Telefon mobil iHUNT Cyber Wolf 5G, IP68, 10000mAh, 128GB, 8GB RAM, ecran 6.3" FHD+, Android 11, dual SIM

iHunt Cyber Wolf 5G - Imaginează-ți un telefon care să le aibă aproape pe toate, un telefon care este capabil să vadă noaptea și să-ți ofere imaginile în timp real. Așa este, nu vei găsi în altă parte. Cum nu vei găsi nici acest design unic și extrem de atractiv, unul care ascunde o serie de dotări de ultimă generație, poate chiar de ultimă oră.

cyberwolf-5G
Pret:  

1 950,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Telefon mobil iHUNT Cyber Wolf 5G, IP68, 10000mAh, 128GB, 8GB RAM, ecran 6.3" FHD+, Android 11, dual SIM primesti 195 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 195 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 58,50 lei.

Telefon mobil iHUNT Cyber Wolf 5G, IP68, 10000mAh, 128GB, 8GB RAM, ecran 6.3" FHD+, Android 11, dual SIM

Smartphone iHunt Cyber Wolf 5G - Avantaje:

  • Conectivitate Ultra Rapidă 5G + Dual SIM, Dual Standby .
  • Baterie GIGANT de 10000mAh cu Încărcare Rapidă;
  • Cameră triplă 48.0MP - senzor SAMSUNG;
  • Cameră Night Vision 20.0MP;
  • Cameră Frontală (Selfie) 32.0MP;
  • Memorie internă de 128GB și 8GB RAM;
  • Ecran de 6.3-inci FHD+;
  • Telefon Super-Rezistent IP68;
  • Procesor MediaTek MT6833 cu frecvența de 2.2GHz;
  • Sistem de Operare Android 11;
  • Senzor de amprentă + NFC + OTG.

Un design perfect desenat, atent conturat și extrem de bine pus la punct. Un telefon capabil să reziste acolo unde altele nici nu-și imaginează. Unul pe care-l vei putea lua oriunde și care te va scoate din cele mai complicate situații. Cu o rezistență la apă, praf, medii extreme, temperaturi limită și șocuri.

Telefon mobil iHunt Cyber Wolf 5G - specificatii tehnice:

Retea
Sloturi SIMDual SIM
Frecventa

2G: B2/B3/B5/B8

3G: B1/B2/B4/B5/B6/B8/B19/B34/B39 BC0/BC1/BC10

4G TDD-LTE: B34/B38/B39/B40/B41

4G FDD-LTE: B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B13/B17/B18/ B19/B20/B25/B26/B28A/B28B/B66

5G: NR: n1/3/5/8/20/28/38/41/77/78/79

Tip SIMNano-SIM
General
Model ProcesorMediaTek MT6833, Octa-Core, 7nm
Frecventa ProcesorCortex A76 2.2GHZ×2 + Cortex A55 2.0GHZ×6
GPSGPS+Glonass+Beidou+Galileo
Sistem de operareAndroid 11
Greutate (g)330 g
Limba utilizareromana, engleza etc.
Dimensiuni (mm)168 x 81 x 17 mm
Memorie
Memorie RAM8 GB
Memorie ROM128 GB
Afisaj
Tip displayINCELL FHD+ (409PPI)
Rezolutie2340 x 1080
Diagonala (inch)6.3
Numar culori16M
Conectivitate
Bluetoothv5.1
WirelessIEEE802.11 a/b/g/n/ac 2.4/5G
USBType-C
NFCDa
Foto video
Camera principalaCamera Tripla 48MP (senzor S5KGM1SP) + 8MP (senzor OV8856) + 0.3MP (senzor GC032A) Camera Night View 20MP
Camera secundara32MP (senzor OV32Q10), f/2.0
Blit integratLED
Alimentare
Capacitate (mAh)10000mAh
Multimedia
Radio FMDa
LanternaDa
Altele
SenzoriProximitate, Lumina, Accelerometru, Busola, Magnetic, Giroscop, Amprente
Accesorii incluse1 x Cablu USB, 1 x Incarcator, 1 x Manual Utilizare, 1 x Adaptor Type-C - Jack 3.5mm, 1 x Certificat Garantie
Serviciul RO-ALERTDa
Modalitate activare RO-ALERTPreactivat din fabrica.

Procsor ultra performant

Procesor de generație cât se poate de nouă, cu multe nuclee și extrem de bine optimizat. Procesor ce va rula la frecvențe mari și o va face pentru ca tu să simți asta. Pentru așa ceva este făcut, pentru a transmite puterea și viteza de care ai nevoie.

Retea ultra rapida 5G

5G-ul nu mai este un mister, nu mai este un secret sau o necunoscută. Este chiar aici, în România. Este chiar în telefonul tău, în mâinile tale și vei experimenta viteze amețitoare la internet. O tehnologie de ultimă generație, una pe care o vei trăi din plin. Și de ce să nu ai un telefon 5G ? Rețeaua viitorului, unul pe care am stabilit că-l vom descoperi împreună, chiar începând de astăzi.

Display spectaculos

Lasă fiecare pixel să-ți ofere o explozie de culoare, lasă-l să-ți aducă o luminozitate pe care o căutai. Culorile vor dansa în fața ta și parcă vei dori să le atingi ! Poți să o faci, poți să atingi ecranul și să trăiești performanța, viteza, reacția. Să admiri contrastul mare și rezoluția perfectă, unghiurile de vizualizare mari și un body ratio pe care-l căutai.

O siluetă de excepție, un desen gândit atent și perfect executat. Am îmbinat perfect corpul telefonului cu ecranul. Marginile laterale le-am rotujit, colțurile le-am întărit, ecranul am reușit să-l perfecționăm. Totul este aproape perfect, am pus pasiune când l-am proiectat și nu am lăsat niciun aspect la întâmplare. Vei observa că de acum, ecranul este și mai bine protejat. Asta contează, exact asta am făcut.

iHunt Cyber Wolf 5G un telefon rapid si eficient

Te întrebi ce rost ar avea un telefon frumos și rezistent fără o funcționare aproape perfectă ? Foarte bine faci, la fel am gândit și noi. Acesta este motivul pentru care am vrut să-l facem să ruleze orice joc și să o facă bine. Să deschidă orice aplicație aproape instant și să poată rula cât mai multe procese în fundal. Să suporte cât mai multe aplicații în memoria internă, dar și în plus prin cardul extern. 8GB memorie RAM pentru viteza de reacție dusă la alt nivel și 128GB ROM pentru stocare cât mai mare.

Baterie impresionanta 10000 de mAh

Viitorul înseamnă o autonomie extremă și o încărcare rapidă. De ce ți-am spus că poți să privești ecranul cât vrei și de ce să-l atingi cât mai mult timp posibil ? Pentru că nu am lăsat nimic la întâmplare, totul este gândit în detaliu. Nu vei vedea niciodată acumulatorul, dar vei simți puterea lui. Vei simți autonomia care reușește să ajungă în topurile aplicațiilor de benchmark specializate. 10.000 de mAh, zile întregi de autonomie și încărcătorul ce oferă 18W. Pentru că așa trebuie să fie!

iHunt Cyber Wolf 5G - foto video

Ce spui de 4 camere foto cu un senzor principal fabricat de Samsung ? Dar de unul cu o rezoluție de 20MP care duce la un alt nivel fotografia sau filmarea pe timp de noapte ? Fă din noapte zi, vezi ce alții nu pot vedea, admiră senzorii speciali care fac din acest telefon unul unic și cu un design pe care nu-l mai regăsești. Vezi, acesta este viitorul ! Joacă-te cu aplicația de cameră, încearcă toate filtrele și testează toate opțiunile. Macro, detalii, unghi larg, culoare și pe deasupra, modul cu adevărat nocturn. Exact, camera este specială și dedicată Night Vision ! Redescoperă plăcerea de a fotografia, arată-le tuturor!

Și de ce 48MP, de ce Samsung ? Vei simți chiar tu, încă de la prima atingere, de la primul click, de la prima poză. Până atunci, îți spunem că un senzor de calitate înseamnă reproducerea corectă și cât mai fidelă a scenariilor. Surprinde detaliile mai clar, optimizează sau dozează lumina exact cât trebuie, îți aduce definiția înaltă în pozele tale. Ai vrut un telefon special și diferit, te-ai plictisit de monotonie. Scapă de ea, începând de astăzi ai cu ce!

Camera de selfie este integrată discret, este ca o picătură de rouă. Discretă și plăcută, dar cu o rezoluție mare, diafragmă optimă, efecte optimizate, filtre gândite și deschidere largă. 32MP, ultrawide cu filmare la rezoluție înaltă. Poze de tip selfie în cele mai bune condiții, apeluri video de calitate ridicată. Singur în mijlocul naturii, cu gașca de prieteni, poate cu familia. Nici nu mai contează, un selfie de calitate poate fi făcut oriunde!

Am integrat și o cameră specială pentru peisaje sau pentru momentele în care trebuie să surprinzi un cadru mai larg sau atunci când ai nevoie de cât mai multă informație într-o poză. O cameră dedicată pentru toate acestea și un mod distinct în aplicație. În momentul în care l-ai selectat, vei simți diferențele și poate că nu te vei mai opri din fotografiat. Nici nu trebuie să o faci. Baterie mare există, putere de procesare mare și display perfect.

Senzor Night Vision

Dar pe lângă senzorul Samsung de 48MP, cel Night Vision de 20MP și modului de 8MP ultrawide, ne-am gândit că mai trebuie ceva. Parcă lipsea un senzor special pentru fotografia de tip macro ! Dar nu mai lipsește nimic și este momentul să explorezi anumite detalii. Desigur că o vei face mai în amănunt, adică macro. Camera specială este perfectă pentru anumite detalii pe care nu le poți vedea prea ușor cu ochii liberi. De la vederea nocturnă și până la cele mai mici detalii, acesta este viitorul!

În întuneric, vei observa ceva interesant. Ne-ar fi plăcut să fie o surpriză și să descoperi singur acei “ochi” roșii. Deși nu îți vom da acum foarte multe detalii, îți spunem că cele două puncte luminoase fac acest telefon unic, cu adevărat. Sunt senzori speciali pentru camera dedicată modului întunecat, cea care îți oferă posibilitatea de a vedea în întuneric. Amplifică cele mai mici surse de lumină și vei vedea ce se întâmplă.

Sistem de operare Android 11

Android 11, dezvoltat și pus la punct de către Google. Actual înseamnă mod întunecat și gesturi inteligente, optimizat înseamnă mod special pentru jocuri sau pentru cei mici, folder dedicat aplicațiilor outdoor, sau customizare pentru butonul special. Rapid înseamnă rapid, de asta suntem siguri. Mai multe vei descoperi tu, dar îți spunem că este un Android solid și bine de tot pus la punct. Surprize mai sunt, dar cu siguranță că-l vei lua tu la răsfoit !

Plătește rapid cu modulul  NFC

Nu ți-am spus nimic până acum despre senzorii speciali și despre tehnologia integrată ? Poți sta liniștit, deja am stabilit că viitorul este aici, chiar în interiorul noului tău telefon. iHunt Cyber Wolf 5G, nu duce lipsă de senzori și nici de tehnologie. Plătește rapid cu modulul NFC, de locație se vor ocupa sistemele multiple de poziționare prin satelit, senzorul de amprente este ultra rapid, deblocarea prin Face ID este securizată. Te întrebi despre posibilitatea de a introduce două cartele SIM ? Există, ți-am promis că nu ignorăm nimic!

CuloareNegru
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs