Pantofi sport Joma R.Hispalis Men 923, marimi disponibile: 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 43.5, 44, 44.5, 45, 46

Model de antrenament neutru, de înaltă performanță, pentru cei care caută o amortizare excelentă. Conceput pentru alergătorii care cântăresc mai mult de 70 kg, pentru antrenamente de 1 până la 7 zile. 

R.HISPAW-923
Pret:  

487,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Pantofi sport Joma R.Hispalis Men 923, marimi disponibile: 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 43.5, 44, 44.5, 45, 46 primesti 48 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 48 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 14,40 lei.

Pantofi sport Joma R.Hispalis Men 923, marimi disponibile: 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 43.5, 44, 44.5, 45, 46

Model de antrenament neutru, de înaltă performanță, pentru cei care caută o amortizare excelentă. Conceput pentru alergătorii care cântăresc mai mult de 70 kg, pentru antrenamente de 1 până la 7 zile.

Exteriorul pantofului este realizat din nailon personalizat și TPU sudat pentru a reduce greutatea și a elimina nevoia de cusături. Încorporează un sistem de 360 ​​de grade pentru a îmbunătăți îmbinarea dintre talpă și căptușeală, facilitând distribuția naturală a greutății în benzile de rulare. Zona călcâiului a fost actualizată pentru a îmbunătăți confortul și potrivirea, în timp ce zona centrală este, de asemenea, mai fermă pentru a evita deformările. Exteriorul este ranforsat cu tehnologia JOMA SORTECH, cauciuc injectat care evita necesitatea cusăturilor și a altor materiale rigide în partea superioară a pantofului. Oferă ușurință, confort, o capacitate mai mare de flexie și o mai bună ajustare la picior. Densitatea este variabila in functie de necesitatile de protectie si rezistenta din fiecare zona. Călcâiul încorporează tehnologia EXO COUNTER care constă într-un contor extern care oferă o mai mare protecție și îmbunătățește stabilitatea pantofului. La fel și un sistem de ventilație VTS care mărește respirabilitatea și lasă aerul să intre și să iasă, menținând constantă temperatura piciorului.
Branț din EVA premulat care se adaptează la forma piciorului. Talpa interioara naturala din EVA cusuta in partea superioara folosind tehnologia GLOVE SYSTEM, prin care ambele piese sunt cusute plat fara cusaturi proeminente, pastrand liniile rotunjite ale piciorului.
Talpa intermediara realizata folosind sistemul FULL DUAL PULSOR din dublu phylon cu densitati diferite pentru a optimiza amortizarea. Densitatea mai mare oferă o stabilitate mai mare, în timp ce densitatea mai mică oferă lejeritate pantofului. Această tehnologie oferă alergătorului flexie și o mai bună absorbție a benzii de rulare. Încorporează sistemul C2S (Cell Cushion System), o piesă interioară cu o structură celulară perforată care permite o amortizare mai bună și o recuperare mai rapidă a formei. Piesa se extinde în banda de rulare, îmbunătățind amortizarea și sporind impulsul sportivului.

Talpa lui Hispalis încorporează sistemul DURABILITY care, datorită cauciucului său de înaltă rezistență, încetinește uzura și prelungește durata de viață a antrenorilor. Acest lucru este completat de sistemul FLEXO, linii flexibile care sunt amplasate ergonomic în talpă pentru a oferi o tranziție optimă de la călcâi la vârf la fiecare pas. Călcâiul permite doar flexia tălpii, ceea ce oferă o aderență mai bună și un pas mai natural și mai flexibil. Talpa este completata de sistemul STABILIS, care este o bucata de TPU situata in partea cea mai ingusta a talpii pentru a evita intoarcerile inadecvate intre fata si spatele piciorului, obtinandu-se astfel o mai mare stabilitate. Sistemul PULSOR completează talpa.

Caracteristici:

  • Brand: Joma
  • Marimi disponibile: 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 43.5, 44, 44.5, 45, 46
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs