Ceas GARMIN Tactix Delta Solar GPS – DLC negru cu curea tactică neagră din nylon

Fiind echipat cu lentile de încărcare solară, acest ceas inteligent tactic cu GPS oferă funcţii tactice specializate, precum şi cartografiere, muzică, funcţii avansate de antrenamente şi altele.

HG.010.02357.11
Pret:  

5 500,47 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Ceas GARMIN Tactix Delta Solar GPS – DLC negru cu curea tactică neagră din nylon primesti 550 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 550 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 165,00 lei.

Ceas GARMIN Tactix Delta Solar GPS – DLC negru cu curea tactică neagră din nylon

Detalli:

-Încărcaţi de la lumina soarelui, astfel încât ceasul inteligent să funcţioneze cât timp vă aflaţi pe teren.
-Construcţie solidă şi pregătit de misiune, construit la standarde militare (MIL-STD-810).
-Executaţi operaţiuni pe teren nedetectaţi, cu ajutorul funcţiilor tactice specifice, cum ar fi compatibilitatea cu vederea de noapte.
-Navigaţi în lumea dvs. cu ajutorul senzorilor de orientare în aer liber şi compatibilităţii cu multi-GNSS.
-Pe cât de dur, pe atât de inteligent. Cu plăţi, muzică şi notificări la încheietura mâinii.
-Nu vă lăsaţi limitaţi de durata de viaţă a bateriei. Obţineţi 24 de zile de durată de viaţă a bateriei în modul ceas inteligent.

Ceas GARMIN Tactix Delta Solar GPS - caracteristici:

CALITATE PRIN DESIGN - Testat în conformitate cu standardele militare din S.U.A. (MIL-STD-810), acest design solid dar sofisticat oferă un afişaj mare de 1,4 inci, care este cu 36% mai mare decât modelele anterioare tactix.

MATERIALE PREMIUM - Acest ceas inteligent dispune de un design robust, sofisticat, ramă din oţel acoperită cu DLC negru şi sticlă safir rezistentă la zgârieturi, care adăposteşte tehnologia solară.

CAPACITATE DE VEDERE PE TIMP DE NOAPTE - Comutaţi uşor între vederea pe timp de zi şi cea pe timp de noapte cu un ecran care este lizibil cu ochelarii pentru vedere pe timp de noapte.

MODUL DISIMULARE - În timp ce se menţine funcţionarea ceasului, modul Disimulare întrerupe stocarea şi partajarea poziţiei GPS şi dezactivează conectivitatea wireless şi comunicarea.

COMUTATOR ŞTERGERE - Dacă securitatea devine o problemă, comutatorul de oprire de urgenţă şterge toată memoria cu datele utilizatorului de pe dispozitiv.

MODUL JUMPMASTER - Această funcţie calculează punctele de paraşutare de la înaltă altitudine în conformitate cu regulile militare şi vă ajută să navigaţi către obiectiv după salt.

FORMAT CU DUBLĂ POZIŢIONARE - Sincronizaţi-vă uşor locaţia cu cea a altor persoane, observând pe acelaşi ecran atât proiecţia cartografică universal transversală Mercator (UTM), cât şi caroiajul rectangular militar de referinţă (MGRS).

PUNCTE INTERMEDIARE PROIECTATE - Setaţi şi salvaţi poziţiile geografice ce urmează a fi utilizate mai târziu pentru navigare.

COMPATIBILITATE MULTI-GNSS - Accesaţi multiple sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.

SENZORI ABC - Aventuraţi-vă pe următorul dvs. traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru datele de altitudine, un barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu trei axe.

MOD EXPEDIŢIE - Aventuraţi-vă departe în necunoscut între două reîncărcări succesive. Modul Expediţie, un mod de funcţionare bazat pe GPS cu consum de energie ultra-redus, durează săptămâni întregi.

HĂRŢI TOPOACTIVE PENTRU EUROPA ŞI PENTRU SCHI - Utilizaţi hărţile TopoActive Europa pentru a naviga în aventurile dvs. Vizualizaţi denumirile coborârilor şi evaluările de dificultate pentru 2.000 de staţiuni de schi din toată lumea.

FUNCŢIA CLIMBPRO - Utilizaţi planificatorul de urcare pante ClimbPro pe trasee descărcate pentru a vedea informaţii în timp real despre urcările curente şi viitoare, inclusiv gradientul, distanţa şi câştigul de altitudine.

TERENURI DE GOLF - Acces complet color hărţile CourseView complet color pentru mai mult de 41000 terenuri de golf din lumea întreagă şi beneficiaţi de ţintirea cu ajutorul butoanelor şi funcţia PlaysLike Distance.

NAVIGARE PAS CU PAS - Urmaţi o rută sau un traseu cu ajutorul instrucţiunilor pas-cu-pas, care vă permit să ştiţi în avans când apare următorul viraj.

STABILIRE RUTĂ DUS-ÎNTORS - Introduceţi o distanţă pe care doriţi să o parcurgeţi şi obţineţi sugestii de rute care vă vor aduce înapoi la punctul de plecare. Funcţia Trendline™ de sugerare a rutelor care se bucură de popularitate vă ajută să găsiţi cele mai bune trasee locale.

BATERIE CU ÎNCĂRCARE SOLARĂ - Până la 21 de zile de durată a bateriei în interior sau până la 24 de zile cu o încărcare solară în mod ceas inteligent. În modul GPS, obţineţi 15 ore în interior sau 16 ore cu încărcare solară.

GESTIONAREA ALIMENTĂRII - Vizualizaţi în ce mod afectează diversele setări şi senzorii ceasului durata de viaţă a bateriei ceasului, astfel încât să puteţi efectua din mers modificări destinate prelungirii duratei de viaţă a bateriei.

Ceas GARMIN Tactix Delta Solar GPS - specificatii tehnice:

Material lentilăPower Sapphire™
Material cadruTitan placat cu carbon de tip diamant (DLC)
Material capacCapac posterior din polimer armat cu fibre metalice şi butoane zimţate
Compatibil cu brăţara pentru ceas QuickfitInclus (26 mm)
Material bandăNylon şi silicon
Dimensiune fizică

51 x 51 x 14,9 mm

Se potriveşte pentru încheieturi ale mâinii cu următoarea circumferinţă:
Brăţară din silicon: 127-210 mm
Brăţară de piele: 135-213 mm
Brăţară din material textil: 135-213 mm
Brăţară din metal: 135-225 mm

Afişaj în culori
Dimensiune afişaj1.4” (35.56 mm) diameter
Rezoluţie afişaj280 x 280 pixeli
Tip afişajLizibil în lumina soarelui, memory-in-pixel (MIP) transflectiv
GreutateOţel: 97 g (numai carcasa: 69 g)
Durata de viaţă a bateriei

Ceas inteligent: până la 21 zile/24 zile cu încărcare solară*
Mod ceas cu economisire baterie: până la 80 de zile/120 de zile cu încărcare solară*
GPS: până la 60 de ore/66 de ore cu încărcare solară**
GPS + muzică: până la 15 ore/16 de ore cu încărcare solară**
Baterie max. mod GPS: până la 120 de ore/148 de ore cu încărcare solară**
Activitate GPS expediţie: până la 46 zile/56 zile cu încărcare solară*

* Încărcare solară dacă este purtat zilnic timp de 3 ore pe zi în aer liber în condiţiile unei luminozităţi de 50.000 de lucşi
** Încărcare solară dacă este utilizat în condiţiile unei luminozităţi de 50.000 de lucşi

Rezistenţă la apă10 ATM
Memorie integrată32 GB

Pachetul contine:

  • tactix Delta - Solar Edition – DLC negru cu curea tactică neagră din nylon
  • Brăţară din silicon neagră
  • Cablu de date/încărcare
  • Documentaţie.
GenUnisex
CuloareNegru
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs