Invertor solar ON Grid PNI GreenHouse SP6000 6KW MPPT injectare in retea IP65 WIFI

Invertorul solar ON Grid PNI GreenHouse SP6000 este un invertor solar flexibil si inteligent, cu o gama larga de tensiune Mppt. Acest invertor solar hibrid poate alimenta toate tipurile de aparate la domiciliu sau la birou, de asemenea, poate fi utilizat in statiile electrice.

PNI-SP6000GO
Pret:  

4 700,50 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Invertor solar ON Grid PNI GreenHouse SP6000 6KW MPPT injectare in retea IP65 WIFI primesti 470 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 5218 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 1 565,40 lei.

Invertor solar ON Grid PNI GreenHouse SP6000 6KW MPPT injectare in retea IP65 WIFI

ste un invertor hibrid de stocare a energiei, poate alimenta energie electrica in retea, sa utilizeze energia solara gratuita pentru a va ajuta sa economisiti factura de energie electrica. In plus, acest invertor dispune de functia de senzor CT de control al exportului, ceea ce face mai usor ca invertorul sa limiteze puterea de distribuire atunci cand este in modul de retea.

Comunicatie wifi

Puteti descarca aplicatia pe telefonul dvs. mobil si puteti monitoriza intregul sistem, veti sti cat de multa energie electrica genereaza si cata energie sa distribuie pentru utilizare.

Puterea sinusoidala pura

Iesirea electrica a formei de unda a invertorului solar ON Grid PNI GreenHouse SP6000 este un val sinusoidal pur, care are aceeasi calitate ca si puterea utila si / sau interna. Acest tip de forma de unda este potrivit pentru majoritatea dispozitivelor si aparatelor electrice. Aceasta unitate sinusoidala pura ofera mai multe capabilitati decat invertoarele sinusoidale modificate, deoarece este o forma mai curata de putere. Valul sinusoidal pur, de asemenea, reduce in mod eficient zgomotul produs in timpul utilizarii aparatelor.

Caracteristici

Tip incarcator solarMPPT
Tensiune nominala de iesire220-230-240 VAC
Putere nominala de iesire6000 W
Putere aparenta maximan/a
Forma de unda tensiune iesiresinus pur
Frecventa semnal de iesire50/60;45~55/55-65
Tensiune intrare AC230VAC
Putere nominala6000 W
Frecventa semnal de intrare50Hz/60Hz (Auto detectare)
Tip invertor integratSinus pur
Eficienta invertor97.0%
Timp tipic de transfer10ms(max)
Moduri functionare hibridaON-Grid - Injectare si auto consum
Montarepe perete
Temperatura utilizare-25℃~+60℃
WaterproofIP65.
Pachetul contine
Suport prindereDa
Invertor SolarDa
AccesoriiWiFi - Plug
Manual de utilizareDa.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs