Stabilizator de tensiune PNI SVM1000VA cu servomotor, 800W, 3.6A, iesire 230V

Stabilizatorul de tensiune monofazat cu servomotor PNI SVM1000VA a fost conceput pentru a menține tensiunea de iesire cât mai stabilă. Când tensiunea de la rețeaua publică are fluctuații, stabilizatorul va regla automat tensiunea cât mai aproape de valoarea presetată.

PNI-SVM-1K
Pret:  

349,86 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Stabilizator de tensiune PNI SVM1000VA cu servomotor, 800W, 3.6A, iesire 230V primesti 34 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 34 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 10,20 lei.

Stabilizator de tensiune PNI SVM1000VA cu servomotor, 800W, 3.6A, iesire 230V

Rezolvi cu ușurință problema tensiunii instabile din casa ta

Stabilizatoarele de tensiune cu servomotor au capacitate mare, eficiență mare, fără distorsiuni ale undei, reglare automată a tensiunii, durată mare de funcționare și performanță.

Stabilizatoarele de tensiune cu servomotor au o gamă largă de aplicații. În funcție de capacitatea lor, se pot conecta: echipamente electromecanice, echipamente industriale, aparate de aer condiționat, televizoare, electrocasnice, scule electrice, frigidere și, în general, electronice care au nevoie de tensiunea stabilă.

Principiul de funcționare

Când unitatea care măsoară tensiunea de intrare detectează o variație în afara intervalului presetat, va trimite un semnal către unitatea de control care va activa servomotorul. Transformatorul de tensiune secundară va schimba polaritatea și magnitudinea tensiunii de compensație și va controla tensiunea de ieșire în intervalul presetat.

Bobină de cupru: Bobina este componenta de bază a stabilizatorului de tensiune. Stabilizatorul de tensiune monofazat cu servomotor PNI SVM1000VA  folosește cupru pur de înaltă calitate. Astfel, bobina are o durată de viață mai lungă și o eficiență mai mare.

3 conexiuni - 1 intrare - 2 iesire

Cele 3 conexiuni pe regleta impartite intr-o intrare si doua iesiri pe panoul posterior au fost supuse mai multor teste de conectare, pentru a vă asigura că aparatele dumneavoastră electrocasnice pot fi folosite în siguranță.

Sarcina maxim suportată de stabilizatorul de tensiune PNI SVM1000VA este de 800W 3.6A. Capacitatea de 800W 3.6A a stabilizatorului permite conectarea aparatelor de uz casnic, inclusiv televizoare, imprimante, cuptoare cu microunde, ventilatoare și multe altele.

Funcții de protecție

Orificiile de ventilație de pe ambele părți dispersează eficient căldura generată în procesul de conversie. Dacă există o suprasarcină sau un scurtcircuit, întrerupătorul automat de circuit încorporat va întrerupe fluxul de curent pentru a vă proteja dispozitivele .

Alte protecții: întârziere la pornire, eroare mecanică, supracurent, scurtcircuit, supratemperatură.

Stabilizator de tensiune PNI SVM1000VA - caracteristici:

Capacitate
800W / 1000VA
Conectori output
3 x priza 230V
Tip conectori
3 x Schuko
Voltaj (V)
230 V
Conectori input
Schuko 160 - 255VA
Frecventa input
50-60Hz
Voltaj nominal input
230 V
Protectie supraincalzire
Da
Protectie scurtcircuit
Da
Protectie suprasarcina
Da
Modul maxim de curent
Dimensiuni (IxLxA) cm
18.5 X 17.0 X 12.5 cm
Culoare
Gri
Greutate (g)
4013 g
AVR
Da
Altitudine depozitare
0 - 1000 m
Temperatura depozitare
-5°C ~ +45°C
Umiditate depozitare
≤ 90%
Temperatura
-5°C ~ +45°C
Umiditate
≤ 90%
Altele
Monofazat +N + G
Forma unda: Sinusoida (identic cu intrarea AC)
Fara distorsiune a undei
Capacitate: 1KVA, 800W, 3.6A
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs