solar Tracker-ul de la EcoFlow. Cu acest sistem de urmarire solara, panourile dvs. solare existente livreaza cu pana la 30% mai multa energie decat daca le asezati pe o suprafata plana. Aceasta este o solutie ideala in aer liber, pentru casa de vacanta sau pentru zonele fara o retea de curent electric disponibila.

    CUM FUNCTIONEAZA

    Plasati panourile solare pe bratele urmaritorului. Acesta se asigura apoi ca acestea sunt intotdeauna pozitionate la unghiul ideal fata de soare. Astfel, panoul dvs. solar are intotdeauna o putere maxima si ofera cel mai mare randament. Intoarcerea si pozitionarea panourilor solare de unul singur este de domeniul trecutului. Trebuie doar sa va asigurati ca dispozitivul de urmarire solara este amplasat intr-un loc fara umbra, astfel incat sa aiba intotdeauna soare. Deoarece sistemul se roteste pe doua axe, unghiul este intotdeauna optim. Sistemul este actionat de un motor puternic alimentat de o baterie incorporata. Sistemul se poate roti de la 0-345° si se poate inclina de la 0-85°.

    SENZORI
    Solar Tracker are senzori integrati care masoara care este intensitatea soarelui si din ce directie vine acesta. Datorita acestor masuratori precise, sistemul insusi stie care este unghiul si directia ideale. Sistemul se roteste automat odata cu soarele si ajusteaza unghiul in functie de inaltimea soarelui.

    PROIECTARE
    Datorita celor patru picioare din partea de jos, sistemul este foarte stabil. Bratele sistemului pot fi ajustate la o latime maxima de 110 pe 240 de centimetri. Acest lucru permite utilizarea panoului solar Ecoflow de 400 W, dar si a panourilor de la alti producatori. Datorita certificarii IP54, sistemul este rezistent la apa, deci excelent pentru utilizarea in aer liber. De asemenea, sistemul poate fi utilizat in conditii meteorologice cu viteze ale vantului de pana la maximum 50 km/h.

    COMPATIBILITATE
    Sistemul de urmarire solara poate fi utilizat cu panouri solare care indeplinesc urmatoarele cerinte:

    • Maxim 25 kilograme
    • Maxim 101 x 240 centimetri
    • Conector solar MC4

    SPECIFICATII CHEIE:

    Dimensiuni: 2.5 x 1.5 x 1.5 m
    Compactabil la: 2.5 x 1.1 x 1.1 m
    Greutate: 25 kg
    Caracteristici max panou solar: Dimensiune: 2.4 × 1.1 m
    Axa X: 0°–85°
    Axa Y: 0°–345°
    Baterie interna: NCM, 5000mAh. Cicluri de viata: 500 de cicluri pana la 80% capacitate
    Rezistenta la vant: Pana la 50 km/h; (Adiere puternica)
    Rezistenta la apa: IP54
    Aplicatie dedicata: iOS, Android.

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs