Saboti DELPHIN OCTO verde lime, marimea 42

Delphin OCTO sunt saboti ultraușori din material EVA, respirabili, inspirați din natură, concepuți și produși în EU!

101002456
Pret:  

57,95 lei

-3,05 lei

PRP: 61,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Saboti DELPHIN OCTO verde lime, marimea 42

Încă de la începutul dezvoltării acestor saboti, intenția producatorului Delphin a fost să ofere un produs cu un design unic care să răspundă celor mai exigente cerințe ale pescarilor, produs care să ofere confort și funcționalitate maximă în partidele de pescuit dar și în viața de zi cu zi.

Datorită faptului că există situații dese în care este necesar să vă deplasați la pescuit în zone cu teren accidentat, producatorul Delphin s-a condentrat pe dezvoltarea unei tălpi mai rezistente și mai robuste în comparație cu modele existente mai ieftine.

Denumirea Octo are legătură strânsă cu talpa care are un format deosebit, similar cu tentaculele unei caracatițe, asigurând aderență deosebită în toate condițiile. Caracatița, denumită în Engleză Octopuss sau latină Octopod a reprezentat sursa principală de inspirație pentru designul și denumirea Octo.

Sabotii beneficiază de elemente deosebite cum ar fi decupajele laterale și găurile din partea superioară care au rol de ventilare a interiorului. Aceste decupaje laterale sun poziționate deasupra nivelului tălpii astfel încât să împiedice pătrunderea apei sau a pietricelelor. Găurile de ventilație din partea superioară au fost intenționat dispuse astfel încât să reprezinte simbolul logoului Delphin și a literei O (de la Octo). Datorită materialului EVA din care sunt produși, acești saboti sunt foarte ușori, rezistenți și in plus, plutesc. Bineînțeles, acest model este dotat cu o curelușă pentru călcâi care va fi extrem de folositoare pe teren accidentat sau alunecos.

Am caracteriza Delphin Octo ca niște saboti stilați pentru vară, cu un design deosebit și utilizare diversă. Chiar dacă aveți nevoie de niște papuci pe care să îi folosiți la interior, pentru mers la pescuit, la piscină sau când mergeți în oraș, Octo va asigura confortul de care aveți nevoie. Singurul dezavantaj al acestui produs este faptul că nu sunt potriviți pentru turismul alpin, dar suntem siguri că veți aprecia calitățile deosebite ale acestor papuci în aproape toate celălalte situații!

Deoarece sabotii sunt fabricaţi din material EVA, pe lângă o mulţime de avantaje trebuie avută în vedere şi grija pentru acest material. De aceea nu îi lăsaţi expusi pe termen lung la radiaţiile solare intense directe pe pietre sau betoane încinse. Tocmai acolo temperatura poate atinge 50 de grade Celsius, ceea ce poate cauza deformaţii uşoare ale formei. Bineînţeles, dacă şlapii sunt incaltati, nu se ajunge la un asemenea fenomen şi durabilitatea se calculează în ani.

Material: EVA
Culoare: Verde Lime
Marimea: 42.

Marime42
GenUnisex
CuloareVerde Lime
MaterialEVA foam
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs