Ceas sport Suunto 3 Fitness, negru/argintiu SS050018000

Suunto 3 Fitness este pregatit pentru toate sporturile dvs. de la alergare, inot si ciclism, la antrenament in sala de gimnastica, drumetii si multe altele. Ceasul utilizeaza cadenta pentru masurarea vitezei si a distantei in activitatile de mers si alergat, ceea ce inseamna ca puteti urmari viteza si distanta in casa.

NW.SS050018000
Pret:  

950,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Ceas sport Suunto 3 Fitness, negru/argintiu SS050018000 primesti 95 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 95 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 28,50 lei.

    Ceas sport Suunto 3 Fitness, negru/argintiu SS050018000

    Antrenament :

    - Pe baza nivelului de fitness si a istoricului de antrenamente inregistrate, Suunto 3 Fitness creeaza un plan de antrenament de 7 zile cu durata si intensitate optima pentru fiecare exercitiu, pentru a va imbunatati capacitatea de fitness.

    - Planul de antrenament este adaptat in mod automat la activitatile dvs. reale, astfel incat, daca va pierdeti un exercitiu sau daca va bucurati si faceti ceva mai mult decat ati planificat, nu trebuie sa va concentrati asupra actualizarii manuale.

    - Exercitiile planificate sunt usor de activat si odata ce ati inceput, ceasul va va indruma sa ramaneti la intensitatea potrivita.

    Gata pentru toate sporturile tale


    - Suunto 3 Fitness este pregatit pentru toate sporturile dvs. de la alergare, inot si ciclism, la antrenament in sala de gimnastica, drumetii si multe altele. Ceasul utilizeaza cadenta pentru masurarea vitezei si a distantei in activitatile de mers si alergat, ceea ce inseamna ca puteti urmari viteza si distanta in casa.

    - Masurarea ritmului cardiac al incheieturii va asigura o usurinta in utilizare si rezistenta la apa de 30 de metri inseamna ca puteti lua ceasul pentru a inota fara sa va faceti griji.

    Activitate echilibrata si somn


    - Suunto 3 Fitness contorizeaza automat pasii si caloriile zilnice. Dar pentru a echilibra activitatea, un somn bun este esential. Purtati Suunto 3 Fitness pe timp de noapte pentru a urmari si somnul. In rezumatul somnului veti vedea cat timp ati dormit si cat de bine.

    - In plus, ceasul masoara stresul si recuperarea pe tot parcursul zilei, pentru a va ajuta sa va asigurati ca aveti suficienta energie pentru tot restul zilei.

    Suunto app


    - Suunto 3 Fitness se conecteaza la noua aplicatie Suunto care inregistreaza toate activitatile dvs. si va tine la curent cu ele, somnul si tendintele generale de fitness. Partajati momente memorabile din activitatile dvs.

    - Conectarea la aplicatia Suunto permite, de asemenea, urmarirea vitezei si distantei si urmarirea traseului dvs., toate bazate pe GPS-ul dispozitivului dvs. mobil.

     Specificatii Tehnice

    Material CarcasaFibra de sticla
    Culoare curea/brataraNegru
    Tip InchidereCatarama
    CompatibilitateUniversal
    Culoare CarcasaArgintiu
    PentruFemei
    Barbati
    Material curea/brataraSilicon
    SenzoriGPS
    Caracteristici CheieRezistent la apa
    Activitate monitorizataCalorii arse
    Distanta parcursa
    Monitorizarea somnului
    Pasi
    Puls
    Viteza
    Rezistenta la apa3 ATM
    Greutate36 g
    Material geam:Poliamida
    SportAlergare
    Drumetie
    Fitness
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs