Ceas sport cu GPS POLAR UNITE Fitness Watch, Blue, 43.4 x 43.4 x 10.4 mm

Ceas sport cu GPS POLAR UNITE Fitness Watch, Blue, 43.4 x 43.4 x 10.4 mm View larger


WhatsApp Share

Polar Unite este un ceas de fitness impermeabil, cu ritm cardiac avansat pe incheietura mainii si GPS conectat. Acest tracker de fitness ultra usor, rotunjit, te ajuta sa dormi mai bine, sa te antrenezi mai inteligent si sa gasesti echilibrul in viata ta – este asistentul tau in drumul tau catre o stare de fitness mai buna.

10967
Pret:  

737,00 lei

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Ceas sport cu GPS POLAR UNITE Fitness Watch, Blue, 43.4 x 43.4 x 10.4 mm primesti 73 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 73 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 21,90 lei.

Ceas sport cu GPS POLAR UNITE Fitness Watch, Blue, 43.4 x 43.4 x 10.4 mm

Caracteristici importante ale Polar Unite:

  • Frecventa cardiaca avansata pe incheietura mainii:  urmareste ritmul cardiac cu tehnologia de fuziune a senzorului Precision Prime ™.
  • Profiluri sportive: suporta peste 100 de sporturi diferite. Adaugati sporturile preferate la ceas in Polar Flow.
  • Nightly Recharge ™ : masurarea recuperarii pe timp de noapte pentru a lua deciziile corecte in timpul zilei .
  • Ghid de antrenament zilnic FitSpark ™: obtineti antrenamente zilnice gata pregatite, care se potrivesc cu recuperarea, pregatirea si istoricul antrenamentelor.
  • Sleep Plus Stages ™: urmati etapele de somn si obtineti informatii despre calitatea somnului.
  • Exercitiu de respiratie Serene ™: relaxati-va corpul si calmati-va mintea cu ajutorul unui exercitiu de respiratie ghidat.
  • GPS conectat: conectati-va la telefonul mobil pentru a urmari viteza, distanta si ruta.
  • Notificari telefonice: ramaneti conectat la notificarile de pe telefon. Primiti alerte pentru apeluri primite, mesaje, e-mailuri, evenimente din calendar si multe altele.

Caracteristici Smart Coaching ale Polar Unite:

  • Frecventa cardiaca continua: monitorizarea va ofera date si mai precise despre arderea caloriilor si despre activitate si va arata cea mai mica si cea mai mare frecventa cardiaca din ziua dvs.
  • Calorii inteligente: stiti exact cate calorii ati ars pe baza greutatii, inaltimii, varstei, sexului, ritmului cardiac maxim individual (HRmax) si cat de greu va antrenati.
  • Beneficiul antrenamentului: obtineti feedback motivant imediat dupa antrenament, descriind efectul sesiunii.
  • Test de fitness: testati-va cu usurinta nivelul de fitness in doar 5 minute fara sa transpirati.
  • Functioneaza cu Polar Club: daca sala de sport utilizeaza sistemul de ritm cardiac de grup Polar Club, puteti utiliza Polar Unite pentru a afisa ritmul cardiac pe ecran.
  • Programul de alergare: obtineti un plan de antrenament personal si adaptativ care sa se potriveasca dvs. si obiectivelor dvs.

Polar Unite – gasiti echilibrul cu un somn mai bun si o recuperare mai buna

Un somn mai bun inseamna o recuperare mai buna – si o viata mai echilibrata. Cu toate piesele puzzle-ului in pozitie, va este mai usor sa va descoperiti potentialul.

Construieste ziua in noapte

Masurarea de recuperare Nightly Recharge ™ va ofera feedback zilnic cu privire la cat de bine va reveniti din stres si antrenament in timpul noptii. Acest lucru va ajuta sa faceti alegeri optime in timpul zilei.

Stii cum dormi

Urmariti etapele de somn si obtineti informatii detaliate despre somn cu ajutorul urmaririi somnului Sleep Plus Stages ™. Obtinerea de date usor de inteles despre somn va ajuta sa faceti ajustarile necesare pentru a dormi mai bine.

Respirati si concentrati-va

Relaxati-va corpul si calmati-va mintea cu exercitiul de respiratie Serene ™. A face exercitiile de respiratie un nou obicei va ajuta sa va gestionati nivelul de stres si sa dormiti mai bine.
Polar Unite – asculta-ti inima si antreneaza-te mai inteligent

Urmarirea ritmului cardiac este baza pentru imbunatatirea starii fizice. Cand aveti ritmul cardiac impartit in zone de ritm cardiac si vizualizat clar pe incheietura mainii, veti sti exact cat de mult lucrati in orice moment.
Gata cu presupunerile

Cand va urmariti antrenamentele cu Polar Unite si va antrenati cu intensitate variabila, veti cunoaste beneficiile fiecarei sesiuni si va veti asigura ca profitati la maximum de fiecare antrenament pe care il faceti.

Antrenamente zilnice personalizate cu ghidul de instruire FitSpark ™

Bucurati-va de antrenamentele personalizate la cerere, care se potrivesc cu recuperarea si pregatirea dvs. in fiecare zi. FitSpark determina ce antrenamente vi se potrivesc cel mai bine in fiecare zi si va ofera o selectie din care sa alegeti.

Descoperiti platforma de antrenament finala

Aplicatia si serviciul web Polar Flow reprezinta jurnalul dvs. automat de antrenament, locul unde dormiti si datele despre activitate si locul unde puteti urmari progresul.

Polar Unite – Ultra usor si adaptabil

Designul ultra usor si elegant al Polar Unite este optimizat pentru utilizare 24/7. Il poti purta confortabil non-stop si il potrivesti cu stilul tau cu mai multe bratari.
Fara limite cu aspectul tau

Adaptati-va Polar Unite la orice stil sau aspect: este compatibil cu orice curea de ceas standard de 20 mm cu bare de arc.

Bucurati-va de simplitate

Ecranul tactil color, cu interfata cu 1 buton si bratara la indemana, cu snap & slip, fac din Polar Unite o placere pentru ochi si usor de utilizat.

Specificatiile tehnice Polar Unite:

  • Masuratori: 43,4 x 43,4 x 10,4 mm
  • Greutate: 32 g
  • Afisaj: Afisaj tactil color (IPS TFT) cu senzor de lumina ambientala (ALS), rezolutie 240×204. Lentile de sticla Asahi.
  • Baterie: baterie Li-pol de 174 mAh. Durata de viata a bateriei de pana la 50 h in modul de antrenament (cu ritm cardiac pe incheietura mainii si GPS conectat), pana la 4 zile in modul ceas cu urmarire continua a ritmului cardiac.
  • Materiale: carcasa din polimer armat cu fibra de sticla. Buton din otel inoxidabil.
  • Bratari: silicon cu catarama snap & slip. Bratari de ceas standard de 20 mm pentru circumferinta incheieturii 130-210 mm
  • GPS: GPS conectat: utilizati GPS prin smartphone.
  • Conectivitate: Bluetooth cu consum redus de energie. Adaptor de incarcare USB personalizat pentru incarcare si sincronizare date.
  • Urmariti: ora si data. Alarma cu amanare. Cronometru si temporizator.
  • Limbi UI: engleza, germana, franceza, italiana, olandeza, norvegiana, spaniola, portugheza, suedeza, finlandeza, daneza, poloneza, rusa, turca, indoneziana, ceha, chineza (simplificata), japoneza.
  • Senzori: Compatibil cu senzorii de frecventa cardiaca Polar BLE.
  • Rezistenta la apa: Rezistent la apa 30 m (ISO 22810, potrivit pentru inot).

Continut pachet:

  • Ceas de fitness Polar Unite
  • Bratara suplimentara intr-o dimensiune mai mare
  • Adaptor de incarcare USB
  • Manual de utilizare
  • Nota informativa

Fisa informativa a Polar Unite Fitness Watch – albastru

Numele produsului:Polar Unite Fitness Watch – albastru
Producator:Polar
Codul produsului:POL489704
activitate:Bicicleta, Alergare, Inot, Fitness
material:Silicon
dimensiuni (l / w / h):44/44 / 11mm
standard de transmisie:Bluetooth, USB
memorie extensibila:Nu
baterie:baterie integrata
functiile dispozitivului:Analiza PC / aplicatii, GPS, HRM inclus, Plan de instruire pe dispozitiv, consum de calorii, notificari inteligente, functii de rulare
versiunea dispozitivului:Ceas sportiv, Smartwatch
afisa:Colorat, fara afisare harta
Modelul anului:2020
Culoare:Albastru
greutate:33g
cod articol producator:90081804
GenUnisex
CuloareAlbastru
GPS incorporatDa
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs