Ceas Garmin Fenix 6S Pro Rose Gold, bratara alba, 42mm

Ceasurile multisport seria Fenix 6S, de dimensiuni mai mici, va permit sa adaugati exercitiilor dumneavoastra functii pentru cartografiere, muzica, monitorizarea ritmului si altele - fara a va ingreuna incheietura mainii.

010-02159-11
Pret:  

3 165,76 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Ceas Garmin Fenix 6S Pro Rose Gold, bratara alba, 42mm primesti 316 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 316 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 94,80 lei.

    Ceas Garmin Fenix 6S Pro Rose Gold, bratara alba, 42mm

    Mai bun, nu mai mare

    Ceasurile multisport seria fenix 6S, de dimensiuni mai mici, va permit sa adaugati exercitiilor dumneavoastra functii pentru cartografiere, muzica, monitorizarea ritmului si altele - fara a va ingreuna incheietura mainii.

    • Senzorii pentru monitorizarea pulsului la incheietura mainii1 si Pulse Ox2 permit monitorizarea mai detaliata a activitatilor dvs. de fitness
    • Functia Dynamic PacePro(TM) va permite sa alergati in mod mai inteligent pe diverse tipuri de teren
    • Harti de schi preincarcate pentru peste 2.000 de statiuni de schi din intreaga lume
    • Masurati performantele de alergare si ciclism in moduri despre care nu stiati ca sunt posibile
    • Parcurgeti toate traseele dorite cu ajutorul senzorilor de orientare in aer liber si prin referire la satelitii multi-GNSS
    • Sincronizati-va serviciile de streaming selectate si ascultati muzica fara a utiliza telefonul

    Calitate prin proiectare

    Designul robust, dar sofisticat include un afişaj 1.2" activ permanent, o ramă din oţel inoxidabil sau cu finisaj DLC şi o carcasă testată la standardele militare americane.

    Tehnologie PacePro

    Funcţia PacePro, prima de acest fel, vă ajută să vă menţineţi ritmul prin indicaţii în funcţie de gradient în timp ce alergaţi pe un anumit traseu.

    Hărţi TopoActive ale Europei şi pentru schi

    Utilizare Hărţi TopoActive pentru Europa pentru a naviga prin aventurile dvs. şi pentru a vizualiza denumirile curselor de alergare şi gradul de dificultate pentru peste 2.000 de staţiuni de schi din întreaga lume.

    Gestionarea alimentării

    Vizualizaţi în ce mod afectează diversele setări şi senzorii ceasului durata de viaţă a bateriei acestuia, astfel încât să puteţi efectua din mers modificări destinate prelungirii duratei de viaţă a bateriei.

    Statistici performanţă

    Vizualizare funcţii avansate de antrenament dinamica alergării1, monitorizarea valorii VO2 max. ajustate în funcţie de temperatură şi altitudine, consultantul pentru recuperare şi altele.

    Aplicaţii pentru sport

    Utilizaţi profilurile de activitate preîncărcate pentru alergări montane, înot, alergare, ciclism, drumeţii, canotaj, schi practicat în afara pistelor şi traseelor sau în staţiuni, golf şi altele.

    Funcţia ClimbPro

    Utilizaţi planificatorul de urcare pante ClimbPro pentru a vedea informaţii în timp real despre urcările curente şi viitoare, inclusiv gradientul, distanţa şi câştigul de altitudine.

    Terenuri de golf

    Accesaţi hărţi în întregime color CourseView pentru peste 41000 de terenuri de golf din întreaga lume şi beneficiaţi de ţintirea prin buton şi funcţia Distanţă PlaysLike.

    Navigare pas cu pas

    Urmaţi o rută sau un traseu cu ajutorul indicaţiilor pas cu pas, care vă permit să ştiţi din timp când urmează să schimbaţi direcţia.

    Rută dus-întors

    Introduceţi o distanţă pe care doriţi să o parcurgeţi şi primiţi sugestii de rute pe care să reveniţi în punctul de plecare. Funcţia Trendline de sugerare a rutelor care se bucură de popularitate vă ajută să găsiţi cele mai bune trasee locale.

    Compatibilitate multi-GNSS

    Accesaţi multiple sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.

    Senzori ABC

    Aventuraţi-vă pe următorul dvs. traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru datele de altitudine, un barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu trei axe.

    Funcţii de siguranţă şi monitorizare

    Dacă simţiţi că nu sunteţi în siguranţă sau dacă ceasul detectează faptul că a avut loc un accident, funcţiile de asistenţă şi de detectare a accidentelor3 comunică locaţia dvs. contactelor dvs. de urgenţă.

    Aplicaţii pentru muzică

    Stocaţi până la 2.000 de melodii sau accesaţi aplicaţii de streaming preîncărcate de la servicii compatibile , inclusiv de la Spotify® şi Deezer, şi ascultaţi muzică în căşti cu ajutorul tehnologiei Bluetooth®.

    Serviciul Garmin Pay

    Evitaţi cozile de la casă cu soluţia Garmin Pay pentru plăţi fără contact, disponibilă prin furnizorii participanţi.

    Notificări inteligente

    Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu un dispozitiv compatibil.

    Puls măsurat la încheietura mâinii

    Tehnologia îmbunătăţită a monitorizării optice a pulsului1 indică nivelul de intensitate al activităţilor dvs. de fitness, precum şi variaţia pulsului, pentru a calcula scorul nivelului dvs. de stres. Monitorizarea este posibilă şi sub apă, fără utilizarea unui dispozitiv de măsurare a pulsului ataşat cu curea.

    Senzor Pulse Ox

    Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox2 utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul dvs. absoarbe oxigenul.

    Monitor de energie Body Battery

    Optimizează rezervele de energie ale corpului dvs. utilizând datele privind variabilitatea pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când sunteţi pregătit pentru a fi activ sau când este posibil să aveţi nevoie de odihnă.

    Monitorizarea ciclului menstrual

    Monitorizaţi detaliile perioadei menstruale, înregistraţi în jurnal simptomele fizice şi emoţionale şi notaţi tipurile de ciclu, regulat, neregulat sau tranziţie către menopauză, pentru a vă înţelege mai bine organismul.

    Magazinul Connect IQ™

    Descărcaţi fețe de ceas personalizate, adăugaţi câmpuri de date şi obţineţi aplicaţii şi widget-uri din magazinul Connect IQ.

    Mod Expediţie

    Aventuraţi-vă departe în necunoscut între două reîncărcări succesive. Modul Expediţie, un mod de funcţionare bazat pe GPS cu consum de energie ultra-redus, durează săptămâni întregi.

    Baterie

    Bateria de litiu internă reîncărcabilă are o durată de viaţă de până la 9 zile în modul Ceas inteligent, 6 ore în modul GPS cu muzică şi de până la 34 zile în modul de economisire a energiei.

    1Acuratețea măsurării activității
    2 Acesta nu este un dispozitiv medical şi nu este destinat utilizării pentru diagnosticarea sau monitorizarea niciunei afecţiuni medicale; consultaţi Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox nu este disponibilă în toate ţările
    3 Când este conectat cu un telefon smart compatibil. Pentru cerinţele şi limitările privind funcţiile de siguranţă şi monitorizare, consultaţi Garmin.com

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs