Incarcator solar 12/24/36/48VDC/100A SmartSolar MPPT 150/100-Tr VE.Can VICTRON ENERGY

Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar utilizează cea mai recentă și cea mai rapidă tehnologie pentru a converti energia unui panou fotovoltaic în energie care încarcă în mod optim un set de baterii.

SCC115110411
Pret:  

4 367,51 lei

-524,10 lei

PRP: 4 891,61 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 5 ani Garantie pentru persoane juridice: 60 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

    Incarcator solar 12/24/36/48VDC/100A SmartSolar MPPT 150/100-Tr VE.Can VICTRON ENERGY

    Regulatorul de încărcare SmartSolar va încărca chiar și o baterie extrem de descărcată. Acesta poate funcționa cu o tensiune a bateriei de 0 volți, cu condiția ca celulele să nu fie sulfatate complet sau deteriorate în alt mod.

    Modele:12/24/36/48 Volt
     
    MPPT: Urmărire a punctului electric maxim ultrarapidă

    Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar se conectează la un panou fotovoltaic de 150 sau 250 V cu tensiune în circuit deschis și va detecta și încărca setul dvs. de baterii de 12, 24, sau 48 cu un curent de la 70 la 100 A, în funcție de model.

    Setările de încărcare sunt complet programabile și pot fi chiar configurate pentru baterii cu compoziție chimică diferită, precum plumb-acid, litiu și altele.

    Controlați încărcătorul de la distanță

    Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar poate fi controlat și configurat de la distanță prin Bluetooth cu ajutorul aplicației VictronConnect. Aceasta permite configurarea, gestionarea și obținerea informațiilor privind dispozitivul dintr-o privire, precum tensiunea și curentul bateriilor, tensiunea și curentul panoului fotovoltaic și date istorice. 

    Conectarea în cascadă a unităților suplimentare

    Încărcătorul VE.Can SmartSolar este dotat cu porturi la magistrală CAN. Aceasta permite comunicare cu încărcătoare suplimentare VE.Can SmartSolar. Unitățile suplimentare sunt pur și simplu „conectate în cascadă” una cu cealaltă cu un singur cablu RJ45 între unitățile individuale.

    La conectarea între unități, toate încărcătoarele individuale VE.Can SmartSolar își vor sincroniza etapele de încărcare. De asemenea, acestea pot trimite datele lor printr-un singur cablu, la un dispozitiv de monitorizare GX

    Monitorizare și control la distanță

    Dacă dispozitivul GX este conectat la Internet, portalul Victron Remote Management (VRM) asigură acces la capacitatea maximă a încărcătoarelor dvs. solare.

    Pentru instalări la distanță - chiar și atunci când nu este conexiune la internet în apropiere - puteți monitoriza MPPT-ul dvs. prin conectarea  GlobalLink 520.

    Afișaj SmartSolar Control

    Încărcătorul VE.Can SmartSolar este dotat, de asemenea, cu un port VE.Direct, precum celelalte din încărcătoarele noastre solare MPPT. Acest port poate fi utilizat pentru monitorizarea unei singure unități sau pentru controlul iluminatului stradal. Conectorul la distanță oprit/pornit poate fi controlat în mod extern de un dispozitiv terț, precum o baterie litiu. Un afișaj/control LCD opțional conectat oferă date active, configurare și gestionare direct de pe fața dispozitivului.

    Documentatie:

    Specificatii tehnice EN

    Dimensiuni carcasa

    Manual

    Scheme ale sistemului

    Declaration of Conformity

    ISO9001 certificate

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs