Ceas sport Suunto 3 PEBBLE WHITE LIGHT GOLD, unisex

Design nordic pentru o viata in echilibru. Proiectat si realizat cu precizie in Finlanda, frumosul ceas Suunto 3  este inspirat coloristic din natura nordica. Cu un ghid personalizat de instruire adaptativ si urmarire a activitatiilor 24/7, inclusiv numararea pasilor, calitatea somnului, stresul si recuperarea, noul Suunto 3 este conceput pentru a functiona in armonie cu viata ta!

NW.SSS050599000
Pret:  

1 092,50 lei

-57,50 lei

PRP: 1 150,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

    Ceas sport Suunto 3 PEBBLE WHITE LIGHT GOLD, unisex

    Design nordic pentru o viata in echilibru

    Proiectat si realizat cu precizie in Finlanda, frumosul ceas Suunto 3  este inspirat coloristic din natura nordica. Cu un ghid personalizat de instruire adaptativ si urmarire a activitatiilor 24/7, inclusiv numararea pasilor, calitatea somnului, stresul si recuperarea, noul Suunto 3 este conceput pentru a functiona in armonie cu viata ta!

        Orientare adaptiva de formare

    Indrumarea de instruire adaptiva vine in trei moduri diferite. Alegeti-l pe cel care se potriveste cel mai bine obiectivului tau: mentine-ti nivelul de fitness actual, imbunatateste-l moderat (modul implicit) sau stimuleaza-ti telul de fitness cu un plan mai intensiv. Indiferent de modul pe care il alegeti, Suunto 3 va creeaza un plan de antrenament de 7 zile, cu durata si intensitate optima pentru fiecare exercitiu.

    Planul de pregatire este adaptat automat la activitatile dvs. reale, astfel incat daca va pierdeti un exercitiu sau va entuziasmati si faceti ceva mai mult decat a fost planificat, nu trebuie sa va stresati cu privire la actualizarea manuala.

    Exercitiile planificate sunt usor de activat si, odata pornit, ceasul te indruma sa ramai la intensitatea potrivita.

        Pregatit pentru toate sporturile

    Suunto 3 este pregatit pentru toate sporturile dvs. preferate, de la alergare, inot si ciclism, pana la yoga, antrenamentele la sala, drumetii si multe altele. Ceasul foloseste cadenta pe incheietura mainii pentru masurarea vitezei si distantei in activitatile de mers si alergare, ceea ce inseamna ca puteti urmari viteza si distanta oricand

    Masurarea ritmului cardiac la incheietura mainii asigura usurinta de utilizare, iar rezistenta la apa de 30 de metri inseamna ca puteti lua ceasul la inot fara griji.

        Gestiunea activitatilor si al odihnei

    Suunto 3 contorizeaza automat pasii zilnici si caloriile. Dar pentru a echilibra sesiunile de activitate intensa un somn bun este esential, de aceea purtati Suunto 3 pe timp de noapte pentru a va urmari somnul. In rezumatul somnului veti vedea cat timp ati dormit si cat de bine a fost sustinuta astfel recuperarea.

    In plus, ceasul va masoara stresul si recuperarea pe parcursul zilei pentru a va ajuta sa va asigurati ca aveti energia necesara pentru activitatile sportive favorite

        Imbunatateste-ti experienta cu aplicatia SUUNTO

    Suunto 3 se conecteaza la noua aplicatie Suunto, care va inregistreaza toate activitatile si va mentine la curent cu activitatile, somnul si tendintele generale de fitness. Partajati momente memorabile din activitatile dvs. si interactionati usor cu altii din comunitatea de aplicatii Suunto.

    Conectarea la aplicatia Suunto permite, de asemenea, urmarirea vitezei si distantei si va urmareste traseul, toate pe baza GPS-ului dispozitivului dvs. mobil.

        Obtineti beneficiile de la reteaua partenerilor SUUNTO

    Conectati-va ceasul Suunto 3 cu aplicatiile preferate pentru a va analiza activitatile, pentru a gasi indrumari de formare sau pentru a crea videoclipuri 3D din aventurile voastre - si partajati-le comunitatilor.

    Suunto 3 vine si cu pachetul de valori; beneficii si tratamente oferite de partenerii nostri, care urmaresc sa va usureze pregatirea si experienta in aer liber si sa va ajute sa va atingeti obiectivele.

    Material CarcasaPlastic
    Culoare curea/brataraAlb
    Tip InchidereCatarama
    CompatibilitateUniversal
    Culoare CarcasaArgintiu
    Material geam:Cristal mineral
    SportAlergare
    Fitness
    Lifestyle
    Ciclism
    Drumetie
    PentruFemei
    Barbati
    Material curea/brataraSilicon
    Greutate36 g
    Diametru display43 mm
    SenzoriAccelerometru
    Caracteristici CheieRezistent la apa
    Activitate monitorizataCalorii arse
    Pasi
    Distanta parcursa
    Puls
    Monitorizarea somnului
    Viteza
    Rezistenta la apa3 ATM

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs