Ceas fitness Garmin Fenix 6 Pro Solar mineral blue titanium, whitestone band, 47mm

Ceas fitness Garmin Fenix 6 Pro Solar mineral blue titanium, whitestone band, 47mm - Cu lentila de încărcare solară Power Glass™ şi modurile personalizabile de gestionare a alimentării, aceste ceasuri inteligente pot rămâne pornite şi pregătite pentru performanţe timp de săptămâni întregi.

010-02410-19
Pret:  

4 440,66 lei

-3%

PRP: 4 578,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Ceas fitness Garmin Fenix 6 Pro Solar mineral blue titanium, whitestone band, 47mm

CAPTAŢI PUTEREA SOARELUI

  • Amplificaţi durata de viaţă a bateriei prin încărcarea solară pentru a nu mai fi nevoit să depindeţi de reţeaua de alimentare între încărcări.
  • În ce stare este corpul dvs.? Măsurarea pulsului la încheietură1 şi Pulse Ox2 vă va spune exact.
  • Aveţi nevoie de o ghidare a ritmului pentru alergare? Exploraţi funcţia PacePro™.
  • Navigaţi în fiecare aventură cu hărţile TopoActive Europe direct de la încheietură.
  • Muzică de la încheietură, fără un telefon care să vă încurce.
  • Lăsaţi cablurile acasă. Încărcarea solară vă asigură până la 14 zile de durată de viaţă a bateriei — şi chiar mai mult!

CALITATE PRIN DESIGN

Designul robust, dar sofisticat este prevăzut cu un afişaj mare de 1,3 inci. Rezistenţa termică, la şocuri şi la apă a acestuia a fost testată conform standardelor militare americane.

MATERIALE PREMIUM

Alegeţi aspectul potrivit stilului dvs. de viaţă optând pentru o ramă din titan, oţel inoxidabil sau cu finisaj DLC.

APLICAŢII PENTRU SPORT

Utilizaţi profilurile de activitate preîncărcate pentru alergări montane, înot, alergare, ciclism, drumeţii, canotaj, schi, golf, surf, căţărări în interior şi multe altele.

SCHI ÎN AFARA PISTEI

Rămâneţi informat în mijlocul zăpezii. Acest profil preîncărcat poate să distingă între schi şi urcare. Arată automat datele specifice coborârii sau urcării.

DINAMICĂ MTB

Urmăriţi detaliile fiecărei curse cu date pentru ciclism montan, plus măsurători specializate pentru efort şi consum, care evaluează dificultatea traseului şi uşurinţa coborârii, asigurându-vă un scor de depăşit pentru data viitoare.

Fiţi pregătit să prindeţi valurile. fēnix 6 - Pro Solar Edition funcţionează cu Surfline Sessions™, care creează un videoclip pentru fiecare val cucerit în faţa camerei Surfline®, astfel încât să le puteţi vizualiza mai târziu şi să vă evaluaţi prestaţia.

ANTRENAMENTE ANIMATE

Acest ceas conţine exerciţii cardio, de rezistenţă, yoga şi Pilates animate şi uşor de urmărit, pe care le puteţi vizualiza pe ecranul ceasului. Alegeţi din antrenamente animate preîncărcate sau descărcaţi mai multe din comunitatea online Garmin Connect™.

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Obţineţi date despre puls1 împreună cu alerte, dacă pulsul se menţine la valori prea ridicate sau prea scăzute în timp ce vă odihniţi. Estimaţi intensitatea efortului depus de inima dvs. în timpul activităţilor, chiar şi sub apă.

MONITOR DE ENERGIE BODY BATTERY™

Optimizează rezervele de energie ale corpului dvs. utilizând datele privind variaţia pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când sunteţi pregătit pentru a fi activ sau când este posibil să aveţi nevoie de odihnă.

MONITORIZAREA AVANSATĂ A SOMNULUI

Obţineţi detaliile complete ale etapelor de somn superficial, profund şi REM, precum şi date Pulse Ox2 şi respiratorii. Vizualizaţi-le într-un widget dedicat, care include scorul dvs. de stres şi alte date.

MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE

Înregistraţi aportul zilnic de lichide, pentru a vă aminti să vă menţineţi hidrataţi. Atunci când obiectivul automat este activat, veţi vedea chiar şi pierderea estimată prin transpiraţie, după efectuarea unei activităţi şi obiectivul dvs. va fi reglat automat.

STATISTICI PRIVIND PERFORMANŢA

Vizualizaţi funcţii avansate de antrenament care includ dinamica alergării, consultantul pentru recuperare şi multe altele1. Estimaţi chiar şi valoarea VO2 max. în funcţie de temperatura ambiantă şi altitudine.

TEHNOLOGIE PACEPRO™

Funcţia PacePro, prima de acest fel, vă ajută să vă menţineţi ritmul prin indicaţii în funcţie de gradient în timp ce alergaţi pe un anumit traseu.

TERENURI DE GOLF

Acces complet color hărţile CourseView complet color pentru mai mult de 41000 terenuri de golf din lumea întreagă şi beneficiaţi de ţintirea cu ajutorul butoanelor şi funcţia PlaysLike Distance.

GESTIONAREA ALIMENTĂRII

Vizualizaţi în ce mod afectează diversele setări şi senzorii ceasului durata de viaţă a bateriei ceasului, astfel încât să puteţi efectua din mers modificări destinate prelungirii duratei de viaţă a bateriei.

BATERIE CU ÎNCĂRCARE SOLARĂ

Obţineţi până la 9 zile de durată de viaţă a bateriei în interior sau 10,5 zile cu încărcarea solară 3 în modul ceas inteligent. În modul GPS, beneficiaţi de 25 de ore în interior sau 28 de ore cu încărcarea solară4.

FUNCŢIA CLIMBPRO

Utilizaţi planificatorul de urcare pante ClimbPro pe trasee descărcate pentru a vedea informaţii în timp real despre urcările curente şi viitoare, inclusiv gradientul, distanţa şi câştigul de altitudine.

COMPATIBILITATE MULTI-GNSS

Accesaţi multiple sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.

SENZORI ABC

Aventuraţi-vă pe următorul dvs. traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru datele de altitudine, un barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu trei axe.

SENZOR PULSE OX

Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox2 utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul dvs. absoarbe oxigenul.

ACLIMATIZARE

Acest widget arată altitudinea curentă, altitudinea aclimatizată şi Pulse Ox corelat2, pulsul1 şi rata respiratorie pentru a vedea cum vă adaptaţi la altitudinea curentă.

MONITORIZAREA RESPIRAŢIEI

Vizualizaţi modul în care respiraţi pe parcursul zilei, în timpul somnului şi pe durata exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor de yoga.

MOD EXPEDIŢIE

Aventuraţi-vă departe în necunoscut între două reîncărcări succesive. Modul Expediţie, un mod de funcţionare bazat pe GPS cu consum de energie ultra-redus, durează săptămâni întregi.

HĂRŢI TOPOACTIVE PENTRU EUROPA ŞI PENTRU SCHI

Utilizaţi hărţile TopoActive Europa pentru a naviga în aventurile dvs. Vizualizaţi denumirile coborârilor şi evaluările de dificultate pentru 2.000 de staţiuni de schi din toată lumea.

STABILIRE RUTĂ DUS-ÎNTORS

Introduceţi o distanţă pe care doriţi să o parcurgeţi şi obţineţi sugestii de rute care vă vor aduce înapoi la punctul de plecare. Funcţia Trendline™ de sugerare a rutelor care se bucură de popularitate vă ajută să găsiţi cele mai bune trasee locale.

NAVIGARE PAS CU PAS

Urmaţi o rută sau un traseu cu ajutorul instrucţiunilor pas-cu-pas, care vă permit să ştiţi în avans când apare următorul viraj.

NOTIFICĂRI INTELIGENTE

Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu un dispozitiv compatibil.

APLICAŢII PENTRU MUZICĂ

Stocaţi până la 2.000 de melodii sau accesaţi aplicaţii de streaming de la servicii compatibile inclusiv Spotify®, Deezer şi Amazon Music, şi ascultaţi muzică în căşti cu ajutorul tehnologiei Bluetooth®.

GARMIN PAY

Evitaţi cozile de la casă cu soluţia Garmin Pay pentru plăţi fără contact, disponibilă prin furnizorii participanţi.

FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE

Dacă simţiţi că nu sunteţi în siguranţă sau dacă ceasul detectează că a avut loc un accident, funcţiile de asistenţă şi de detectare a accidentelor5 comunică locaţia dvs. contactelor dvs. de urgenţă.

MAGAZIN CONNECT IQ™

Descărcaţi fețe de ceas personalizate, adăugaţi câmpuri de date şi obţineţi aplicaţii şi widget-uri din magazinul Connect IQ.

Caracteristici Fizice şi Performanţe

Material lentilăPower Glass™
Material cadruOţel inoxidabil sau titan cu strat de acoperire din carbon de tip diamant (DLC)
Material capacCapac posterior din polimer armat cu fibre metalice
Compatibil cu brăţara pentru ceas QuickfitCurea 22 mm inclusă
Material bandăSilicon sau titan
Dimensiune fizică

47 x 47 x 15.1 mm

Se potriveşte pentru încheieturi ale mâinii cu următoarea circumferinţă:
Curea silicon: 125-208 mm
Curea piele: 132-210 mm
Curea ţesătură: 132-210 mm
Curea metalică: 132-215 mm

Afişaj în culori
Dimensiune afişaj1.3 inches, 33.02 mm în diametru
Rezoluţie afişaj260 x 260 pixeli
Tip afişajLizibil în lumina soarelui, memory-in-pixel (MIP) transflectiv
Greutate

Oţel: 85 g (numai carcasa: 62 g)
Titan: 72 g (numai carcasa: 49 g)

Durata de viaţă a bateriei

Ceas inteligent: până la 14 zile/16 zile cu solar*
Mod ceas cu economisire baterie: până la 48 de zile/80 de zile cu solar*
GPS: până la 36 de ore/40 de ore cu solar**
GPS şi muzică: până la 10 ore
Baterie max. mod GPS: până la 72 de ore/93 de ore cu solar**
Activitate GPS expediţie: până la 28 zile/36 zile cu solar*

* Încărcare solară dacă este purtat zilnic timp de 3 ore pe zi în aer liber în condiţiile unei luminozităţi de 50.000 de lucşi
** Încărcare solară dacă este purtat zilnic timp de 3 ore pe zi în aer liber în condiţiile unei luminozităţi de 50.000 de lucşi

Rezistenţă la apă10 ATM
Memorie integrată32 GB

Funcţii ceas

Funcţii ceasDa
Sincronizare oră GPS
Oră de vară automată
Ceas deşteptător
Temporizator
Cronometru
Ore răsărit/apus

Monitorizarea sănătății

Puls măsurat la încheietura mâinii (constant, în fiecare secundă)
Puls zilnic de repaus
Alerte de puls anormalDa (mare și mic)
Frecvenţă respiratorie (24x7)
Saturaţia oxigenului în sânge Pulse Oxyes (spot-check, and optional all-day acclimation and in sleep)
Vârsta de fitnessDa (în aplicaţie)
Body Battery™ Energy Monitor
Urmărirea stresului pe tot parcursul zilei
Mementouri relaxare
Cronometru respiraţie relaxare
Somnului
Monitorizarea avansată a somnului (scor şi informaţii despre somn)
HidratareDa (în Garmin Connect™ şi widgetul opţional Connect IQ™)
Ciclu menstrualDa (în Garmin Connect™ şi widgetul opţional Connect IQ™)

senzori

GPS activat
GLONASS
Galileo
Monitor cardiac la încheietura mâinii Garmin Elevate
Altimetru barometric
Busolă electronică
Giroscop
Accelerometru (calculează distanţa pentru exerciţiile la interior, fără a fi nevoie de un senzor de picior)
Termometru
Pulse Ox Acclimationda (cu aclimatizare)

Funcţii inteligente zilnice

conectivitateBluetooth® Smart, ANT+®
Connect IQ (feţe ceas, câmpuri de date, widgeturi şi aplicaţii care pot fi descărcate)
Notificări inteligente
Răspuns prin mesaj text/respingere apel telefonic prin mesaj text (doar Android™)
Calendar
Vreme
Economisire baterie - ceas cu energie redusă personalizabilă
Comenzi pentru muzică
Redă şi controlează muzica de pe ceas
Stocare muzicăPână la 2.000 melodii
Localizare telefon
Căutare ceas
Telecomandă VIRB®
Compatibilitate cu smartphoneiPhone®, Android™
Compatibil cu Garmin Connect mobile
Garmin Pay™

Funcţii de siguranţă şi monitorizare

LiveTrack
LiveTrack pentru grupuri
Partajarea în timp real a evenimentelor
Detectarea incidentelor în timpul activităţilor selectate
Asistenţă

Funcţii tactice

Coordonate cu grilă dublă

Funcţii de monitorizare a activităţii

Contor paşi
Bara de mişcare (apare pe ecran după o perioadă de inactivitate; mergeţi câteva minute pentru a o reseta)
Obiectiv automat (identifică nivelul dvs. de activitate şi alocă un obiectiv zilnic de paşi)
Calculează caloriile arse
Numărul de etaje urcate
Distanţa parcursă
Minute de activitate intensă
TrueUp™
Move IQ™

Echipament fitness/gimnastică

Profiluri de activitate gimnastică disponibileAntrenament de rezistenţă, cardio şi cu bicicleta eliptică, urcare scări, urcare etaje, canotaj de interior Pilates şi yoga
Antrenament cardio
Antrenamente de forţă
Antrenamente de yoga
Antrenamente de Pilates
Animatii de antrenament pe ecran
Contorizare automată a repetiţiilor

Funcţii de antrenament, planificare şi analiză

Zone puls
Alerte puls
Calorii puls
% puls max.
% Puls
Durata de recuperare
Puls max. automat
Testul de stres HRV (măsoară variaţia pulsului dvs. în timp ce staţi nemişcat 3 minute, pentru a vă oferi un nivel de stres estimat; intervalul de măsurare este de 1 la 100; scorurile mai mici indică niveluri de stres mai scăzute)da (cu accesoriu compatibil)
Transmiterea pulsului (transmite datele privind pulsul de pe ANT+ către dispozitivele asociate)
Rata respiratorie (în timpul exerciţiilor)da (cu accesoriu compatibil)
Viteză şi distanţă GPS
Ecran(e) personalizabile
Profiluri de activitate personalizabile
Auto Pause® (opreşte şi reia contorizarea cronometrului în funcţie de viteză)
Antrenamente pe intervale (configurare intervale de exerciţii şi odihnă)
Antrenamente avansate (crearea unor antrenamente personalizate)
Planuri de antrenament care pot fi descărcate
Moduri de alimentare - setări ale bateriei personalizabile în timpul activităţii
Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă)
Tură manuală
Alerte hărţi configurabile
Aclimatizare la căldură şi altitudine
Estimare V02 max.
Starea de antrenament (vă permite să vedeţi dacă vă antrenaţi eficient prin monitorizarea istoricului dvs. de instruire şi a tendinţei nivelului de fitness)
Nivelul de solicitare al antrenamentului (nivelul dvs. total de solicitare al antrenamentului pentru ultimele 7 zile, calculat din EPOC estimat)
Punctul central al nivelului de solicitare al antrenamentului
Efectul antrenamentului (măsoară impactul unei activităţi asupra condiţiei dvs. fizice)
Efectul antrenamentului (anaerob)
Beneficiu principal (etichete cu efectul antrenamentului)
Alerte personalizabile
Solicitări audio
Timpul de finiş
Virtual Partner® (antrenaţi-vă cu o persoană digitală)
Virtual Racer™/Participare la o cursă (concuraţi în alte activităţi)
Multi-sport automat (comutare la moduri sport prin apăsarea unui buton)
Multi-sport
Indicaţie traseu
Segmente (Live, Garmin)
Funcţii Strava (Beacon, segmente live)
Funcţie de creare a traseelor dus-întors (alergare/ciclism)
Rute populare conformTrendline™
Blocare funcţie tactilă şi/sau butoane
Taste rapide
Derulare automată (parcurge paginile de date în timpul unei activităţi)
Istoricul activităţii pe ceas
Physio TrueUp

Funcţii de Alergare

Profiluri de alergare preîncărcateAlergare, alergare pe bandă, alergare pe pistă în interior, alergare montană, alergare virtuală
Distanţă, timp şi ritm pe bază de GPS
Dinamica alergăriida (cu accesoriu compatibil)
Oscilaţia pe verticală şi raportul vertical (gradul de „mişcare pe verticală” din mişcarea dvs. de alergare şi raportul cost-beneficiu cu lungimea pasului)da (cu accesoriu compatibil)
Durata de contact cu solul şi echilibrul (indică timpul petrecut de picior pe sol, nu în aer, în timpul alergării şi permite verificarea simetriei alergării)da (cu accesoriu compatibil)
Lungimea pasului (în timp real)da (cu accesoriu compatibil)
Cadenţă (oferă numărul de paşi pe minut în timp real)
Nivelul de performanţă (după 6–20 minute de alergare, compară nivelul dvs. în timp real cu nivelul dvs. mediu de fitness)
Pragul de lactat (prin analizarea ritmului şi a pulsului, estimează punctul în care musculatura începe să obosească rapid.da (cu accesoriu compatibil)
Strategii de stabilire a ritmului PacePro™
Exerciţii de alergare
Predictor de cursă
Senzor viteză/cadenţă bicicletă

Funcţii Golf

Preîncărcat cu 41k de trasee din întreaga lume
Distanţa calculată în iarzi până în F/M/S (distanţa până în faţa, mijlocul şi spatele green-ului)
Distanţa calculată în iarzi până la layup-uri/dogleg-uri
Măsoară distanţa loviturii (calculează distanţa exactă calculată în iarzi pentru lovituri lansate de oriunde de pe traseu)Automat
Cartele de scor digitaleDa
Ţinte personalizate
Urmărirea statisticilor (lovituri, lovituri putt per rundă, zone green şi lovituri fairway)
Garmin AutoShot™
Hartă vectorială completă
Actualizări CourseView automate
Vizualizare zonă green cu poziţie manuală a reperelor
Pericole şi ţinte pe traseu
PinPointer
PlaysLike distance
Touch-targeting (touch target on display to see the distance to any point)
Handicap scoring
Compatibil cu TruSwing™
Timer/odometru rundă
Monitorizarea automată a crosei compatibilă (necesită un accesoriu)

Funcţii exterioare

Profiluri preîncărcate de recreere în aer liberDrumeţii, căţărat în interior şi exterior, pe bolovani, surfing, ciclism montan, schi, snowboard, schi XC, vâslit cu padela pe placă, stând în picioare, canotaj, caiac, Jumpmaster, antrenament tactic
Navigaţie din punct în punct
Şir de marcaje în timp real
Înapoi la punctul de pornire
TracBack®
Mod UltraTrac
Modul În jurul meu
Profil de altitudine
Distanţă până la destinaţie
Indicator barometric al tendinţelor cu alertă de furtună
Planificator urcare pante ClimbPro™
Urcare automată alergare pe teren accidentat
Viteză verticală
Total ascent/descent
Diagrama altitudinilor viitoare
Hărţi TopoActive preîncărcate
Hărţi preîncărcate ale resortului de schi
Asistenţă pentru cartografie care poate fi descărcată
Compatibil cu BaseCamp™
Coordonate GPS
Sight 'N Go
Calcularea suprafețeiDa (prin Connect IQ™)
Calendar vânătoare/pescuitDa (prin Connect IQ™)
Punct de trecere proiectat
Informaţii despre soare şi lunăDa (prin Connect IQ™)
Locaţii XERO
Activitate GPS de expediție
TidesDa (prin Connect IQ™)

Funcţii de Ciclism

Alertă timp/distanţă (declanşează alarma atunci când vă atingeţi obiectivul)
Cursuri
Harta pentru ciclism Garmin (harta rutabilă a străzilor specifică pentru ciclism)
Perseverenţă şi performanţă MTB
Profiluri de ciclism preîncărcateCiclism, ciclism în sală, ciclism montan, triatlon
Tură bicicletă şi putere maximă tură (cu senzor de putere)
Participaţi la o cursă
FTP (pragul funcţional de putere)da (cu accesoriu compatibil)
Compatibil cu Vector™
Contorul de putere (afişează datele de alimentare de la un dispozitiv terţ compatibil ANT+™- contoare de putere activate)
Advanced Vector support
Compatibil cu Varia Vision™ (afişaj montat pe cap)
Compatibil cu radarul Varia™ (radar orientat spre spate)
Compatibil cu luminile Varia™
Asistenţă senzor de viteză şi cadenţă (cu senzor)Da (senzori inteligenţi ANT+® şi Bluetooth®)

Funcţii pentru înot

Profiluri de înot preîncărcateÎnot în piscină, înot în apă deschisă, înot/alergare
Deschideţi valori înot în piscină (distanţa, ritmul, numărul/calcularea mişcărilor, caloriile)
Valori înot în piscină (lungimile, distanţa, ritmul, numărul/calcularea mişcărilor, caloriile)
Identificare tip de mişcare (de ex. freestyle)
Înregistrarea exerciţiilor
Cronometru de odihnă de bază (de la 0 în sus)
Cronometru de odihnă cu "Repetare pornită"
Odihnă automată
Alerte de timp şi de distanţă
Alerte (numai înot în piscină)
Pornire numărătoare inversă
Antrenament înot
Viteză înot critică
Puls măsurat la încheietura mâinii sub apă
Puls (timp real între perioadele de repaus, statistici interval şi sesiune între perioadele de repaus şi descărcarea automată a pulsului post-înot)da (cu HRM-Tri™ şi HRM-Swim™)

Da (aplicaţia Connect IQ opţională)

Kid Activity Tracking Features

Provocări Toe-to-Toe™

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs