Curea smartwatch PITAKA Dreamland ChromaCarbon Stairs, pentru Apple Watch seriile 1 - 9 / SE / Ultra

Pitaka Dreamland ChromaCarbon este o curea pentru Apple Watch fabricata folosind fibra de carbon si fibra de aramida, care sunt imbinate perfect cu ajutorul tehnologiei ChromaCarbon™ pentru a face cureaua de ceas unica si incredibil de durabila pentru rezistenta in timp.

AWB2309
Pret:  

649,00 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Curea smartwatch PITAKA Dreamland ChromaCarbon Stairs, pentru Apple Watch seriile 1 - 9 / SE / Ultra primesti 64 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 64 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 19,20 lei.

Curea smartwatch PITAKA Dreamland ChromaCarbon Stairs, pentru Apple Watch seriile 1 - 9 / SE / Ultra

Tehnologie noua. Stil nou.
Cureaua pentru Apple Watch este fabricata folosind fibra de carbon si fibra de aramida, care sunt imbinate perfect cu ajutorul tehnologiei ChromaCarbon™ pentru a face cureaua de ceas unica si incredibil de durabila pentru rezistenta in timp.

Inspirati de structura complexa si de imaginatia nelimitata a artei arhitecturale, in special de aceste doua exemple de arhitectura modernista, am preluat elementele lor cunoscute de design - mozaic si scari - pentru a crea un spatiu spiritual pentru a explora taramul viselor si mintea noastra interioara.

Fibra de carbon autentica
Fiecare veriga este confectionata din fibra de carbon 1K, care este mai rezistenta decat otelul, dar mult mai usoara si este utilizata pe scara larga pentru fabricarea pieselor de avion si a caroseriilor masinilor de curse.

Fibra de aramida tesuta prin fuziune
Fibra de carbon nu poate fi vopsita, asa ca o acoperim cu fibra de aramida colorata care este tesuta cu ajutorul Fusion Weaving, tehnologia noastra brevetata pentru a tese modele complicate si frumoase.

Magnetica, fara probleme in utilizare
Dispozitivul de fixare magnetic patentat si dispozitivul de blocare de securitate va permit sa va mentineti Apple Watch-ul ferm la locul lui si sa il dati jos cu un singur clic.

ChromaCarbon este o tehnologie de laminare compozita care combina fibra de carbon si fibra de aramida prin utilizarea unei rasini speciale procesate prin temperaturi si presiuni ridicate pentru a mentine durabilitatea si rezistenta excelente ale diferitelor materiale. Iar tehnologia Fusion Weaving ne permite sa acoperim fibra de carbon neagra cu culori pixelate de fibra de aramida.

Curea smartwatch PITAKA Dreamland ChromaCarbon - specificatii tehnice:

  • Brand: Pitaka  
  • Brand compatibil: Apple  
  • Compatibilitate: Apple Watch  
  • Culoare: Stairs   Negru  
  • Garanție: 12 luni  
  • Greutate produs: 32 grame  
  • Material: Fibra de Aramida   Fibra de Carbon  
  • Tip: Curea smartwatch.

Nota: ceasul din imagine nu este inclus.

CuloareNegru
Materialfibra de carbon si aramida
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs