Ceas GARMIN QUATIX 6 CAPTAIN BLUE 47MM

O combinatie de stil si functionalitate pentru activitatile dvs. pe apa si uscat. Proiectat pentru navigatorii impatimiti, Quatix 6 combină cele mai bune funcţii ale ceasului fēnix® 6 cu toate celelalte funcţii de care aveţi nevoie pe apă.

HG.010.02158.91
Pret:  

2 627,92 lei

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Ceas GARMIN QUATIX 6 CAPTAIN BLUE 47MM primesti 262 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 262 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 78,60 lei.

Ceas GARMIN QUATIX 6 CAPTAIN BLUE 47MM

Nu aţi fost niciodată conectaţi în acest mod cu dispozitivele barcii dvs., quatix 6 vă permite să preluaţi controlul chiar de pe încheietura mâinii.
- Cu designul său rezistent dar rafinat, acesta a fost construit să vă stea alături în orice condiţii.
- Ştiţi întotdeauna unde vă aflaţi datorită hărţilor de coastă şi pentru uscat.
- Conceput pentru toate pasiunile dvs. Aplicaţii preîncărcate pentru navigaţie, pescuit, antrenamente şi multe altele.
- Indiferent dacă vă aflaţi pe uscat sau pe mare, veţi păstra contactul cu ce contează.
- Puteţi naviga până la 2 săptămâni cu o singură încărcare dacă utilizaţi modul ceas inteligent.

CONECTIVITATE COMPLETĂ

quatix 6 se conectează la chartplotterele Garmin compatibile, la dispozitivul de emisie-recepţie GNT™ 10 şi la alte dispozitive pentru difuzarea datelor către ceasul dvs.

CONTROL PILOT AUTOMAT

Vă puteţi controla ambarcaţiunea chiar şi când nu vă aflaţi la cârmă. Accesaţi aplicaţia de pilot automat pentru a schimba direcţia, a activa conducerea după un model şi a urma o rută GPS.

SISTEMUL AUDIO FUSION-LINK™

Controlaţi sistemul de divertisment de la bord de pe quatix 6 cu aplicaţia Fusion-Link Lite integrată.

DIFUZAŢI DATE

Vizualizaţi date, inclusiv adâncimea apei, turaţia motorului, vântul, datele personalizate şi multe altele direct de la încheietura mâinii când vă conectaţi quatix 6 la dispozitivele compatibile de pe ambarcaţiune.

MARCAREA PUNCTELOR INTERMEDIARE

Nu trebuie să reveniţi la cârmă pentru a marca fiecare punct. Utilizaţi ceasul pentru a marca puncte intermediare pe chartplotter de oriunde din ambarcaţiune.

FUNCŢIILE GARMIN SAILASSIST

Când vine vorba de navigaţie, puteţi nu doar să vă cronometraţi startul, ci să-l şi vizualizaţi. Creaţi o linie de start virtuală pentru a vă cronometra pentru un start perfect. Utilizaţi şi asistenţa pentru direcţie, pentru a vedea dacă ambarcaţiunea dvs. este cârmuită sau ridicată.

HĂRŢI BLUECHART® g3

quatix 6 acceptă hărţi de coastă premium care oferă date Navionics® integrate.

APLICAŢII PENTRU SPORT

quatix 6 include toate profilurile de activitate ale ceasului multisport fēnix® 6 cu GPS pentru urmărirea activităţii sportive pe apă şi pe uscat, inclusiv golf, drumeţii, SUP, caiac canoe şi multe altele.

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Ceasul vă eşantionează constant pulsul1 pentru a măsura cât efort depuneţi în timpul activităţilor, chiar şi sub apă. Accesaţi mai multe date din aplicaţia noastră pe dispozitivul dvs. Apple® sau Android.

HĂRŢI TOPOGRAFICE ŞI PENTRU SCHI

Utilizaţi hărţile topografice pentru a naviga în timpul aventurilor dvs. Vizualizaţi denumirile coborârilor şi evaluările de dificultate pentru 2.000 de staţiuni de schi din toată lumea.

NAVIGAREA PRIN SATELIT

Acest ceas este echipat cu navigaţie GPS şi funcţii de monitorizare de mare sensibilitate, la care se adaugă funcţiile senzorilor ABC (altimetru, barometru şi busolă).

NOTIFICĂRI INTELIGENTE

Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu un smartphone Apple sau Android compatibil.

SOLUŢIE DE PLATĂ GARMIN PAY

Treceţi ca o briză pe la casele de plată şi selectaţi sisteme de tranzit cu soluţia de plată fără contact Garmin Pay 2.

MUZICĂ

Sincronizaţi pe ceasul dvs. listele de redare din conturile de streaming de muzică, precum Deezer, Amazon Music şi Spotify®, pentru a asculta muzică fără telefon. quatix 6 poate stoca până la 2.000 de melodii.

DURATA DE VIAŢĂ A BATERIEI

Bateria de litiu internă reîncărcabilă are o durată de viaţă de până la 14 zile în modul ceas inteligent, 36 ore în modul GPS şi de până la 48 ore în modul de economisire a energiei UltraTrac.

Pachetul contine:

  • quatix 6
  • Brăţară din silicon Captain Blue
  • Cablu de încărcare
  • Documentaţie

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs